CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Kovovýroba - kovoobrábění, frézování, soustružení, dělení, manipulace. Prodej - kovoobráběcí nástroje - nerezové šroubení EXMAR.

Servis, montáž: - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - počítačové sítě - strukturovaná kabeláž - domácí telefony a videotelefony - přístupové systémy - anténní a satelitní systémy - ozvučovací systémy.

Činnost: - lepení potahových fólií, autofólií a okenních fólií.

Půjčovna: - lešení - zahradní techniky - nářadí a stavební techniky - party a gastro půjčovna Servis nářadí, stavební a zahradní tehcniky

Výroba: - pece na vypalování keramiky, sklo - laboratorní, kalící, poklopové pece, komorové pece, válcovačky - plynové a elektrické pece - stroje na vypalování a zpracování materiálů k výrobě keramiky. - zpracování kovů, žíhání, popouštění, kalení

Výroba: -ocelový výztužný žebírkový drát průměr 4, 0-12, 0 mm jakosti BSt 500 M a 6, 0-14, 0 mm jakosti BSt 500 KR dle DIN 488 -výztužné svařované sítě do betonu o 4, 0-8, 5 mm dle DIN 488 a ONORM B 4200 -svařované výstužné sítě KARI -výstužný válcovaný za studena žebírkový drát v kruzích -žebírkový drát v tyčích

Společnost ADR SYSTEM s.r.o. působí v oblasti distribuce brzděných i nebrzděných náprav, pružících agregátů a brzdících systémů se speciálním zaměřením na těžké transportní, průmyslové, stavební, silniční a zemědělské stroje. Zajišťuje poradenství a dodávku originálních náhradních dílů na nápravy ADR.

Jiří Bartošák se zaměřuje na elektroinstalace, průmyslové instalace, programování PLC, havarijní službu a stavební činnost.

Výroba, konstrukce: - svařované dílce stavebních, obráběcích a jiných strojů - formovací technika - náročné ocelové svařence - svařované ocelové konstrukce. Výroba a montáž dopravní techniky.

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a ...

Vývoj, výroba: - elektronické systémy - lokalizační systémy - přístupové systémy - monitoring strojů - měřící zařízení

Distribuce: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefony - čtečky karet - školní tabule - interaktivní systémy - školní pomůcky - příslušenství.

Realizace designových interiérů: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizace koupelny, wellness - 3D vizualizace - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - římské rolety - tapety - sedací soupravy.

Velkoobchod, maloobchod: - čerpadla, čerpací technika - domácí vodárny - kalová čerpadla - čerpadla s řezačkou - čerpadla drenážní, ruční, plastová.

Výroba, prodej, servis, distribuce: - přídavná zařízení stavebních strojů - zubové systémy - podkopové lžíce - nakladačové lopaty - dozerové rippery - hydraulické válce - opravy stavebních strojů - opravy komunální techniky.

Výroba: - kloubové hřídele pro zemědělské stroje - speciální kloubové hřídele pro různé oblasti strojírenství - komponenty kloubových hřídelů pro automobilový průmysl.

Dodávka, instalace: - úpravny vody - vyvíječe páry - dávkovací čerpadla.

Naše firma Kovovýroba Konečný s.r.o. se zabývá zámečnictvím, výrobou a montáží různých schodišť, bran, plotů, teras, zábradlí, zimních zahrad a další. Na trhu působíme již od roku 2002 a za tuto dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností a spokojených klientů. Výroba, montáž: - schodiště - brány - ploty (drátěné a kombinace dřevo a kov) - ...

Společnost ABRAHÁM FRANTIŠEK-OBALY s.r.o. vyrábí obaly z PE, PP, MI (sáčky, tašky, přířezy, pytle) a další.

Prodej, servis, e-shop: -počítače, výpočetní technika - notebooky, tablety - počítačové díly.

Metalurgie a kovárenství - výroba: - zápustkové výkovky tvářené za tepla pod tlakem - tepelné zpracování (normalizace, zušlechtění, žíhání naměkko, rozpouštěcí žíhání) - výroba speciálního nářadí pro tváření za tepla. Výkovky pro: - automobilový, zemědělský, zdravotní a zbrojní průmysl.

Prodej, servis, pronájem: - kancelářské stroje - tiskárny - skenery.

Výroba, prodej, kontroly, opravy: - hasicí přístoje a hydranty - kontroly a revize hasicích přístrojůa požárních vodovodů. Prodej: - technické plyny - plnění CO2 do tlakových lahví - prodej lahví na technické plyny. Předpovrchová úprava tryskáním. Povrchová úprava klasickými barvami a komaxitováním.

Výroba, prodej: - domácí potřeby z plastů - lisování technických výtisků - zakázková výroba - nástrojářská činnost - formy na lisování plastů.