CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Řemesla, služby - zakázková kovovýroba - zámečnické práce Výroba - mříže - brány - ploty - zábradlí - schodiště

Prodej, servis, e-shop - čerpadla - domácí vodárny - pumpy - čerpaví technika

Prodej, bazar - dentální technika - vybavení a přístoje pro stomatologii

Zámečniské, svářečské, soustružnické práce, soustružení na automatech,

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej - elektromotory do 160kW Převíjení a opravy - elektromotory do 160kW Revize - ruční nářadí

Nákladní doprava Úklidové práce Rekonstrukce - domy Zámečnické práce

Společnost se zabývá výrobně-montážní a demontážní činností na opravách technologií závodů na výrobu stavebních hmot, výrobou těžších ocelových konstrukcí, potrubí do průměru 2500 mm, doplňkových konstrukcí, podpěr, plošin, zásobníků a jiných výrobků zámečnického charakteru.Provádí práce jeřábem do 35 tun, zapůjčuje montážní plošiny do pracovní ...

Autodoprava - přeprava dřeva Výkup a distribuce - krajiny a odřezky Štěpkování

Prodej - řezivo Prodej - palety Prodej - mobilní oplocení do obory

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Bezpečnost práce Požární ochrana

Práce, služby: - bourací - zámečnické - úklidové - výkopové - demontáže vzduchotechnických zařízení - demontáže elektrických rozvodů. Výroba, montáž a demontáž: - ocelové konstrukce - nátěrové práce.

Revize - plynová zařízení Revize - tlakové nádoby

Opravy - pily Broušení Frézování - soustružení Opravy - hydraulické agregáty - hydraulická čerpadla axiální - hydromotory - řetězy Kovovýroba

R-net Computers a Communikations Ing. Miroslav VÍCH-ředitel výpočetní a kancelářská technika počítače

Instalace, prodej, velkoobchod, záruční a pozáruční servis: -kopírky, mobily, psací stroje -počítače, tiskárny, monitory, sítě -instalace hardware i software, záruční a pozáruční servis.

Montáž - satelitní technika Prodej - výpočetní technika - počítače - notebooky Servis - výpočetní technika - počítače - notebooky Zajištění - připojení k internetu Webhosting - tvorba www stránek

Strojírenská výroba a montáže: -ocelové haly: - zateplené, nezateplené - objekty výrobní, skladové, prodejní, administrativní - ocelové konstrukce na zakázku včetně montáží - přídavná zařízení ke stavebním a zemním strojům: - lžíce UNC*, UNK*, FORD, USD* i pro jiné stroje.

E-shop a prodej kamerových a zdravotních systémů, trysek, hadic, dávkovací techniky a centrum plasmového generátoru. V našem katalogu naleznete: - kamery do vrtů, robotové, poplachové systémy - zdravotní psychowalkman, úpravy vody, plasmový generátor, F-scan, depolar, oberon - vyhledávací stroje a lokátory - měřící, regulační a ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - obaly -obalové materiály pro potraviny i průmysl - náhradní plnění

Maloobchod, velkoobchod: -brusné a řezných nástroje. Doplňkový sortiment -ruční elektrické nářadí MAKITA -ochranné pracovní pomůcky.

Stavební zámečnictví. Zakázková výroba, atypická produkce. Kovovýroba, výroba. - ploty, zábradlí - branky, vrata, mříže - žebříky - potrubí. Realizace drobných stavebních prací. Dodávka. - ocelové konstrukce - ocelové haly.