CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Vývoj, výroba, prodej, servis: -invalidní vozíky - rehabilitační pomůcky - vozíky pro tělesně postižené přizpůsobíme individuálním potřebám zákazníka

Činnost org.ekonomických poradců v oblasti: -strojírenství -potravinářství -chemický průmysl -elektrárny -těžba -úpravny.

Maloobchod, prodej: - nábytek z masivu - komody - postele - psací stoly - skříně - knihovny

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače, notebooky - digitální technika.

Práce: - truhlářské - zámečnické. Vybavení pro: - kosmetické salóny - nehtový modelig - masérské salóny - pedikůry - kadeřnictví - prodejny - recepce - mateřské školy. Nabízí: - návrhy a výrobu celé řady doplňků do interiérů - návrhy a výrobu recepčních pultů, atypických kadeřnických obsluh, rozebiratelných příček z ...

Kované ploty - vrata - mříže - zábradlí - pohony

Diamantová technika. Nabízíme diamantové kotouče, vrtací korunky, řezače spár, stolové pily, brusky, frézy povrchu betonu a vodorovného značení. Rozbrušovací pily HUSQVARNA. Vibrační pěchy a dusadla BOMAG. Elektrocentrály. Elektrické nářadí RYOBI - DWT. Brusiva KLINGSPOR. Rychlá expedice zboží do 24 hod naší předností. Provozovna: Na ...

Výroba architektonických modelů. CNC frézování a gravírování neželezných kovů, plastů a dřeva. Rytí diamantovou jehlou všech materiálů. 2, 5D CNC obrábění neželezných kovů, plastů a dřeva průměrem frézy od 0, 3mm do maximální tloušťky materiálu 20 mm s maximálním rozměrem 848 x 1190 mm. Přesnost frézování v setinách milimetru.

Prodáváme ložiska, autoložiska a příslušenství (gufera, mazací technika, lepidla....) všech typů a rozměrů. Konzultační a poradenská služba. NON-STOP servis 24h. Více na WWW.LOZISKA-PARDUBICE.CZ Ložiska Pardubice.

Zámečnictví. - Naše firma se zakázkovou výrobou, montáží a renovacemi všech zámečnických výrobků, tj. vrat, mříží, balkónů, regálů … Provozovna: Fričova 302 533 53 Pardubice - Ohrazenice

Společnost 4D se zabývá návrhy a výrobou překážek pro sportoviště extrémních sportů, návrhy a výrobou skateparků. Specializuje se na výškové a montážní práce.

Firma zajišťuje: - pokrývačské práce - klempířství - zámečnictví - izolatérské práce - tesařské práce. Prodej: - izolačních pásy - nerezové komíny - střešní krytiny TONDACH - klempířské prvky - žlabové systémy - plechy.

Naše společnost Revize TZ Pardubice s.r.o. působí zejména v regionech Pardubice a Hradec Králové, působíme ale i v dalších lokalitách České republiky. Zaměřujeme se například na revize a zkoušky tlakových nádob, revize a zkoušky kotlů, revize plynových zařízení, provozní kontroly tlakových zařízení, školení obsluh tlakových zařízení, montáž ...

Zámečnictví, sádrokarton, pojezdová vrata, zateplení budov, pergoly, pokrývačství, stájové technologie, vodoinstalace.

Konstrukce, dodávky: - strojní zařízení - strojní vybavení chemie, laboratoře.

Sortiment spojovacího materiálu (napínače, šrouby a matice s okem, upínací páky, třmeny, lanové svorky, karabiny, řetězové spojky, pojistné čepy). Provádíme zakázkovou výrobu - CNC soustružení, válcování závitů, lisování, frézování

Instalace, oprava, servis: - elektronická zařízení - elektromontážní práce - průmyslová a domovní elektroinstalace - montáž, údržba, oprava, servis: - telekomunikační zařízení - kamerové systémy - počítačové sítě - digitální televize - slaboproudé technologie.

Prodej: - vysokotlaké čističe - vysavače - podlahové mycí stroje - úklidové vozíky - ruční úklidovou techniku na podlahy a okna - čisticí prostředky. aj. Provádíme záruční i pozáruční servis. Půjčujeme vysokotlaké čističe, vysavače a podlahové stroje.

Velkoobchod IT: - PC, počítače, servery, tiskárny, pevné disky, procesory, kopírky, notebooky, modemy, monitory a další.

Výroba, prodej: - nábytek sedací soupravy, ložnice, matrace, obývací stěny, dětské pokoje, kuchyně - bytové doplňky. Provozovna 99: - Přelouč 53501 tel:602129971, 466958739 po-pá 9-12, 13-17 so 9-12 - Presy u Statiňan 535 tel: 469682571, 602137226 velkoobchod, maloobchod.

Práce, montáž, projekce: - plynofikace - topenářské - instalaterské - zámečnické.

Činnost: - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - montáž měřidel - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Výroba, kovovýroba, zámečnicvtí: -zámky a kování -úpravy kovů -nástroje a nářadí.

Práce: - zámečnické - topenářské - instalaterské - pokrývačské - sádrokartonářské - montáž střešních oken Velux. Rozvody, projekce, revize: - plynu, vody, topení z oceli, mědi a plastu. Výroba: - zahradní lavice - houpačky, stojany na kola, vozíky na popelnice, dvířka k plynoměrům.