CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
vybavení pro pneuservis: - autobaterie - čištění klimatizací, interiéru - pneuservis - mycí pasty - ventily - vyvažování pneu.

Prodej nárazníků pro nákladní a osobní vagóny, lokomotivy, vozidla MHD.

SteelOperation s.r.o. se zaměřuje na pronájem tiskáren, projektorů a prezentační a výpočetní techniky.

PEMAKON s.r.o. se zaměřuje na pronájem kontejnerů, likvidaci odpadů, přepravu štěrku, písku a stavebních strojů a na zemní a výkopové práce.

Palety Morava s.r.o. se zaměřuje na prodej, opravy a servis různých druhů palet, paletových ohrádek a gitterboxů.

ReklamniTechnologie.cz s.r.o. se zaměřuje na prodej různých tiskáren, lisů, řezaček na vizitky, materiálu na potisk a mnoho dalšího.

Flexis22 s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku sáčků, pytlů a plastových obalů.

Společnost MS Technika Pro s.r.o. se zabývá prodejem technických plynů, jako je kyslík nebo helium. Provádíme také plnění, respektive výměnu lahví CO2. Pořídíte u nás také redukční ventily a talkové lahve s technickými plyny. V Prostějově najdete výdejní sklad bez stálé obsluhy.

Zabezpečujeme dodávky zařízení, instalace, servis záruční i pozáruční, konzultační a poradenskou činnost. Dodáváme: - elektronické váhy - vážící systémy - váhy pro maloobchod - pultové váhy - váhy do pokladních boxů se scannery - váhy pro průmysl - přesné váhy - průmyslové systémy do výbušného prostředí - váhy k označování ...

Společnost CS Machine s.r.o. se zaměřuje na výrobu jednoúčelových strojů a automatizační techniky pro průmysl včetně vývoje. Dále poskytuje servisní služby a kompletní řešení dle požadavků zákazníka.

Společnost PROBET s.r.o. se zabývá dodávkami a výstavbou betonáren, kompletních technologických celků, speciálních mísíren pro nestandardní typy betonů a jiných směsí, vč. návrhů řešení dávkování komponent, přísad a jejich případných úprav. Nabízíme výrobu cementových sil vč. odprášení, zásobníků kameniva a sypkých hmot, pásových, šnekových a ...

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Kamenná prodejna a internetový obchod s bytovým a kancelářským nábytkem.

Společnost Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcem a dodavatelem drátěných dopravních pásů a pletiv v České Republice.Pásy vyrábíme z nízkouhlíkových, uhlíkových, korozivzdorných a žáruvzdorných drátů a jsou vhodné pro všechna průmyslová odvětví. Sídlíme ve městě Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konstrukce, výroba, ...

Zámečnické práce: - CNC ohýbání, laserové dělení plechů. Galvanovna: - zinkování, niklování, chromování technické, fosfátování, odrezení, odstranění okují.

Výroba, prodej: - obalové materiály z HDPE, LDPE a polypropylenu.

E-shop s úklidovými pomůckami. Pomůcky pro úklid je možné zakoupit i v kamenné prodejně v Prostějově. Prodej úklidových vozíků, pomůcek na mytí oken a podlah, ometače prachu a pavučin. Dodáváme odpadkové pytle a sáčky, dávkovače na toaletní papír, mýdla.

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady z plastu, dřeva, hliníkových a ocelových profilů - sekční a rolovací garážová a průmyslová vrata - protipožární bezpečnostní dveře - zámečnické prvky pro stavebnictví - ocelové konstrukce, turnikety, rošty, zábradlí.

Prodej, pronájem, servis: -kancelářská technika. Autorizovaný dealer společnosti LANIER. Servis, prodej náhradních dílů pro kopírovací stroje značek.

SV výrobní, s.r.o. je firma s dlouholetou výrobní zkušeností, která se zaměřuje na kovoobrábění a výrobu evolutních, šroubových a listových pružin včetně pružících elementů. Působíme nejen v celé České a Slovenské republice, ale také v zahraničí.

ZATOMI Pv s.r.o. se zaměřuje na zateplování, nátěry a čištění fasád, klempířské a tesařské práce, opravy omítek a zídek.

Společnost, která má dlouholeté zkušenosti v oboru se zaměřením výhradně na zpracování nerezové oceli je Svoboda - INOX Processing - navštívit nás můžete na naší provozovně v Prostějově. Jsme spolehlivým partnerem pro stavebnický, potravinářský i farmaceutický průmysl. Hlavním zaměřením je výroba pivovarů, zařízení pro pivovary a na míru ...

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.

Autočalounické práce Prodej - dekorační reklamní rohožky Zušlechťování a povrchové úpravy materiálů flockem