CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Práce HSV-stavební Práce PSV-řemeslné -klempířské -zámečnické -truhlářské -elektroinstalační -doprava AVIA, traktor, LIAZ -zemní práce WARYNSKI -práce autojeřábem P-V3S-AD 080. Komenského 48 tel.: 0462-316955 Poštovní 2 tel.: 0462-312379.

Maloobchod, prodej: - oleje - maziva - technický benzín - petrolej - nemrznoucí směsi.

Dřevovýroba, výroba: - dřevěné obaly na ovoce a zeleninu - bedýnky.

Prodej: -stomatologických materiálů.

Dodávka: -bioplynové stanice -technologické celky na klíč. Projekční práce. Zakázková výroba: -nadrozměrné tlakové nádoby, kontejnery -speciální míchané tlakové nádoby -ocelové konstrukce. -zpracování organických odpadů.

Kominické práce: - vložkování komínů - revize - výstavba komínů a komínových systémů - měření emisí. Penzion v podzámčí - Rybní nám. 134/3, Moravská Třebová - tel. 461 315 762, 776 310 213 - email: penzion@penzion-mt.cz - web: www.penzion-mt.cz

Dodávka balicí stroje a obalové techniky: - stroje pro balení palet do strojní fixační folie - stroje pro skládání, uzavírání kartonů, pro páskování - stroje pro výrobu polstrovacího materiálu - výrobní linky pro balení. Balicí a obalový materiál.

Projektová příprava a realizace: - stavby - ocelové konstrukce - kotelny - rozvody potrubí - topení včetně revizí - revize tlakových nádob. Prodej: - průmyslové armatury. Servis, oprava: - pojistné ventily - tlakoměry.

Oprava: - zemědělská technika Strojní výroba Provádí: - příprava vozidel na STK - seřizování světlometů - geometrie - GO motoru - seřizování náprav - soustružnické a frézařské práce - zámečnická výroba - mříže, vrata, ploty - ohýbání armatur - stříhání plechů do síly 8mm a ohýbání plechů do síly 2mm - ...

ANO NÁBYTEK - výroba nábytku, internetový obchod, kamenná prodejna: - sedací soupravy, postele, skříně, obývací stěny, konferenční stolky, PC stolky, bytové doplňky, obrazy, kuchyně na míru a jiné.

Výroba: - horkovzdušné a impulsní svařování a šití plachet - rovné a tvarované plachty - potahy a kompletní foliovníky - krycí plachty - svařované, tkané a bublinové folie - šité výrobky z technických tkanin

Dodavatel kompletního vybavení klinických laboratoří. Prodej: -imunochemie -hematologie -analyzátory -koagulometry -biochemie -analyzátory -analýza moči -analyzátory krevních plynů -analýza HbA1c -osmometry -glukozové analyzátory -osobní glukometry. Pobočka: Říčany u Prahy Kolovratská 1476, 251 01 Říčany ...

Prodej, maloobchod: -výpočetní technika.

Pobočka Liromyšl. Oblastní ředitelství. Poskytování komplexních služeb v oblasti investic do živočišné výroby a bioplynových stanic: -výstavba bioplynových stanic -projekční a inženýrská činnost zemědělských staveb. Výrobní program FARMTEC a.s. v sobě zahrnuje vývoj, výrobu a montáž kompletních technologických celků do: - staveb pro ...

Prodej: - originální filtry a náhradní díly Kubota - motory - filtry Hifi, Baldwin, Mann - gumové pásy R´Track, J´Track, Solideal - oleje. Autorizovaný servis, oprava motorů a strojů Kubota, včetně diagnostiky a předběžné kalkulace.

Služby: - digifoto - fotografie do 1 hodiny - průkazkové foto do 3 min - velkoformátové foto - fotomontáže Prodej: - fotoaparáty - filmy - alba - rámečky - rámování. Fotografie: - reklamní - technická. Ateliér.

Výroba, prodej, oprava : - zámky - bezpečností klíče s kartou - autoklíče i na zahraniční vozy - bezpečností klíče včetně montáže - zámků, autozámků - broušení - nože, nůžky - drobné zámečnické práce - distribuce - razítka řezaná laserem obyčejná i samobarvící TRODAT - řezání laserem - potisk reklamních předmětů.

Umělecké kovářství. Služby: -umělecko řemeslné zpracování kovů -plastiky -kované objekty a doplňky -výtvarné návrhy Práce: -v oboru uměleckého kovářství a kovotepectví -brány, mříže, zábradlí, reliéfy, zbraně -interiérové doplňky -slohové práce pro památkové objekty.

Vanessa Air spol. s r. o. Kanceláře Rekrea, 2. patro Poštovní adresa: Vanessa Air spol. s r. o. Kornická 86 570 01 Litomyšl Studie, projekty malých letounů. Práce: -konstrukční ve strojírenství -pevnostní výpočty u letadel a ultralehkých letadel. - certifikace malých letounů (pevnostní zkoušky letadel).

Oprava, servis: -chladnička -mraznička -chladící zařízení.

Stavby. Zámečnictví. Stroje. Kovovýroba. Soustružení. Frézování a vrtání. Broušení. Svařování a řezání.

Výroba, prodej, opravy: -montážní plošiny.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Oprava, servis: - zemědělské stroje - lesnické stroje.

Výroba: - dřevěné transportní obaly - plastové obaly - kartony, lepenka.

Truhlářství, dřevovýroba. Zámečnictví, nástrojářské práce.