PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, prodej: - nábytek sedací soupravy, ložnice, matrace, obývací stěny, dětské pokoje, kuchyně - bytové doplňky. Provozovna 99: - Přelouč 53501 tel:602129971, 466958739 po-pá 9-12, 13-17 so 9-12 - Presy u Statiňan 535 tel: 469682571, 602137226 velkoobchod, maloobchod.

Práce, montáž, projekce: - plynofikace - topenářské - instalaterské - zámečnické.

Činnost: - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - montáž měřidel - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Konstrukce, projekce, výroba: - hydraulické a lanové výtahy. Vyrábíme: - autovýtahy - hydraulické osobní výtahy - lanové osobní výtahy - paranomatické hydraulické výtahy - paranomatické lanové výtahy - atypické výtahy.

- revize manipulační techniky, stavebních strojů, jeřábů a zdvihacích zařízení - školení obsluh manipulační techniky a stavebních strojů - školení jeřábníků a vazačů - BOZP a požární ochrana - vzdušnicové a superelastické pneumatiky

Zajišťování, prodej a dělení hutního materiálu. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků (kromě strojů a zařízení).

Výroba, kovovýroba, zámečnicvtí: -zámky a kování -úpravy kovů -nástroje a nářadí.

Práce: - zámečnické - topenářské - instalaterské - pokrývačské - sádrokartonářské - montáž střešních oken Velux. Rozvody, projekce, revize: - plynu, vody, topení z oceli, mědi a plastu. Výroba: - zahradní lavice - houpačky, stojany na kola, vozíky na popelnice, dvířka k plynoměrům.

Zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zámečnické výrobky - zámky a kování.

Provádění zakázkových zámečnických prací.

Návrhy, projekty, realizace a dodávky: - průmyslové chladící systémy - chladící a temperační jednotky - kompresory a systémy pro výrobu a rozvod stlačeného vzduchu - vzduchové chladiče pro plastikářský, chemický, strojírenský, gumárenský a potravinářský průmysl.

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - mobilní klimatizační jednotky, čističe a odvlhčovače vzduchu - kompletní příslušenství pro montáž, provoz klimatizací a chlazení - odborné činnosti a komplexní práce spojené s montáží, oživováním, diagnostikou, opravami, seřizováním a odbornou údržbou ...

Výroba, montáž, instalace, opravy a revize elektronických a elektrických zařízení. Elektrické rozvody. Výroba rozhlasových a televizních vysílačů a přístrojů pro drátovou telefonii a telegrafii. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis - výpočetní technika, počítače, přestavby PC - hardware komponenty, multimédia - síťové prvky D-link, 3Com - záložní zdroje - monitory - tiskárny - scanery - digitální fotoaparáty, digitalizace kinofilmů a diapozitivů - prodej počítačové literatury -software ekonomický, standartní, ...

Projekt, prodej, montáž, servis, - telefonní ústředny - příslušenství k ústřednám - dveřní vrátníky, elektrické - zámky, náhlavní soupravy, přepěťové, ochrany - telefonní a datové rozvody - strukturovaná kabeláž, 19" rozvaděče, klasické telefonní rozvaděče - sekretářské soupravy - telefony mincovní, bezdrátové nástěnné, ...

- Váhy - registrační pokladny - scannery čárového kódu - etiketovací kleště - fiskální tiskárny - software - chlazení piva.

Výroba, prodej a servis mobilních pásových drtičů, třídičů, praček, betonárek a objemových měřicích systémů. Recyklace stavebních odpadů.

Sportservis, oprava sportovních potřeb, -lyže, vázání, brusle -výplet raket -oprava míčů Výroba klíčů, klíče, zámečnictví: -systém generálního klíče -zhotovení klíčů podle zámku -oprava a otevírání trezorů -oprava a přestavování autozámků -autoklíče (Ford, Mercedes, BMW) -klíče s imobilizérem. Nouzové otevírání bytů.

stavba strojů s mechanickým pohonem zámečnictví nástrojářství kovoobráběčství činnost organizačních a účetních poradců zprostředkování služeb zprostředkování obchodu velkoobchod kontakt: Jiří Pokorný,PeadDr. Jiří Pokorný

Montáže ocelových konstrukcí - Zámečnictví

Opravy,servis,údržba: -lokomotivy -motorové vozy -vagóny Výroba a opravy: -silniční motorová vozidla a jejich částí (autobusy) Zámečnictví. Kovoobráběčství. Demontáž kolejových vozidel. Zprostředkování služeb.

provádíme: - Broušení nakulato a naplocho - Drátové řezání - Veškeré konvenční obrábění - Zámečnické práce - Sváření nerezu - Výroba nástrojů - CNC frézování, broušení, soustružení

Zajišťujeme služby ve strojírenské oblasti, kontrolu a opracováni pryžových výrobků: - dodávky výrobků pro automobilový průmysl - obrábění součástí včetně dokončování - výrobky z nerezu - výroba speciálních jednoúčelových strojů a zařízení - opracování a kontrola plastových a pryžových výrobků - drobné kompletační práce - výroba na ...