CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Služby: - tónování autoskel - lepení protislunečních clon.

-Consulting v oboru profesionální gastronomie -Projekce -Výroba -Specializovaný velkoobchod -Zprostředkovatelská činnost v obchodě -Pronájem reklamních ploch -Poradenská činnost v oboru reklamy a marketingu -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Hostinská činnost

- Přezouvání - vyvažování - demontáž - montáže pneu - opravy defektu - obráběčství. Příjem zakázek 6.00-22.00.

PRODEJ A SERVIS : - stavební stroje - bagry - dumpery - nosiče nářadí - odminovače - nakladače - rypadlonakladače

Prodej, servis, pronájem, bazar: -manipulační technika. Naše společnost je oficiálním zastoupením a autorizovaným servisem fiy Belet. -Servis vysokozdvižných vozíků - ostatní značky: ARMANNI, ATLET, B.T., BOBCAT, BOLZONI, BOSS, BULLI, CATERPILLAR, CROWN, DESTA, EUROLIFT, EUROLIFTER, FIAT-OM, GEKKON, HELI, HYSTER, JUNGHEINRICH, KALMAR, ...

Kovovýroba, výroba, montáž: - vrata, brány, ploty - schodiště - kovové přístřešky.

Činnost: - řešení problémů se statickou elektřinou ve všech oblastech průmyslu - aktivace a čištění povrchů atmosferickou plazmou

Činnost: - zemní práce - výkopové práce - traktorová doprava

Služby v oblasti: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP) - požární ochrana.

Pobočka klienta, BYTTHERM, Trutnov. Měření a regulace: -tepla. -spotřeby vody. -topení. Služby: -rozúčtování nákladů.

Prodej: - zemědělské stroje pro malé a začínající zemědělce: - rozmetadla - postřikovače - pluhy - stoje na brambory - secí stroje - luční brány - mulčovače.

Montáž, demontáž, servis: - průmyslové regály - svařované konstrukce.

Zámečnictví, výroba: - řezání plechů (CNC plazma, 3D CNC vodní papsek) - ohraňování - nerezové komponenty, potrubí pro ČOV.

Půjčovna nářadí RIO - nářadí a nástroje - stavební a zahradní technika - bourací a demoliční kladiva - brusky - pily, vrtačky. Prášková lakovna - práškové lakování provádíme na jednotlivé kusy, ale i jako sériovou výrobu.

Kovářská a zámečnická dílna - kovářšká zakázková výroba - kované ploty.

Klempířství, zámečnictví - klempířské a zámečnické práce. Výroba - klempířské prvky, žlaby, svody, parapety - děrování klempířských prvků.

Výroba strojních dílů. Činnost - nástrojárna - CNC frézování - elektroerozivní obrábění - rovinné a profilové broušení - programování a modelování.

Výroba - post-pressovéh stroje - laminátory a lakovací stroje - jednoúčelové stroje.

Servis a revize manipulační techniky - vysokozdvižné vozíky - skladovací, stavební a zemědělská technika. Činnost - řezání plazmou - soustružení - frézování - lisování hydraulických hadic.

Projekční a inženýrské služby - zpracování projektových dokumentací pro výstavbu - projekty a revize ČOV, čističky odpadních vod. Měření radonu.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek.

Činnost: - zámečnictví - kovovýroba - svářečské práce Výroba: - vrata, ploty, mříže - schodiště.

Kovářství, zámečnictví, pískování, šopování

Zámečnictví. Práce: - zámečnické.