CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Velkoobchod s gastro vybavením : - Stroje - zařízení - nábytek - nádobí - nářadí - potřeby pro : - kuchaře - řezníky - cukráře - číšníky Zařízení výdejen stravy HACCP program Nízké ceny

Vladimír Kašpar se zaměřuje na poskytování služeb hodinového manžela - zednické a zámečnické práce, montáž nábytku a instalatérství.

ČKB Strojírenská s.r.o. se zaměřuje na obrábění kovů, CNC soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Společnost ENVIRMINE-ENERGO, a.s. se zaměřuje na dodávky technologických celků v oblasti dopravy, skladování a zpracování sypkých hmot či technologie na ochranu životního prostředí. Projektujeme a dodáváme technologická zařízení na klíč, zajišťujeme také montáže, uvedení do provozu, zaškolení, záruční a po záruční servis. Potravinářský průmysl, ...

Zabýváme se strojírenskou výrobou. Provádíme obrábění kovů a svařování. Provozovna: Osík 50 - areál Orlimex

Best Air s.r.o. se specializuje na instalaci a servis klimatizačních systémů a tepelných čerpadel pro domácnosti, komerční prostory a průmyslové objekty.

Společnost KOWEB s.r.o. nabízí svým zákazníkům jen ty nejkvalitnější služby v zámečnické výrobě. Náš výrobní program zahrnuje ocelové konstrukce, zásobníky, částí zemědělských strojů, pochozí lávky a také regálové systémy. Naleznete nás v obci Linhartice, okres Svitavy. Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové konstrukce - zásobníky sypkých hmot, ...

Společnost internetových obchodů. Nabídka: - chladničky, sporáky, myčky, pračky, sušičky, mikrovlnky, digestoře, malé spotřebiče, dřezy - značek: AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, WHIRLPOOL, BAUMATIC, BOSCH, SIEMENS, MORA, ARISTON, EDESA, LIEBHERR, MIELE, GORENJE, CANDY, INDESIT, FAGOR, VESTRA KARMA.

Společnost KOVO Mlynář je rodinná firma se sídlem ve Svitavách, která působí na českém trhu od roku 2012. Specializuje se na strojní obrábění a výrobu menších přesných dílů.

Prodej: - úplný sortiment ložisek(ložiska) na nákladní automobily - gufera, řemeny, maziva, oleje.

Radonový servis, s.r.o. se specializuje na měření radonu v budovách a stanovení radonového indexu pozemků.

- Prodej a montáž plastových oken a eurooken - Venkovní parapety, žaluzie a sítě proti hmyzu - Speciální bezpečnostní uzavírací body

Společnost JK MONT, s.r.o. vyrábí, montuje a modernizuje investiční celky a technologická zařízení pro sušárny, sila, kafilérie, krmivárny, zpracovny průmyslových odpadů nebo ČOV. Náš výrobní program zahrnuje dopravníky, elevátory, sila a zásobníky, prosévačky a další stroje a zařízení pro dopravu a skladování sypkých hmot. Dále se ...

CATTAs s.r.o. se zaměřuje na pronájem manipulační techniky, montážních plošin, samostavitelných jeřábů, přívěsných vozíků a dalšího příslušenství.

MAGNETOOL s.r.o. se specializuje na prodej magnetických upínačů a řídících jednotek, servis brousících strojů a zakázkovou výrobu rozvaděčů.

NASTŘECHY s.r.o. se zaměřuje na klempířství, opláštění budov a výrobu ocelových konstrukcí.

FSG - Tech s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kovových součástek, CNC obrábění, programování a měření s důrazem na kvalitu a přesnost.

HWood metal s.r.o. se specializuje na prodej a servis kompresorů, pneumatických nástrojů a příslušenství a má širokou škálu produktů, včetně kvalitních filtrů s aktivním uhlím pro separátory olej-voda.

Společnost JP - PROLAK a.s. je dodavatelem dílů vyráběných na zakázku v malých a středně velkých sériích v oblasti kovovýroby.

Společnost KovoMlynář s.r.o. se specializuje na CNC soustružení a frézování, dělení materiálů a svařování.

Martin Valouch se zaměřuje na bezpečnost práce, školení BOZP, požární ochranu a revize elektro a hasicích přístrojů.

Poradenská, předprojekční a projekční příprava pro energetické profese: - měření a regulace (čidla, akční členy, řídící systémy, dispečerské systémy) - elektroinstalace (motorické a světelné rozvody) - výroba rozvaděčů NN - slaboproudé rozvody (počítačové sítě, dispečerské sítě pro řízení technologií decentrální přípravy TV a TUV) ...

Společnost bragen s.r.o. vyrábí konstrukce pro fotovoltaiku a agrovoltaiku.

Práce: - kovoobrábění - Nabídka povrchových úprav kovů

Společnost 3V Tech s.r.o. se sídlem v okrese Pardubice se již od roku 2001 zabývá návrhy, vývojem, výrobou a montáží strojů a zařízení pro chemický, farmaceutický, potravinářský a zpracovatelský průmysl. Nabízíme také výrobu standardních i nově vyvinutých strojů a zařízení. Pracujeme s černou a nerezovou ocelí a hliníkem. Vyrábíme a dodáváme na ...