PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Výroba: - dřevěné transportní obaly - plastové obaly - kartony, lepenka.

Truhlářství, dřevovýroba. Zámečnictví, nástrojářské práce.

Provádění rozvodů a redukčních stanic technických plynů, instalace elektronických odpařovačů na CO2. Výroba: - kovové obaly.

Práce: -kovoobrábění. Výroba, prodej: -hutní materiál

Výroba: -elektrické kotle -lisování -nerezové vozíky pro masokombináty -regály -kotle na tuhá paliva, elektrokotle -svařování v ochrané atmosféře, /elktrickým obloukem/-nerez, černý. Kovovýroba. Práce: -klempířské -lisařské práce /hliníkový lis 250t, 100t, 25t, 15t/. -svářečské. Prodej: -stroje a zařízení pro masný ...

Práce, rekonstrukce, oprava: -střechy -tesařské, klempířské, pokrývačské -montáž střešních oken -montáž sádrokartonu -montáž hromosvodů -montáž solárních kolektorů -zednické práce -půdní (skládací) schody -montáž interiérových schodišť.

Prodej, montáž, oprava, servis: - analytické, měřící a regulační technika - laboratorní přístrojová technika. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Klimatizace, vzduchotechnika a chladírenská zařízení. Provádíme kompletní dodávky: - pro byty, kanceláře, obchody a průmyslové objekty. Autorizovaný dovozce klimatizací: - Toshiba, Mitsubishi a čističů vzduchu Nykku. Projekce, montáž, prodej, servis: - klimatizace do bytu a kanceláří. Vzduchotechnika a chladírenská zařízení.

Prodej a servis výpočetní techniky. IPhone servis.

Vývoj, výroba, prodej, servis: -invalidní vozíky - rehabilitační pomůcky - vozíky pro tělesně postižené přizpůsobíme individuálním potřebám zákazníka

Činnost org.ekonomických poradců v oblasti: -strojírenství -potravinářství -chemický průmysl -elektrárny -těžba -úpravny.

Maloobchod, prodej: - nábytek z masivu - komody - postele - psací stoly - skříně - knihovny

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače, notebooky - digitální technika.

Práce: - truhlářské - zámečnické. Vybavení pro: - kosmetické salóny - nehtový modelig - masérské salóny - pedikůry - kadeřnictví - prodejny - recepce - mateřské školy. Nabízí: - návrhy a výrobu celé řady doplňků do interiérů - návrhy a výrobu recepčních pultů, atypických kadeřnických obsluh, rozebiratelných příček z ...

Stavební firma: - plynofikace, tesařské konstrukce, elektro-silnoproud, slaboproud - projekční činnost - stavby, písek, beton - autodoprava - výroba eurooken a balkónových dveří. Stavební závody: * STAZ 01 Lanškroun: Nádražní 819 563 01 Lanškroun * STAZ 02 Vysoké Mýto: Pod nádražím 324 566 01 Vysoké Mýto * STAZ 03 ...

Na ploše našeho areálu (2200m2) vystavujeme, ale zároveň také prodáváme velké množství nábytku veškerého bytového sortimentu.

Činnost : - projekční - inženýrská Montáž, rekonstrukce, revize, projekce : - chlazení - strojovny chlazení, chladírny, mrazírny, zmrazovací tunely - čištění vody (pitné i odpadní) pomocí elektroimpulsního zařízení a nanotechnologie - odpadní teplo - kotelny, topné systémy - elektro - měření, stavba, regulace - plynový rozvod ...

Kované ploty - vrata - mříže - zábradlí - pohony

Sdělovací a výpočetní technika: - servis počítačů přímo u zákazníků - servis kancelářské techniky - plnění tiskových hlav a tonerů - PC komponenty a periferie - PC sestavy - webhosting

Dodávky a montáže: - profesionální systémy - servisní pohotovost 24 hodin denně Zabezpečovací zařízení: - EZS drátové i bezdrátové - kamerové systémy - požární signalizace - přístupové a docházkové systémy. BOS-PCO s.r.o. - tel: 469637033-4, 777300882 - přeprava cenin, fyzická ostraha - připojení na PCO - ...

Vývoj, výroba, prodej, instalace, oprava, servis: - lasery - optické prvky pro lasery - laserové hlavy - polohovací jednotky - laserová pracoviště.

Výroba, montáž: - technologické zařízení pro dopravu a manipulaci - vzduchotechnika - ocelové konstrukce.

Diamantová technika. Nabízíme diamantové kotouče, vrtací korunky, řezače spár, stolové pily, brusky, frézy povrchu betonu a vodorovného značení. Rozbrušovací pily HUSQVARNA. Vibrační pěchy a dusadla BOMAG. Elektrocentrály. Elektrické nářadí RYOBI - DWT. Brusiva KLINGSPOR. Rychlá expedice zboží do 24 hod naší předností. Provozovna: Na ...

Servis, montáž, oprava: -dřevoobráběcí stroje. Prodej, leasing: -dřevoobráběcí stroje -nové -použité. Záruka 6-12 měsíců. Výkup strojů za hotové. Likvidace: -dřevoobráběcích strojů -technologií. Příslušenství. Nové pilařské technologie.