CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Michaela Vojtěchová se zaměřuje na hloubkové čištění koberců, čalounění, a interiérů vozidel.

STEELVISION s.r.o. se zaměřuje na kovovýrobu a zámečnické práce.

Josef Rajdl se zaměřuje na stavební, zednické, dlaždické, zateplovací, bourací a malířské práce a na kovovýrobu.

Společnost Chemontáž, s.r.o. se specializuje na poskytování komplexních služeb v oblasti průmyslové výstavby pro chemický, potravinářský, farmaceutický a petrochemický průmysl. Diky bohatým zkušenostem v oboru nabízíme svým klientům širokou škálu služeb, od výstavby až po modernizaci a rekonstrukci průmyslových závodů a jednotlivých výrobních ...

Automate s.r.o. se zaměřuje na robotizaci a automatizaci se specializací na studie proveditelnosti a procesní analýzy, které jsou základem pro další kroky, včetně modifikací existujících systémů.

Společnost 2PP s.r.o. se zaměřuje na kotle, kamna, tepelná čerpadla, solární systémy, fotovoltaiku a na rekuperace.

MK přístřešky s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž přístřešků různých typů, jedná se například o řešení pro auta, terasy, kola, grily, kontejnery a popelnice.

Aleš Kvoch se zaměřuje na prodej a servis výpočetní techniky, pokladních, zabezpečovacích a kamerových systémů.

ARCHER - LPP s.r.o. se specializuje na výrobu optoelektronických systémů, jako jsou termovizní zaměřovače, dalekohledy, monokuláry, noční vidění a další speciální zařízení.

Vladimír Kašpar se zaměřuje na poskytování služeb hodinového manžela - zednické a zámečnické práce, montáž nábytku a instalatérství.

ČKB Strojírenská s.r.o. se zaměřuje na obrábění kovů, CNC soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Best Air s.r.o. se specializuje na instalaci a servis klimatizačních systémů a tepelných čerpadel pro domácnosti, komerční prostory a průmyslové objekty.

Radonový servis, s.r.o. se specializuje na měření radonu v budovách a stanovení radonového indexu pozemků.

Společnost JK MONT, s.r.o. vyrábí, montuje a modernizuje investiční celky a technologická zařízení pro sušárny, sila, kafilérie, krmivárny, zpracovny průmyslových odpadů nebo ČOV. Náš výrobní program zahrnuje dopravníky, elevátory, sila a zásobníky, prosévačky a další stroje a zařízení pro dopravu a skladování sypkých hmot. Dále se ...

CATTAs s.r.o. se zaměřuje na pronájem manipulační techniky, montážních plošin, samostavitelných jeřábů, přívěsných vozíků a dalšího příslušenství.

MAGNETOOL s.r.o. se specializuje na prodej magnetických upínačů a řídících jednotek, servis brousících strojů a zakázkovou výrobu rozvaděčů.

NASTŘECHY s.r.o. se zaměřuje na klempířství, opláštění budov a výrobu ocelových konstrukcí.

FSG - Tech s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kovových součástek, CNC obrábění, programování a měření s důrazem na kvalitu a přesnost.

HWood metal s.r.o. se specializuje na prodej a servis kompresorů, pneumatických nástrojů a příslušenství a má širokou škálu produktů, včetně kvalitních filtrů s aktivním uhlím pro separátory olej-voda.

Martin Valouch se zaměřuje na bezpečnost práce, školení BOZP, požární ochranu a revize elektro a hasicích přístrojů.

Poradenská, předprojekční a projekční příprava pro energetické profese: - měření a regulace (čidla, akční členy, řídící systémy, dispečerské systémy) - elektroinstalace (motorické a světelné rozvody) - výroba rozvaděčů NN - slaboproudé rozvody (počítačové sítě, dispečerské sítě pro řízení technologií decentrální přípravy TV a TUV) ...

Společnost 3V Tech s.r.o. se sídlem v okrese Pardubice se již od roku 2001 zabývá návrhy, vývojem, výrobou a montáží strojů a zařízení pro chemický, farmaceutický, potravinářský a zpracovatelský průmysl. Nabízíme také výrobu standardních i nově vyvinutých strojů a zařízení. Pracujeme s černou a nerezovou ocelí a hliníkem. Vyrábíme a dodáváme na ...

Elhart s.r.o. je společnost zaměřená na automatizaci průmyslových procesů, nabízející komponenty pro OEM výrobce, HVAC systémy a další.

POWER support s.r.o. je společnost specializující se na prodej stavebních, recyklačních a těžařských strojů.

Nože od řezníka s.r.o. provozuje e-shop, ve kterém je široký sortiment nožů a řeznických potřeb pro profesionální i domácí použití.