CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Řeznicko-potravinářské potřeby. Výroba: -masné výrobky. Prodej: -koření -oděvy a pomůcky určené k masné velko i malo výrobě.

Komplexní služby v oblasti technické ochrany majetku a osob: -kamerové systémy -elektronická zabezpečovací zařízení -docházkové a přístupové systémy -požární signalizace -telekomunikace.

Divize Technologie budov: -produkty pro měření a regulaci -produkty pro požární a bezpečnostní systémy.

Opravy šicích strojů. Zajišťujeme kompletní servis průmyslových šicích strojů těchto značek: Minerva, Textima, Juki, Adler, Pfaff, Brother a další. Z domácích šicích strojů zajišťujeme servis pro tyto značky: Lada, Minerva, Zetina, Veritas, Singer, Toyota, Pfaff, Lucznik, Višnja a mnoho dalších.

Sháníte žaluzie, rolety a další stínicí techniku v Plzni a okolí? Potřebujete odbornou montáž stínicí techniky? Nabízíme prodej a montáž žaluzií, montáž stínící techniky, vestavěných skříní, shrnovací dveře, čalounění dveří, fólie do oken.

Elektromontáže, stavební práce, zámečnictví, truhlářství, autodoprava, klimatizace, vyřezávání fólií.

Komplexní záruční i pozáruční servis výpočetní techniky.

Elektroinstalační práce: -fotovoltaické a solární systémy -kompletní elektrické rozvody -montáž hromosvodů -anténní a satelitní systémy -Vratové systémy-hormann

Export a import stavebních strojů.

Průmyslová automatizace, systémy dispečerského řízení, bezpečnostní prvky kotelen, PLC řízení. Projektujeme, realizujeme a dozorujeme bezobslužné kotelny.

Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu dle zámku - autozámky Zámečnictví Výroba, prodej - autoklíče včetně čipu (dle zámku) - autozámky

Elektroinstalace Montáž - čerpadla Opravy - čerpadla Vodoinstalace

Prodej a distribuce motorových olejů a maziv AGIP -provozovatel čerpací stanice AGIP Stříbro. Možnost zavedení platební karty ROOUTEX pro firmy - množstevní slevy

Prodej a servis: Železářství: -spojovací a upevňovací materiál -elektro nářadí -zahradní technika -brusivo -nástroje -svařovací technika -zámky a fabky, kování -tmely a silikony -elektrické a motorové nářadí -speciální brusné materiály -vrtáky Výroba klíčů.

Sháníte spolehlivou a kvalitní kancelářskou techniku? Obraťte se na firmu Bílý slon s.r.o. Již 15 let patří k autorizovaným partnerům Konica Minolta v České republice. Zaměřujeme se na prodej, pronájem a servis této značky. V posledních letech jsme naše portfolio strojů a zařízení rozšířili i o další značky tiskáren, multifunkcí a další ...

Zámečnictví a kovovýroba včetně montáží ocelových konstrukcí. Zakázková výroba: -vrata -schodiště -ploty -kovové brány -nosní ocelové konstrukce.

Autoservis. Opravy osobních, nákladních motorových vozidel a traktorů, příprava osobních i nákladních automobilů na STK.

Firma AUTOSPOL PLUS Horažďovice je autorizovaný prodejce vozů Škoda. V tomto oboru úspěšně podnikáme od roku 1995. Nabízíme nové vozy Škoda, nové vozy na protiúčet, autobazar Škoda Plus, prodej vyzkoušených ojetých vozů, záruční a pozáruční servis vozů Škoda, klempířské práce, lakování vozidel, servis klima, pojištění nových a ojetých vozů u ...

CNC obrábění, soustružení, frézování oceli, barevných kovů i plastů včetně povrchové úpravy. Strojní obrábění podle výkresové dokumentace nebo vzoru.

Opravy silničních vozidel -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Testování, měření, analýzy a kontroly -Služby ...

Zámečnictví, drobné zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Výroba: - ocelové konstrukce - oplocení - posuvné a samonosné brány - venkovních zábradlí - schody, schodiště.

Pilařská výroba: - dřevěné obaly a palety. Nákladní autodoprava, doprava.