CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Prodej, servis: -zahradní a lesnická technika značky Stihl a Viking.

Prodej, servis: - stroje pro výrobu fólií - stroje pro výrobu obalů, pytlů, sáčků, tašek atd. - recyklační stroje - aglomerátory - flexotiskové stroje - převíječky fólií - řezačky dutinek - perforační a děrovací nástroje - korony - antistatické tyče a zdroje - skládací a rozkládací zařízení - navíječky

Prodej: - ložiska a příslušenství - gufera, O kroužky - klínové řemeny - nářadí, nástroje - spojovací a hutní materiál - Loctite - hadice - brusivo - výroba hydraulických hadic - svařovací materiál - pojezdová kola.

Zakázková výroba: - strojů, přístrojů, řídících systémů, jemné mechaniky a robotiky

Termické odlakování, odstranění barvy z kovů.

Prodej: - průmyslové šicí stroje - žehlící technika - střihárenská technika - náhradní díly - zařízení pro šicí dílny a servisní služby.

Společnost FORMY-ZNOJIL s.r.o. se zabývá výrobou forem určené pro vstřikování plastových komponentů a pryže. Účelem je vytvořit takové formy, které značně ušetří provozní náklady každému zákazníkovi a zlepší celkovou efektivitu při výkonu pracovní činnosti.

Firma KOVO AGRO Koutný s.r.o. - Servis zemědělských strojů a užitkových vozů Hledáte spolehlivého partnera pro opravy vaší zemědělské a zahradní techniky nebo užitkových vozidel? Obraťte se na firmu Bohuslav Koutný, která působí v Olomouci a okolí. Nabízíme vám kvalitní služby v těchto oblastech: -Opravy zemědělské techniky - opravujeme ...

BJ-Elektroservis s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, průmyslové instalace strojů, programování PLC, stavební činnost, vodoinstalace a zámečnictví.

Zakázková výroba přepravních obalů (flight case) Zabýváme se zakázkovou výrobou přepravních obalů a kufrů (case, flightcase) dle přání zákazníka. Jsme schopni vyrobit pevné pouzdro pro jakýkoli přístroj. Mezi častá přání našich zákazníku patří: -obaly na hudební nástroje -pevná pouzdra (flight case) pro kytary a baskytary, kytarový ...

Servis - chladící zařízení - klimatizace.

Prodej: - papír, obálky, tiskopisy - školní potřeby - kancelářské potřeby - tonery do kopírky - optické válce - vázací stroje pro kroužkovou vazbu - řezačky, monitory - tabule. Renovace: - tonery.

Firma BAUSERVIS CZ s.r.o. se specializuje na prodej, pronájem, poradenství, servis strojů pro: -míchání, dopravu a aplikaci zdících malt, omítek, betonových potěrů a samonivelačních betonů -výrobu teplého vzduchu a odstraňování vlhkosti -prodej suchých maltových a omítkových směsí -prodej příslušenství pro omítání a betonování -prodej ...

Návrhy, projekce, výroba, montáž nábytku. Interiérové vybavení. Výroba, repase: - restaurace, hotely, casina - kanceláře, peněžní ústavy, prodejny - rodinné domy, byty, kuchyně - portály, okna, dveře, schodiště.

Konstrukce, návrh, realizace přepravní vozíky, nerezové prvky.

Vývoj, výroba a instalace: -elektronické komponenty na základě mikrokontrolérů Microchip PIC Opravy NC strojů Vývoj, výroba a opravy výcvikových zařízení (armádních střelnic) pro pozemní vojsko armády ČR Výroba, montáž: -plastová okna.

Společnost PROŘEZ spol. s r.o. se sídlem v Prostějově se zabývá výrobou a prodejem stavebního řeziva - naleznete u nás vše pro stavbu i opravu střech, podlah, plotů nebo pergol. Specializujeme se především na střešní latě, dřevěné lišty a palubkové obložení, ale také vruty do dřeva, přířezy a OSB desky. Dle přání zákazníka provádíme impregnaci ...

Prodej: - železářství - krbová kamna a sporáky - krbové vložky - krbová kamna s výměníkem - kuchyňské potřeby - jizdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Výroba, projekce: - technologie pro pivovary, minipivovary - stroje a zařízení z nerezových materiálů s možností automatizace, potravinářské stroje.

Velký výběr nábytku na českém internetu - vyberte si kousek přesně dle Vašich představ a následně jej objednejte u některého z našich partnerů. Prodej nábytku do obýváku, ložnice, kuchyně, pracovny, chodby, ale i na zahradu, nebo terasu.

Výroba, prodej - plastové potrubní systémy z polyetylenu a polypropylenu - tlakové trubky - tvarovky - plastového vodovodního a kanalizačního potrubí Půjčovna, pronáje - svářecí stroje Dodávka - závlahové systémy

Společnost TyfloAsist s.r.o. zajišťuje převoz OZP zaměstnanců do práce, pronájem čistících strojů. Pomůžeme Vám s úklidem kanceláře, domu či auta.

Nástrojárna Výroba, modifikace, opravy vstřikovacích forem pro automotive Laserové, Tigové, Plazmové navařování CNC obrábění Elektroerozivní obrábění Broušení a přesné opracování Tušírování Leštění do zrcadlového lesku Čištění vodních okruhů Opravy horkých systémů Preventivní údržbu nástrojů včetně vytipování náhradních dílů 3D měření ...