CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
AGRA 2020 s.r.o. je společnost specializující se na zemědělské technologie. Má širokou škálu produktů, včetně čerpadel, převodovek, a dalšího vybavení pro stáje a hospodářské objekty.

Mapezo servis - Vaši spolehliví odborníci na klimatizace a tepelná čerpadla Mapezo servis, pod vedením Bc. Jana Kahla, je specializovanou firmou, která se zaměřuje na montáž, servis a revize klimatizací, chladicích zařízení a tepelných čerpadel. Naše dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti nám umožňují poskytovat kvalitní služby našim ...

Společnost Boviline s.r.o. se zabývá projektováním staveb a dodávkou technologie pro zemědělské podniky.

Dodávky, montáže a servis ústředního vytápění, rozvodu plynu. Nabízíme své služby v oblasti ústředního vytápění, průmyslových rozvodů plynu a chladícího zařízení (kompresorového i absorpčního) v potravinářských objektech, klimatizovaných skladech.

Společnost DUKOR s.r.o. vznikla v roce 1994 a od rozšíření v roce 2004 se kromě nákupu a prodeje strojů a techniky zabývá také prodejem pohonných hmot, motorových a průmyslových olejů, maziv a dalších provozních kapalin, prodejem technických benzínů, ředidel a jiných chemických prostředků. Sháníte palety nebo se potřebujete starých palet zbavit? ...

PD Steel ing mont s.r.o. se zaměřuje na výrobu ocelových konstrukcí, svařenců a strojních celků, včetně jejich montáže. Poskytují povrchové úpravy, zhotovení projektové dokumentace, odborné demontáže a montáže a sváření metodou MIG-MAG, MMA.

Společnost CHAT s.r.o., sídlící v Pardubicích, nabízí jeřábnické práce a pronájem autojeřábů Tatra 148 AD20 a V3S080 včetně sklápěcího přívěsu do 5, 5 tuny. Disponujeme autojeřábem AD 20 na podvozku Tatra 148, jenž je vybaven čtyřdílným teleskopickým výložníkem s možností nástavce. Maximální nosnost autojeřábu je 20 tun a maximální výška ...

APL ELEKTRONIK s.r.o. se specializuje na vývoj a výrobu monitorovacích systémů pro teplotu a vlhkost, zaměřených hlavně na zdravotnictví a potravinářství.

Klimator s.r.o. se zaměřuje na dodávku, montáž a servis klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel.

LKOVO s.r.o. je česká firma specializující se na CNC ohraňování a kovovýrobu. Poskytuje široké spektrum služeb včetně obrábění kovů, svařování, drobného zámečnictví a výroby držáků AV techniky.

TVT - EUROPE s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej termovizních přístrojů Archer. Nabízí puškohledy, binokuláry a monokuláry s vysokou odolností IP67, vhodné pro armádu, policie a myslivce.

Michaela Vojtěchová se zaměřuje na hloubkové čištění koberců, čalounění, a interiérů vozidel.

STEELVISION s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu a zámečnické práce.

Josef Rajdl se zaměřuje na stavební, zednické, dlaždické, zateplovací, bourací a malířské práce a na kovovýrobu.

Společnost Chemontáž, s.r.o. se specializuje na poskytování komplexních služeb v oblasti průmyslové výstavby pro chemický, potravinářský, farmaceutický a petrochemický průmysl. Diky bohatým zkušenostem v oboru nabízíme svým klientům širokou škálu služeb, od výstavby až po modernizaci a rekonstrukci průmyslových závodů a jednotlivých výrobních ...

Automate s.r.o. se zaměřuje na robotizaci a automatizaci se specializací na studie proveditelnosti a procesní analýzy, které jsou základem pro další kroky, včetně modifikací existujících systémů.

Společnost 2PP s.r.o. se zaměřuje na kotle, kamna, tepelná čerpadla, solární systémy, fotovoltaiku a na rekuperace.

MK přístřešky s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž přístřešků různých typů, jedná se například o řešení pro auta, terasy, kola, grily, kontejnery a popelnice.

Společnost SONAX s.r.o. je montážním partnerem společnosti Jablotron. Pomůžou Vám zabezpečit vaši rodinu a majetek - alarmy, kamerové požární systémy.

Aleš Kvoch se zaměřuje na prodej a servis výpočetní techniky, pokladních, zabezpečovacích a kamerových systémů.

Společnost TMT a.s. Chrudim je přední výrobce dopravníkových systémů, výrobních a montážních linek, automatizovaných řešení a robotizovaných pracovišť s celosvětovou působností.

ARCHER - LPP s.r.o. se specializuje na výrobu optoelektronických systémů, jako jsou termovizní zaměřovače, dalekohledy, monokuláry, noční vidění a další speciální zařízení.

Společnost WFmetal, s.r.o. je dynamická firma, která byla založena v roce 2007. Její hlavní činností je výroba kovových držáků pro satelitní, televizní a WIFI techniku. Sídlo výroby se nachází ve městečku Svratka, v srdci krásné Vysočiny, kde firma zaměstnává tým zkušených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru zámečnictví. Hlavní sklad naleznete ...

Výroba: -zařízení pro potravinářské provozy -výčepní technika -sprchové žlaby a vpustě Dodávka, prodej, bazar: -tepelná čerpadla -solární kolektory -klimatizační jednotky