CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
WURsystems s.r.o. se zaměřuje na výrobu jednoúčelových strojů, programování řídících systémů a robotů a na servisní služby.

TKV-Group s.r.o. je velkokapacitní lakovna specializující se na povrchovou úpravu kovů. Realizuje práškové lakování, tryskání a fosfátování.

Specializovaný maloobchod na prodej kotlů, radiátorů, ohřívačů vody, čerpadel, materiálů na rozvody odpadů, plynu, sanitární keramiky, sprchových koutů, van, vodovodních baterií, koupelnových doplňků a obkladů a dlažeb. Realizace koupelen, topení.

Projekce a poradenství: -vypracování projektové dokumentace -vypracování cenové nabídky z dodaného projektu -návrhy řešení problémů se stávajícím zařízením. Kompletní dodávka a montáž: -vzduchotechnických a klimatizačních souborů pro oblast -průmyslové objekty -občanské stavby -obytné a rodinné domy -kuchyně ...

Výroba: -zámečnická zakázková a maloseriová.

Velkoobchod, maloobchod, prodej zemědělská technika: - traktory Zetor - náhradní díly na traktory ZETOR, ZTS: motor, vložené válce komletní, spojky, olejová čerpadla, vodní čerpadla, vodní chladiče, výfuky, olejové chladiče, turbodmychadla, ozubená kola, převodovky, rozvodovky, nápravy, brzdy, kabiny, sedačky, skla, hydraulika, čerpadla, ...

BHS Pardubice s.r.o. se specializuje na prodej, montáž, demontáž, opravy a servis regálových systémů.

Regulároty plynu-plynoměry-skříňky Velkoobchod : - příslušenství pro plynárenství - regulátory tlaku plynu - středotlaké regulátory - vyrovnávací regulátory - skříňky pro plynoměry-plastové - kovové instalační materiály - regulační technika pro plynárenství - plynoměry pro podružné měření, membánové, turbínové.

Představte si firmu, která je synonymem pro kvalitu a inovaci. Isolit-Bravo, spol. s r.o., je ryze česká firma, která se pyšní dlouholetou tradicí a uznáním na globálním trhu. Sídlící v srdci malebného města Jablonné nad Orlicí, na adrese Jablonské nábřeží 305, je Isolit-Bravo průkopníkem ve výrobě komponent pro automobilový průmysl, ...

MIO stavební, s.r.o. se zabývá pronájmem kontejnerů pro odvoz stavebního odpadu, klempířskými, pokrývačskými a tesařskými pracemi. Nabízí také zednické služby a prodej stavebního materiálu.

MECHANUS s.r.o. se zaměřuje na výrobu jednoúčelových strojů a zařízení, konstrukční řešení, vývoj průmyslových aplikací a produkty na míru, jako jsou svařovací válečky a pneumatické svěráky.

MEDICOSTAR s.r.o. se zaměřuje na poradenství a prodej medicínských technologií a materiálů.

KB assembly s.r.o. se zaměřuje na montáže, servis a inspekce regálových systémů. Zabývají se kompletní realizací projektů, od vyměření až po záruční servis.

JMK-Kroupa s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu a mechanické a elektromechanické montáže, CNC soustružení a frézování.

Craftech s.r.o. se zaměřuje na zpracování betonářské oceli střihem a ohybem. Výrobní areál je vybaven stroji renomovaných značek a třemi jeřáby o nosnosti 12, 5 tuny.

SOPACK s.r.o. poskytuje inovativní řešení pro bezpaletovou přepravu pomocí Slip Sheet podložek. Tyto podložky jsou ekologickou a efektivní alternativou k dřevěným paletám, snižují náklady a jsou vhodné pro export v kontejnerech.

Výroba a prodej dřevoobráběcí stroje: -rozmítací pily -zkracovací pily -manipulace Výroba s prodej samosoustředící universální sklíčidla: -od prům. 80mm-500mm -2, 3, 4, 6-ti čelistní. Servis, opravy. Studie a projekty na dřevařské technologie.

Výroba: - strojní zařízení - dopravní zařízení Přepravní služby: - nosnost až 6.500kg Doplňkové služby: - prodej technických, procesních a speciálních plynů Včetně zajištění a provedení jejich přepravy

Firma ZIPPER s.r.o. poskytuje profesionální kontejnerové služby. Nabízíme odvoz suti, odpadu, dovoz štěrku, stavebních materiálů, převoz strojů a techniky do 10 tun, zimní údržbu (odklízení sněhu a solení) Možnost pronájmu kontejnerů.

Společnost MTZ CZ s.r.o. realizují montáže ocelových konstrukcí, opláštění budov, klempířské a zámečnické práce.

Výroba - pergoly - dřevostavby - zahradní domky - rumpály studen - terasy - dřevěná dětská hřiště Zakázková výroba, e-shop - kuchyně - kancelářský nábytek - postele, předsíňové stěny, vestavěné skříně - bytové doplňky

Prodej - sáčky papírové - sáčky mikrotenové, celofánové

Společnost HODRtechnic s. r. o. je rodinný firma, která vyvynula unikátní systém Hydrostop, který chrání nemovitosti před vyplavením pitnou vodou. Hydrostop je revoluční systém, který představuje špičku v ochraně majetku před nežádoucími úniky vody. Tento chytrý systém je navržen tak, aby poskytoval nepřetržitou ochranu 24 hodin denně, a to i v ...

PALETY PARDUBICE s.r.o. se zaměřuje na nákup, prodej a opravy přepravních palet a obalů.

Xvent s.r.o. se specializuje na průmyslové vytápění, vzduchové clony, rekuperační jednotky a čističky vzduchu.