CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
DANOS Pardubice, s.r.o. je společnost která má více než 25 let zkušeností v oblasti montáží, projektování, servisu, měření a regulací elektrozařízení. Specializuje se na potravinářský a chemický průmysl, vodohospodářství a stavební rozvody. Nabídka zahrnuje montáže elektrozařízení od A do Z, projektování řešení pro elektrozařízení, údržbu a ...

Jsme specializovanou firmou, která se zaměřuje na personální podporu a kontrolu kvality v automobilovém a strojním průmyslu. Naše služby zahrnují strategické plánování, implementaci a sledování výsledků na území ČR i v členských státech Evropské unie. Do kontroly kvality v automobilovém průmyslu patří kontrola dílců, kontrola optické kvality i ...

Výrobou a prodejem požární techniky se zabývá společnost Pavliš a Hartmann, spol. s r.o. se sídlem ve Chvaleticích. Nabízíme Vám produkty z řad: elektrocentrál, hasičských požárních hadic a proudnic, hydrantových systémů (nerezové i ocelové skříně), malých požárních strojů, osvětlovacích balonů, požárních nádrží a armatur, požárních, plovoucích ...

Jan Brychnáč se zaměřuje na kovářství a specializuje se na deformaci ocelových prutů a vytváření moderních doplňků pro exteriéry a interiéry.

WURsystems s.r.o. se zaměřuje na výrobu jednoúčelových strojů, programování řídících systémů a robotů a na servisní služby.

TKV-Group s.r.o. je velkokapacitní lakovna specializující se na povrchovou úpravu kovů. Realizuje práškové lakování, tryskání a fosfátování.

BHS Pardubice s.r.o. se specializuje na prodej, montáž, demontáž, opravy a servis regálových systémů.

MIO stavební, s.r.o. se zabývá pronájmem kontejnerů pro odvoz stavebního odpadu, klempířskými, pokrývačskými a tesařskými pracemi. Nabízí také zednické služby a prodej stavebního materiálu.

MECHANUS s.r.o. se zaměřuje na výrobu jednoúčelových strojů a zařízení, konstrukční řešení, vývoj průmyslových aplikací a produkty na míru, jako jsou svařovací válečky a pneumatické svěráky.

MEDICOSTAR s.r.o. se zaměřuje na poradenství a prodej medicínských technologií a materiálů.

KB assembly s.r.o. se zaměřuje na montáže, servis a inspekce regálových systémů. Zabývají se kompletní realizací projektů, od vyměření až po záruční servis.

JMK-Kroupa s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu a mechanické a elektromechanické montáže, CNC soustružení a frézování.

Craftech s.r.o. se zaměřuje na zpracování betonářské oceli střihem a ohybem. Výrobní areál je vybaven stroji renomovaných značek a třemi jeřáby o nosnosti 12, 5 tuny.

SOPACK s.r.o. poskytuje inovativní řešení pro bezpaletovou přepravu pomocí Slip Sheet podložek. Tyto podložky jsou ekologickou a efektivní alternativou k dřevěným paletám, snižují náklady a jsou vhodné pro export v kontejnerech.

Společnost HODRtechnic s. r. o. je rodinný firma, která vyvynula unikátní systém Hydrostop, který chrání nemovitosti před vyplavením pitnou vodou. Hydrostop je revoluční systém, který představuje špičku v ochraně majetku před nežádoucími úniky vody. Tento chytrý systém je navržen tak, aby poskytoval nepřetržitou ochranu 24 hodin denně, a to i v ...

PALETY PARDUBICE s.r.o. se zaměřuje na nákup, prodej a opravy přepravních palet a obalů.

Xvent s.r.o. se specializuje na průmyslové vytápění, vzduchové clony, rekuperační jednotky a čističky vzduchu.

AGRA 2020 s.r.o. je společnost specializující se na zemědělské technologie. Má širokou škálu produktů, včetně čerpadel, převodovek, a dalšího vybavení pro stáje a hospodářské objekty.

Mapezo servis - Vaši spolehliví odborníci na klimatizace a tepelná čerpadla Mapezo servis, pod vedením Bc. Jana Kahla, je specializovanou firmou, která se zaměřuje na montáž, servis a revize klimatizací, chladicích zařízení a tepelných čerpadel. Naše dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti nám umožňují poskytovat kvalitní služby našim ...

PD Steel ing mont s.r.o. se zaměřuje na výrobu ocelových konstrukcí, svařenců a strojních celků, včetně jejich montáže. Poskytují povrchové úpravy, zhotovení projektové dokumentace, odborné demontáže a montáže a sváření metodou MIG-MAG, MMA.

Společnost CHAT s.r.o., sídlící v Pardubicích, nabízí jeřábnické práce a pronájem autojeřábů Tatra 148 AD20 a V3S080 včetně sklápěcího přívěsu do 5, 5 tuny. Disponujeme autojeřábem AD 20 na podvozku Tatra 148, jenž je vybaven čtyřdílným teleskopickým výložníkem s možností nástavce. Maximální nosnost autojeřábu je 20 tun a maximální výška ...

APL ELEKTRONIK s.r.o. se specializuje na vývoj a výrobu monitorovacích systémů pro teplotu a vlhkost, zaměřených hlavně na zdravotnictví a potravinářství.

Klimator s.r.o. se zaměřuje na dodávku, montáž a servis klimatizačních jednotek a tepelných čerpadel.

LKOVO s.r.o. je česká firma specializující se na CNC ohraňování a kovovýrobu. Poskytuje široké spektrum služeb včetně obrábění kovů, svařování, drobného zámečnictví a výroby držáků AV techniky.

TVT - EUROPE s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej termovizních přístrojů Archer. Nabízí puškohledy, binokuláry a monokuláry s vysokou odolností IP67, vhodné pro armádu, policie a myslivce.