PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - kancelářské potřeby - papír - kancelářská technika - obalový materiál - hygiena - úklid

Balící služby, balení drogistické zboží - ruční balení - poloautomatické balení - automatické balení - stáčení - montáž elektrických komponentů Kovovýroba.

Dodávka: - pomůcky pro oční optiku - přístroje pro oční optiky a optometristy - brýlové čočky, obruby

Práce: -pálení a řezání plechu CNC plazmou

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - průmyslové a inženýrské stavby Řemesla: - tesař - klempíř, pokrývač - truhlář - zámečník - malíř a natěrač - sádrokartonář

Prodej a servis výpočetní techniky - počítače, notebooky - značkovýsoftware i hardware - tiskárny

Maloobchod, prodej, prava, servis, půjčovna, pronájem: -skladovací technika -manipulační technika -prodej náhradních dílů

Kovovýroba - laserové řezání - zpracování trubek - děrování - broušení - svařování - řezání.

Dřevařská výroba - výroba ekologických paliv - dřevěné brikety a štěpky. Kovovýroba - zámečnické práce - vrtání, soustružení, frézování a lisování.

Výroba: -lisované keramické filtry s kruhovými otvory pro slévárenský průmysl

Výroba: -navíjecí technologie -motory -převodovky

Kompletní služby v oblasti digitalizace a správy dokumentů.

Velkoobchod, maloobchod: - svářecí technika - brusiva - elektrické ruční nářadí

Výroba: - výsekové nože Autodoprava.

Strojírenská výroba: -nerezové konstrukce (nádrže, stoly, výrobníky, atd.) -stavba strojů (manipulační a automatizační zařízení, balící stroje, dopravníky atd.) -repase a renovace strojů a řídících systémů -montáže a uvedení do provozu strojních celků -strojní konstrukce za pomoci CAD -kovovýroba, zámečnická výroba. Kalibrační ...

Služby: - elektrorevize Prodej: - svařovacích strojů

Maloobchod: - nábytek - ložnice - skříně - židle - kancelářský nábytek

Servis: -kancelářská technika -kopírky -psací stroje -registračí pokladny

Prodej, montáž - alternativní zdroje energie - tepelná čerpadla