CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - vestavěné skříně.

Dodávky technologických řídicích systémů pro vodárenství: -poradenská a projekční činnost -výroba rozvaděčů -aplikace mikropočítačových řídicích systémů -tvorba software pro řídicí systémy a dispečerská pracoviště -dodávka měřicích sond -instalace přenosových systémů -záruční a pozáruční servis. Uvedené služby ...

Výroba a servis nástrojů pro flexibilní endoskopii: Výroba s dvacetiletou tradicí: -papilotomy -polypektomické kličky, -extrakční košíčky -kanyly -čistící kartáčky ve všech typech provedení gastro i kolosk. Servis.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče. -spotřební elektronika.

Revize: Provádění montáží, oprav, rekonstrukcí a revizí vyhrazených tlakových a plynových zařízení.

Výroba, dodávka: -teplo a teplá užitková voda. Pronájem: -bytových a nebytových prostor Montáž, oprava, servis: -vyhrazených elektrických zařízení Měření budov termokamerou a vyhodnocování energetické náročnosti.

Zemní práce. Nakládání s odpady. Zámečnictví a kovové výrobky.

Dodávky: -regulační systémy -meřicí přístroje v oblasti energií. Energetické poradenství, školení.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - obalový materiál - eko paliva.

Zakázková kovářská výroba: - pohony zvonů - ploty, brány, mříže, nábytek, bytové doplňky, krbová příslušenství, dveřní a okenní kování, kliky, panty, tesařské kramle.

Obrábění kovů a plastů na základě technické dokumentace nebo dodaného vzorku. Třískové obrábění - frézování, soustružení, rovinné broušení, broušení nakulato vnější i vnitřní, dělení materiálu, závitování, výroba vnějších i vnitřních ozubení. Chemicko-tepelného zpracování materiálu - kaleni, popouštění, nitridování, cementování. ...

Prodej, montáž: - automatické kotle na dřevní pelety - kotle na biomasu - tepelná čerpadla - solární systémy.

Prodej, revize, opravy: - hasicí přístroje.

IT-Comp Prodej, internetový obchod, e-shop, servis: - prodej PC a notebooků - prodej spotřebního materiálu pro PC - servis výpočetní techniky - výpočetní technika - nová i použitá - kancelářská technika - široký sortiment PC - komponenty - software - spotřební materiál. Služby: - tvorba www stránky, webové stránky - ...

Lisovna. Volná strojová kapacita. Výroba: -kryty elektromotorů, spojnice, kabelová oka -výlisky z pryžové fólie.

Prodej: -zahradní technika -bazény -skútry -čerpadla -elektrocentrály -zahradní grily -krbová kamna -sněhové frézy -hračky. Kompletní příslušenství a náhradní díly.

Velkoobchod, maloobchod: - repasovaná technika - monitory - náhradní díly - notebooky - počítače - tiskárny.

Satelitní technika, telefony, kancelářská technika. Internetový obchod s hračkami pro děti (http://www.domovhracek.cz)

Servis a montáž: - plynové kotle - automatické kotle - tepelná čerpadla - regulace SIEMENS - elektroinstalace NN.

Prodej, opravy: - motorové pily Stihl - sekačky Viking - křovinořezy.Stihl

Servisní organizace Města Hanušovice - správa a údržba nemovitostí - technické služby-doprava materiálu, hydraulická plošina, zemní práce, údržba veřejných prostranství a zeleně - osvětlení.

Kovovýroba: - obrábění kovů - soustružení kovů - frézování - broušení na plocho a na kulato - výroba přípravků a jednoúčelových zařízení. Zámečnictví, zakázková výroba: - zábradlí - schodiště - balkony - nerezová výroba. Výroba a montáž stavebních konstrukcí. Lisařské práce.

Návrhy interierů, výroba zakázkového nábytku, kuchyně, vestavěné skříně, schodiště, interierové dveře, vybavení kanceláří.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.