CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Společnost Works L & W group s.r.o. nabízí kompletní zajištění dodávek potrubí, ocelových konstrukcí a technologických zařízení, dále jejich montáž a technicko-inženýrské služby. Soustředíme se především na dodávky a montáže investičních celků a technologií v tuzemsku i v zahraničí a to ve všech odvětvích průmyslu. Provádíme montážní a svářečské ...

Prodej, e-shop, servis, ověření - tonometry (tlakoměry) - teploměry.

Služby - revize, prohlídky a zkoušky technických, zdvihacích a dopravních zařízení - pořádání kurzů, školení a seminářů pro jeřábníky, řidiče motorových manipulačních vozíků a obsluhu plošin.

Kovovýroba - CNC obrábění, frézování, soustružení, broušení - svářečské práce.

Prodej, e-shop, montáž, servis - automatizační technika - vrata, brány, vjezdy, pohony, parkovací systémy.

Průmyslové nátěry Tryskání - metalizace

Společnost KK projekční kancelář s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti plynových zařízení se specializací na dodávky ocelových i membránových plynojemů v ČR i zahraničí. Projekce, dodávka, montáž, servis a revize: - plynová zařízení - plynojemy - bioplynové stanice (BPS) - průmyslové potrubní rozvody - dvoumembránové plynojemy ...

Firma COLOR SET prášková lakovna se zabývá komerčním lakováním a lakováním vlastních výrobků. Prášková lakovna: - povrchová úprava kovů práškovými barvami - lakování komerčních výrobků - lakování vlastních výrobků - metalíza - zvláštní efekty - kapacita lakovací linky 1000 m2/den - hmotnost lakované části max. 150 kg. Lakovna ...

Dodávka, montáž, práce: - zavlažovací, závlahové systémy - automatické závlahy - čištění studní - vrtané studny - měření radonu.

Práce: - kovoobrábění - frézování, soustružení, lisování - závitování - CNC obrábění. Ubytování: - ubytovna - levné ubytování - tel.: 777 890 756

Služby - údržba a realizace zahrad - péče o zeleň - závlahy.

Dodávka, servis, revize, opravy - vzduchotechnika - digestoře Výroba, dodávka - pozinkované potrubí - vzduchotechnické prvky a potrubí.

Návrh, montáž, servis - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Výroba nerezového nábytku - prodej, servis, montáž gastronomického zařízení - projekční činnost v oboru gastro.

Zámečnictví: - montáž vratové techniky zn. Hörmann - výroba, montáž bran - zakázková výroba zábradlí, schodiště.

Dodávka, prodej, e-shop: - nářadí, nástroje na obrábění kovů - měřidla, pilové pásy, závitové nástroje - ruční nářadí (šroubováky, kleště, pilníky...) - elektrické ruční nářadí - brusivo.

Prodej, e-shop - kancelářský nábytek - kuchyně - ložnice - kovový nábytek - zahradní nábytek.

Maloobchod, prodej: -autodíly -náhradní díly na nákladní vozidla a autobusy zahraničních značek -nářadí -vybavení dílen.

Projekce, výroba, kovovýroba: - hrazení pro prasata - hrazení do stájí pro skot - samokrmítka pro selata, prasata. Výrobní hala: - Lhota pod Přeloučí - tel.: 466 672 213

Služby - školení zaměstnanců v oblasti BOZP - poradenství - prodej, revize i pozáruční servis šachtové a manipulační techniky.

Prodej - svářecí technika - nářadí, nástroje - brusivo

Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - montáž tepelných čerpadel.

Zasjičtíme služby: -objem a průtok plynu -poradenství v metrologii -délka -metrologické expertizy -odměrné sklo a areometrie -hmotnost a PHM -mechan. zkoušky materiálu -vlhkost pevných látek.

Výroba ocelových konstrukcí Zámečnická výroba