CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba, oprava, repasování: -čerpadla a míchadla na kejdu. Montáže: -technologie na čerpání a uskladnění vepřové a hovězí kejdy. Výstavba: -železobetonové jímky -fotovoltaické elektrárny.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Cestovní agentura - Tydra tour Vodní turistika: - klasické turistické sjíždění řek - dovolená na řece - uspořádání vodáckých kursů pro školy. Námořní jachting: - dovolená na námořních plachetnicích nebo motorových lodích. Výroba, prodej: - plastové kanoe. Půjčovna: - lodě, pádla, vodácký materiál, vesty, neopreny, ...

Dodáváme autorizované výrobní linky, dopravní technologie Výroba strojů na zakázku

Služby: - osvětlení zahrad - drobné stavby (krby) - projekce a kompletní realizace (návrhy a realizace zahrad na klíč, osvětlení, výsadby v interiéru a exteriéru, celoroční údržba) - dodávka závlahových systémů HUNTER

Zásilkový a internetový obchod: - elektrické profesionální a hobby nářadí - profi benzínové a elektrické pily - profi zahradní technika - kompresory - vzduchové nářadí - svářecí technika - stroje na zpracování dřeva - sněžné frézy atd.

Demontáže, montáže, stěhování: - stroje a technologické linky. Výroba: - ocelové konstrukce - brány, vrata - atypické ocelové výrobky. Práce: - zámečnické - svářečské.

Nástrojárna Výroba: -zápustky -přípravky -střižné nástroje.

Výroba na zakázku - obaly: - blistrové obaly, krabičky - potravinové obaly. Vakuové lisování plastů: - zakázková výroba - kryty pohyblivých částí strojů - papírová a plastová kartonáž. Kartonáž z KARTONPLASTU. Sítotisk.

Kovoobrábění: - apretace - kolejnicové propojky - zámečnické práce - zakázková kovovýroba.

Dodávka - motorové a elektrické pily JONSERED - křovinořezy JONSERED - zahradní sekačky a traktory JONSERED - zahradní technika HUSQVARNA - lesní technika HUSQVARNA

Vývoje, výroba: - nástroje a nástrojové systémy pro dřevo, plast a kov - povlakování a broušení nástrojů - renovace nástrojů

Prodej, servis: - výpočetní technika. Dodávky na klíč: - počítačové sestavy a sítě.

Výroba, prodej, servis, renovace: - pekařských zařízení - stroje pro výrobu těsta. Forum repasovaných strojů: - stroje, zařízení - nerezové vybavení - náhradní díly, příslušenství. Návrhy, vývoj, konstrukce: - pro pekárenské a cukrářské provozy - hnětače, překlápěče - pekařské stroje a technologie - mobilní prodejny.

Diamantové nástroje : - brousící kotouče z diamantu a kubického nitridu boru - diamantové pilníky - diamantové průvlaky - honovací lišty - diamantové nástroje pro stavebnictví - diamantové vrtací nástroje.

Vzdělávací a školící středisko Kvalifikační kurzy a školení. Školení, poradenství: - bezpečnost práce - požární ochrana - koordinace BP na stavbách.

Firma Nazet, s.r.o. ve Vikýřovicích nedaleko města Šumperk, se zaměřuje na prodej a servis zahradní, zemědělské, lesní techniky a obchodní zastoupení značkových výrobků firem Stiga a VARI. Prodej, eshop a servis: Zahradní technika - křovinořezy, vyžínače - vysavače, foukače - drtiče zahradního odpadu - postřikovače - rozmetadla - ...

ABA Šumperk, společnost s ručením omezeným je firmou, která se zaměřuje na tenkostěnné a tlustostěnné zpracování plechů různými technologiemi s důrazem na svařování. Také se specializujeme na nerezovou výrobu pro gastronomii a zdravotnictví. Díky dlouholeté orientaci v oboru vlastníme speciální technologické vybavení pro povrchové úpravy nebo pro ...

Poskytuje: -bezdrátové připojení k internetu. Internetová kavárna Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -software, hardware -správa sítí, tvorba sítí, Novell, WIN NT.

E-shop: - nářadí - nástroje - zahradnické potřeby

Výroba: - speciální přepravní palety - skladovací a zásobovací systémy

Práce, řemeslo, výroba: - zámečnictví - truhlářství - vrata, brány - pergoly, přístřešky

Dodávky měřidel a sortimentu STABILA, vrtáků HELLER pro stavebnictví.