CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Vývoj, výroba, prodej: - zemědělské stroje - sekačky - mulčovač - nakladač - půdní vrták - fréza - bubnová sekačka - traktor farmář - malotraktory - sněhové frézy - belarus traktory.

Rekultivace, sanace: -veškeré skládky -využití stabilizovaného kalu z čistíren odpadních vod -čištění rybníků, retenčních nádrží, koryt řek a potoků -likvidace odpadů -výroba hnojiv a kompostů -výroba umělých zemin -vytěžení lagun -prodej paliv a maziv. Nabízí: -čištění rybníků, koryt řek a potoků -doprava a zemní práce ...

Velkoobchod: -papírenské a kancelářské zboží -balící papír, bublinkové folie, kleště, otvírače, lepící pásky, lepidla, motouzy -doplňky pro PC, etikety -hygiena, úklidové pomůcky -kancelářské potřeby -knihy, bloky, sešity -papíry, obálky, pásky, tonery -psací potřeby, pytle, sáčky, tiskopisy -potřeby pro archivaci.

Výroba: - výkladové figuríny - krejčovské busty dámské, pánské, dětské - aranžerské pomůcky pro aranžování textilu, prádla, klobouků a bižuterie.

Maloobchod: -železářské zboží -spojovací materiál -kotvící technika -vodoinstalační materiál -nářadí -brusivo -kování. Půjčovna: -nářadí -elektro -řezačky dlažeb -chemická malta -diamantové kotouče.

Prodej - plastové jímky o objemu do 20m3 Projekce a realizace - koupací jezírka Prodej - závlahové systémy

Prodej a servis: - lesní a zahradní technika - náhradní díly Broušení pil, řetězů a nožů.

Prodej - řezačky vizitek - plotry - termolisy - svářečky bannerů - sublimace Prodej - spotřební material 3M Prodej - stroje, zařízení a spotřebního materiálu na výrobu reklamy Prodej - externí napájení tiskáren

Zámečnictví. Kovovýroba z oceli a nařezu: - zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - brány, vrata, ploty - gastro nábytek - nerez kontejnery - polykarbonátové přístřešky. Provozovna: Čelechovice na Hané (bývalé ZD).

Projekce a poradenství v oblasti technického zařízení budov: - vzduchotechnika - ústřední vytápění - klimatizace - plynoinstalace - zdravotně technická instalace.

Projektování, dodávka a montáž tepelných čerpadel Nibe. Realizace vrtaných studní.

Etatron Prodej: - čerpadla a průmyslové armatury. Výroba: - nerezové armatury.

Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Výroba, opravy: -čerpadla -ponorné elektromotory. Výroba: -váhy. Výroba, opravy, montáž: -měřidla.

Zpracování plastů vstřikováním. Kovovýroba. Zámečnická výroba: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení na plocho a na kulato.

Prodej, opravy, servis: - nové i použité kompresory.

Truhlářství, výroba: - zakázková výrobu nábytku na míru - kuchyňské linky - skříně - postele - obývací stěny - školní nábytek

Výroba: -ocelové konstrukce. -kovové nádoby, tlakové nádoby, cisterny. -kontejnery. -kovové balkóny. -kovovýroba.

Agroservis Výroba, prodej: - malotraktory včetně příslušenství - náhradní díly - motory Lombardi - generální opravy - obrábění na CNC strojích.

Prodej, servis: - výpočetní technika - software - správa počítačových sítí - webdesign.

Autorizovaný zástupce finské společnosti PLANMECA - přední výrobce stomatologické techniky. Dodávka, montáž, servis, prohlídky, revize: - kompletní vybavení pro stomatologické praxe

Prodej, servis: - náhradní díly na zemědělskou techniku - agrobazar.

Servis, opravy: - chladicí zařízení - klimatizační zařízení

Výroba a servis zemědělské techniky. Zámečnické práce.