CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Výroba, oprava: -chladiče automobilů. -vzduchotechnické výměníky.

Práce: -vstřikování plastů. -broušení, obrábění kovů. -elektrojiskrové obrábění. -výroba přípravků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -chladírenská a klimatizační technika -gastronomická zařízení -tepelná čerpadla

Autojeřábnické práce. Pronájem, půjčovna: -autojeřáby -zdvihací technika

Služby: -telekomunikační -připojení k internetu Oprava, servis: -hardware -software Správa PC sítí.

Prodej, servis: -stomatologická technika. -vybavení zubních ordinací.

Služby: -ekologická likvidace autovraků. -autovrakoviště.

Dodávka, montáž: -měření a regulace. -elektronická zabezpečovací signalizace. -vytápění. -vzduchotechnika. -solární systémy.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -vzduchotechnika. -klimatizace. -tepelné výměníky. -tepelná čerpadla. Dodávky odvlhčovačů, vysoušení objektů.

Služby: -outsourcing IT. -školení IT personálu. -poradenství v oblasti výpočetní techniky. E-shop: -výpočetní technika. -počítače.

Návrh, montáž, servis: -závlahové systémy.

Kovovýroba. Výroba: -zámky, kování.

Velkoobchod, maloobchod: -barvy, laky. -autolaky. -nátěrové hmoty. -brusiva, maskovací materiál. Služby: -míchání barev. -míchání autolaků. -dohledání odstínu dle dodaného vzorku.

Poradenství, školení v oblasti BOZP a požární ochrany.

Dodávka, montáž, servis: -zařízení pro slévárny: -tavící pece. -licí pánve. -pásové pece pro chlazení skla. -rozprašovací sušárny.

Služby: - opravy stavebních strojů a vozidel do 7, 5 tun - zemní a výkopové práce - odtahová služba - dodávková autodoprava

Prodej, servis, opravy: -počítače, notebooky, tablety, mobilní telefony -repasované počítače -webdesign

Kovářský atelier Železný drak Zakázková výroba tradičních i netradičních kovaných výrobků, interiérových i exteriérových kovových objektů převážně uměleckého charakteru, ručně kovaných stylových špěrků z nerezové oceli za použití tradičních kovářských technologií.

Zámečnictví, kovovýroba, výroba: -pálení laserem -dělení plechu a pálení tvarových výpalků do tloušťky 20 mm laserovým paprskem -CNC ohýbání -pro ohýbání jsme vybaveni 15 CNC ohraňovacími lisy do maximální délky 3 m a 130 tun lisovacího tlaku -svařování -svařování tenkých i silných plechů, svařování v ochranné ...

Výroba technických obalů: -krabice z vlnité lepenky -fixace do krabic -kufry a vložky do nich -balicí materiály -technické pěny -hlubokotažné výlisky -dřevěné obaly.

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce a haly -opláštění stěn -střešní pláště -zateplení -výroba a kompletace zámečnických výrobků -práce na ohraňovacím lisu 125 t v délce 3 m. Autojeřábnické práce AD** 20 T.

Prodej : - odmašťovače - maziva

Opravy dentální techniky, výroba -Zprostředkování obchodu a služeb