CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej a servis: - požární čerpadla Patterson - mycí linky Tammermatic pro osobní i nákladní automobily, autobusy, trolejbusy, vlaky a tramvaje - autokosmetika pro mycí linky.

Prodej, servis: - asynchronní motory na krátko do výkonu 200 kW - elektropřevodovky MEZ Mohelnice - frekvenční měniče SIEMENS. - elektromotory značky Siemens - elektropřevodovky. Konfigurace podle specifikace zákazníka.

Prodej, oprava, servis, revize: - hasící přístroje - hydranty a hydrantové hadice - sorbenty - pracovní oděvy, obuv a OOPP Montáž, oprava, servis: - EPS, EZS

Provádíme mobilní tlakové tryskání a nátěry a poradenství v oblasti povrchové úpravy kovů a jiných materiálů. Dále průmyslové bezpečnostní a dopravní značení.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis, poradenství: - klimatizace - vzduchové clony - odvlhčovače - měřící a regulační technika - infračervené halogenové zářiče - tepelné čerpadla - ohřívače užitkové vody.

Projekce, výroba, montáž, servis: - domovní čistírny. Kovovýroba. Projekce a realizace: - stavby na klíč. Autorizovaný prodejce, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazar. Doprava. Realitní kancelář. Kamenolom Dolní Libina.

Autoklempířské práce. Vnitrostátní autodoprava: - do 6 tun. Zámečnické práce: - brány - ploty. Kovoobrábění.

Výroba: - ochranné samolepicí fólie.

Výroba: - Rootsova dmychadla - dmychadlová soustrojí - aerační membrány - deflagrační (protiexplozivní) pojistky. Záruční i pozáruční servis, opravy: - dmychadla. Obrábění na CNC i klasických strojích.

Dodávka, prodej, montáž: - chladící a klimatizační zařízení.

Jopc: - prodej nové i použité výpočetní techniky za bezkonkurenční ceny - zajištění sítí a internetu - renovace tonerů a ingoustových náplní - poradenství v oblasti informačních technologií. Pobočka: Uničov.

Montáž, dodávka technologických celků: - dodávka a montáž potrubních rozvodů (tepla, vzduchu, vody, páry, chladiva) - rekonstrukce topných systémů - výrobních provozů, sídlištních kotelen - rekonstrukce kotelen - rekonstrukce venkovních potrubních rozvodů (UT a TUV - ISOPLUS) - tepelná izolace potrubních rozvodů - vodoinstalace, ...

Kovovýroba: - obrábění kovů. Výroba a prodej: - palivové dříví.

Opravy a prodej elektro. Maloobchod: -automatické pračky -klasické pračky -sporáky -bojlery -chladničky -pračky. Opravy: -pračky -elektrospotřebiče.

Prodej, servis, montáž: - kancelářská technika - výpočetní technika - digitální fotoaparáty - spotřební elektronika.

Prodej: - balící stroje horizontální a vertikální - kartonovací stroje. Prodej: - kombinační váhy - case packer - skupinové balení - paletizace.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace do bytů, kanceláří, ordinací, obchodů, výrobních hal atd. - klimatizace s tepelným čerpadlem.

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolací včetně zámečnické výroby po celé ČR

Výroba: - obaly z lepenky - skládačkové obaly - obaly z lepenky - krabice.

Oprava, údržba: - hydraulické a vstřikovací lisy.

Výroba: - dřevěné obalové produkty palety, obaly, fixační víka - přepravní bedny - klíny - prezentační obaly - speciální obaly.

Tepelná čerpadla. Solární panely. Topení-voda-plyn.

Vybavení interiérů prodejen. Kompletní služby v oblasti vybavení interiérů prodejen. Vybavení prodejen s food a non-food zbožím: - butiky, prodejny sportu, elektroniky, tabáku. Regály a regálové systémy, prodejní pulty, skleněné vitríny, police, reklamní stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry prodejen na klíč. Provádíme 3D ...