CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Výroba: - válečkové dopravníky. Výroba, dodávky: - sportovní nářadí Obrábění: - strojní.

Tvorba a implementace informačních systémů. Poradenství v oblasti výpočetní techniky. Projekce a vlastní realizace IS. Servis software a zpracování. Servis hardware a systémové služby. Ekonomické a organizační poradenství. Zpracování účetnictví, mezd a ostatních firemních agend. Docházkové systémy, řízená dokumentace.

Zámečnictví, zámečnická výroba: - vrata, brány, ploty, mříže, zábradlí, schodiště, regály, stojánky, kontejnery, korby. - medomedy pro včelaře, kbelíky, rámečky, várnice Chovná stanice psů: - plemeno Chodský pes.

Kovovýroba. Zámečnictví. Pasířství.

Výroba, dřevovýroba: - nábytek - interiéry na míru - kuchyně na míru - ložnice, obývací pokoje, obývací stěny - kancelářský nábytek - interiéry na míru.

Činnost: - opravy a cejchování vah.

Výroba: - stroje a zařízení pro různá hospodářská odvětví - kovové konstrukce, kotlů, těles a kontejnerů Zámečnictví - strojní zámečnické práce

Maloobchod, prodej: - hasící technika - požární vybavení - pracovní oděvy, boty, přilby. Revize: - lana - hasící technika.

Zámečnictví, kovovýroba: - zahradní lavičky - houpačky - sedací soupravy na zahradu - oplocení pozemků dle přání zákazníka (s dodáním patek, sloupků, pletiva, včetně bran a branek, včetně nátěrů) - schody a zábradlí - mříže - regály - vrata - skříně a dvířka na plyn - svářečské práce

Kontejnerová nákladní autodoprava. Zemní práce. Pronájem kontejnerů.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Komplexní řešení zabezpečení objektů Dodávka, montáž: - elektrická zabezpečovací signalizace - elektrická požární signalizace - systémy průmyslové televize.

Výroba a prodej průmyslových šicích strojů: - konfekční dírkovací stroje - šití ručním stehem - kapsové automaty. Výroba a prodej náhradních dílů k šicím strojům.

WISCONSIN ENGINEERING,CZ s.r.o. Prostějov Výroba,prodej: -traktory: -traktor FARMÁŘ 30HP pohon 4x4, hydraulické řízení,bez kabiny -traktor YUKON 37HP a 47HP pohon 4x4, kabina,vývodová hřídel a závěs přední i zadní -travní sekačky: -16-23 koní -záběr sečení 102-122 cm -velikost sběracího koše 300-450l ...

Stolařství. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kanceláře - dveře, zárubně - schodiště.

Truhlářství JK Návrh, výroba, prodej: - kuchyně, bytový nábytek, kanceláře - nábytek na zakázku. Provozovna: - Hrubčice - areál ZD.

Prodej a servis tiskáren pro přímý tisk na textil a pevné materiály. Rychlý tisk ve foto kvalitě na světlý i tmavý podklad za nízké provozní náklady - levné inkousty. Dodáváme i spotřební materiál k tiskárnám a příslušenství, včetně fixačních lisů.

Montáž, servis, revize: - alarmy (domovní, bytové, průmyslové) - zabezpečovací systémové kamery - domácí telefony, videotelefony.

Brusírna skla a zrcadel: - pískování - vrtání otvorů do skla - nábytkové sklo - lepení skleněných skříní - výroba zrcadel - sklo čiré, probarvené, pískované - rámování - zasklívání - lepení.

Prodej, e-shop: - krby - kotle - požární technika - radiátory - centrální vysavače - vodárny - čerpadla - kanalizace.

Prodej, servis, náhradní díly: - průmyslové šicí stroje - domácí šicí stroje - vyšívací automaty - digitální tiskárny pro potisk textilu.

Generální zastoupení firmy LANIER v ČR. Dodavatel kancelářské techniky: -kopírky -tiskárny -faxy -multifunkční velkoformátové stroje.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -dětské pokoje -doplňky -interiéry restaurací -renovace dvířek a pracovních desek kuchyňských linek.

Prodej, servis: -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty. Renovace: -tonery. Internet: -připojení -tvorba www stránek.