CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Broušení, kovoobrábění: - broušení vnejších i vnitřních povrchů - hrotové broušení - bezhroté broušení - broušení otvorů - broušení zubů ozubených kol - broušení klikových hřídelů.

Půjčovna stavební mechanizace: - rypadla a traktorbagry - pily, křovinořezy a řezačky - kompresory. Prodej příslušenství k pneumatickému nářadí firmy Permon: - kompresory - vrtací tyče - vrtací korunky.

Oprava: -chladící a mrazící zařízení -záruční a pozáční servis. Stavba: -chladící a mrazící boxy -průmyslový nábytek. Montáž a oprava: -výčepní zařízení -sanitace pivního vedení -klimatizace -záruční a pozáruční servis.

Laserové řezání technických tkanin, dřeva, pěnových materiálů a plastů.

Nákup, prodej: - použité obráběcí a tvářecí stroje (frézky, soustruhy, lisy, hoblovky, závitořezy, vrtačky, vyvrtávačky, brusky, pily, nůžky, ohýbačky, stáčečky, zignovačky atd).

Kusová a seriová výroba: - z nerezu, hliníku, mosazi a oceli - nerezové, skleněné či hliníkové zábradlí a schodišťe, zhotovíme brány, ploty, dveře, mříže, bytové doplňky, madla, atd.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika -software, hardware -počítačové příslušentví. Vedení účetnictví.

AGES Kovovýroba. Chromování.

Oprava: - chladící zařízení - mrazící zařízení - klimatizace - autoklimatizace (plnění, čištění) - montáž klimatizace - záruční a pozáruční servis lednic a mražáků.

Výroba: -koncovky k hydraulickým hadicím -díly pro hydrauliku pro firmu Tieffe.

Pilové pásy na dělení kovů. Chladící kapaliny a řezné oleje pro obrábění.

Zámečnická výroba: - vstupní portály - okna - vrata - zábradlí - schodiště - tažné zařízení.

Zámečnictví. Obrábění kovů.

Úklidové práce: - nebytových prostor - kanceláře, sklady - domácností - mytí oken - čištění koberců a čalouněného nábytku. Půjčovna: - pronájem extrakčních čistících strojů na koberce. Prodej: - vybavení a potřebního materiálu pro siciální zařízení - úklidové vozíky, stroje.

Prodej: -náhradní díly pro traktory a zemědělské stroje -nářadí -malá zemědělská mechanizace.

KVĚTINOVÁ SÍŇ IRIS Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svatební, smuteční a dárkové vazby -základní sortiment pro zahrádkáře -velký výběr výrobků z keramiky -dekorativní keramika. Služby: -aranžování ze suchých květin -rozvoz květin po dohodě se zákazníkem.

Servis protipožárního zařízení Kontroly, opravy: - všechny typy ručních a pojízdných hasicích přístrojů. Školení v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce Kontroly požárních vodovodů a jejich příslušenství Prodej: - příslušenství požárních vodovodů - hasicí přístroje.

Vše pro šití a vyšívání. Dodávka, prodej: -šicí stroje -vyšívací stroje -žehlící technika -textilní technika -vyšívací software -spotřební materiály -strojní vyšívání.

Výroba: -elektronické moduly pro vyhodnocování hladin pro tlakové kanalizace -ovládací automatika pro přečerpávací stanice. Dodávka a montáže: -snímače splaškových hladin -ovládací automatika pro tlakové kanalizace -snímače zaplavení sklepů, bazénů -elektroinstalace venkovních bazénů.

Zastoupení firmy AG-CHEM. Prodej a servis: -stroje Challenger. Výroba: -nástavby pro aplikaci průmyslových hnojiv. Opravy: -elektroinstalace -převodovky -hydraulické systémy -brzdy -spojky a řízení -kolové traktory -zemědělské stroje. Práce: -zámečnické -svařování.

Nástrojárna. Výroba: -nástroje na tváření plechů -postupné lisovací nástroje -kombinované nástroje -formy výlisky z technické pryže -svařovací, frézovací a vrtací přípravky -upínače -speciální řezné nástroje atd.

Oprava: - elektromotory - trasformátory. Výroba: - CNC stroje a frézy. Modelářství.