PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Služby: - autoservis - renovace veteránů - čalounictví - čalounění interierů vozů, letadel, lodí - stavba, servis soutěžních vozů

Zabýváme se výrobou modelových zařízení. Modelová zařízení pro strojní i ruční formování ze dřeva (multiplex), pryskyřice a polystyrenu, případně různé kombinace s kovovými díly modelů nebo jaderníků. S modelovým zařízením dodáváme rozměrové protokoly. Výroba dřevěných modelů pro slévárenství.

Služby: - měření energií, spotřeby vody, plynu, tepla, elektřiny - řízení teploty - regulace kotelen

Činnost: - statické výpočty ocelových, železobetonových a dřevěných konstrukcí - dodávky ocelových konstrukcí.

Generální opravy, servis, modernizace: - obráběcí stroje Prodej: - nové stroje pro zpracování plechu - podavače tyčí - použité obráběcí stoje.

Zabezpečovací, měřící a regulační technika. Přístrojové vybavení pro řízení pracovních procesů. Projekce, dodávka, montáž systémů pro hlídání chodu rotačních strojů a vibrodiagnostiku.

Práce: - pálení laserem - odporové přivařování - CNC ohraňování - práškové lakování - svařování, svářečské. Výroba: - díly pro automobilový průmysl.

Energetické poradenství - energetické posudky, audity - průkazy energetické náročnosti.

Stavební práce - výstavba průmyslových objektů - bytová výstavba - rekonstrukce budov - výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba, opravy, servis - zdvihací zařízení. Strojní výroba - výroba a oprava strojů a technologických celků. Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů. Dřevovýroba - řezivo - montáž ...

E-shop - kancelářský nábytek - ložnice - knihovny - kuchyně - sedací nábytek - dětský nábytek - zahradní nábytek - bytové doplňky. Pronájem skákacích hradů.

Návrh, výroba, montáž jednoúčelových strojů. Provozovna: Hradčany 94 33401 Přeštice

Služby: - termovizní měření úniků tepla

Prodej, velkoobchod, e-shop, montáž: - interiérové dveře - dveřní kování - stavební dveřní pouzdra - nerezové zábradlí - půdní schůdky

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby a nástavby Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalace - zámková dlažba - zámečnická výroba Montáž, oprava, servis: - ponorná čerpadla

Hydraulická a pneumatická zařízení. Projekce, konstrukce, údržba, opravy: -hydraulické obvody -lisy a lisovací nástroje -servis obráběcích strojů -modernizace obráběcích strojů.

Činnost: - revize a revizní zkoušky jeřábů, plošin, zdvihadel a výtahů -kontroly: jeřábových drah, vázacích prostředků. - pronájmy stavebních jeřábů, výtahů, závěsných lávek včetně montáže a servisu. - provedení základního a opakovaného školení: jeřábníků, vazačů, řidičů stavebních výtahů, obsluhovatelů zdvihacích zařízení, odborných ...

Činnost: - měření radonu v objektech - stanovení radonového indexu pozemku

Odborné a revizní služby: - revize zdvíhacích zařízení - revize tlakových nádob - požární ochrana a bezpečnost práce, BOZP

Činnost: - projekce a stavební fyzika - certifikace budov : průkazy energetické náročnosti budov. Kancelář Palackého náměstí 106 386 01 Strakonice

Prodej, e-shop: - elektronika - plážová parea a šaty - LED pásky - pásky - dekorace - zahradní hadice

Práce: - svářečské - soustružnické - frézařské - pálení laserem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -brusivo -brusné nástroje.

Světový výrobce a dodavatel měřící a regulační techniky a integrovaných systémů řízení. Regulace a řízení: -místní a dálkové vytápění -větrání a klimatizace -komplexní řízení provozu budov -optimalizace energetických systémů.

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře Brusírna, broušení: - pily - řetězy na motorové pily - nože.