CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Zámečnická výroba: - zámečnické práce - svářečské práce (MIG, MAG, TIG, obalenou elektrodou, kyslíko-acetylenovým plamenem) - nerezových gastronomických zařízení

Činnost: - odvoz fekálií, septiků - čištění kanalizace - monitoring kanalizace - práce fekálním, tlakovým vozem.

Kovovýroba: - zakázková, sériová - kovoobrábění - soustružení, frézování, závitování - svařování CO2, MMA - zámečnické práce.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Zámečnictví, nástrojářství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s ...

Pořez pilařské kulatiny. Výroba, prodej: -veškeré stavební řezivo -konstrukční řezivo na vazníky (vlastníme certifikát) -dřevěné obaly-palety, bedny, bednění včetně tepelného ošetření (vlastníme certifikát) - dřevěné brikety Zajišťujeme dopravu pilařské kulatiny

Prášková lakovna, práškové lakování: - povrchová úprava dílců práškovými laky.

Firma AIRtech Lysák se zaměřuje na kompresory Orlík a pneumatické nářadí. Prodej, servis: - kompresory ORLÍK - náhradní díly - kompletní stanice - filtry - rychlospojky - pneumatické nářadí - spirálové a tlakové hadice - tlakové nádoby, sušičky vzduchu, odkalovače, regulátory, maznice - vzdušníky ke kompresoru - generální opravy ...

Výroba: - železniční výhybky - tramvajové výhybky - strojírenská výroba. Regenerace výhybek a montáž výhybek v trati.

Prodej, servis: - šicí stroje - zařízení pro sříhárny - žehlící a fixační technika - svařovací stroje pro netradiční způsoby spojování textilií. Vybavení pro gastronomii: - oděvy profesní - sklo, porcelán, příbory.

Služby: - výuka angličtiny

Práce: - zámečnictví - kovovýroba - schodiště, zábradlí, mříže

Činnost: - kovoobrábění - soustružení

Činnost: - umělecké pasířství - kovářské práce - kovotepecké práce - restaurování a renovace kovových předmětů historického charakteru

Společnost RODOSPOL s.r.o. z Prostějova poskytuje velkoobchodní prodej čistících a úklidových prostředků, průmyslové chemie, desinfekce, ale také drogerie a papírenského zboží. V našem velkoobchodě naleznete vše potřebné jak pro úklid komerčních prostor, tak i na úklid zdravotnických zařízení či komunálních zařízení apod. U společnosti ...

Výroba, dodávka a servis výpočetní techniky. Projektování dodávky a správa počítačových sítí a serverových řešení.

Prodej, e-shop: - oleje, maziva - autokosmetika - autochemie - provozní kapaliny - autobaterie - automobilové oleje - stáčené oleje.

Výrobní závod, výroba: - stroje, linky pro zpracování flexibilních obalů z tkaného polypropylenu - tkané polypropylenové pytle.

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba.

Výroba: - dělení trubek a plechů laserem - stožáry veřejného osvětlení, stupňovité, kuželové, výškové 20-40m, se spouštěcím výložníkem, pro fotbalové stadiony a sportoviště, betonové sloupy, trakční - nerezové výrobky - ocelové konstrukce.

Prodej, oprava, servis: - šicí stroje - vyšívací stroje - žehlící a střihárenská technika - galanterie.

Železářství, prodej: - ruční nářadí, elektronářadí - brusivo, řetězy, lana - spojovací materiál, dveřní kování - poštovní schránky - stavební chemie - kuchyňské potřeby - zahradní nářadí - ochranné pracovní pomůcky. Prodej, výroba: - klíčů, klíče.

Prodej, servis, opravy, pronájem, půjčovna: - stavební stroje lehké i těžké mechanizace - manipulační technika. Stavobazar, stavební bazar: - prodej starší, použité stavební stroje. Sídlo společnosti: - Stará Přerovská 765/4, 779 00 Olomouc.

Prodej, servis a montáž klimatizace: - větrání rodinných domů, větrací rekuperační jednotky DUPLEX - klimatizace pro byty, rodinné domy, kanceláře a další komerční prostory - větrání a teplovzdušné vytápění nízkoenergetických rodinných domů - vzduchotechnika - klimatizace Toshiba, Daikin, Samsung.

Profi - Otruba Karel Plumlov. Zahradní technika - prodej, servis: - výhradní prodejce firmy Stihl, Viking - křovinořezy - motorové pily - postřikovače - příslušenství pro těžbu dřeva - elektrické motorové sekačky.