PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Prodej, montáž, servis, doprava: -trezory (Japonsko, SRN) -sejfy do zdi -pokladničky -bezpečnostní dveře -zámky klasické, speciální -bezpečnostní kování -shránky na klíče -elektronické zabezpečovací systémy -bezpečnostní kufry na přenos peněz -přestavby na společný klíč -generální systém vložek. Prodej, montáž, servis, ...

Poradenství, prodej: -elektronické zabezpečovací systémy pro objekty, automobily -radiostanice a příslušenství -elektronické součástky -bezdrátové dálkové ovládání.

Služby v oblasti ochrany majetku a osob Dodávka, montáž a servis - zabezpečovací a kamerové systémy - systémy pro kontrolu docházky, přístupů a počítačových LAN sítí Dodávka, montáž a servis - protipožárních zařízení

Žárová zinkovna: -jeden z nejmodernějších provozů žárového zinkování v Evropě -současně nejvyšší úroveň ochrany životního prostředí -technická způsobilost -osvědčená kvalita -rychlé dodací podmínky -spolehlivost -určuje směr v protikorozní ochraně ISO 9001, pro žárové zinkování vycházíme z evropské normy ČSN EN ...

Maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuvi - ochranné pracovní pomůck - hygienické pomůcky - úklidová technika, úklidové textilie a pomůcky - textilní galanterie - papírnictví.

Specializujeme se zejména na průmyslovou vzduchotechniku. Provedeme autorizovanou projekci a montáž. Likvidujeme VOC ze vzduchu z průmyslových provozů a lakoven. Působíme na celém území České republiky. V případě zájmu nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Jsme vám k dispozici.

Vodoinstalatérské práce: -plyn, topení -centrální vysávání -čerpadla -plynových spotřebičů -servis.

Provádíme servis a montáže pokladních boxů pro obchody, spotřební elektroniky či zabezpečovací techniky.

Prodej hydrografických folii a potřeb, Polepování předmětů metodou hydrografie (water printing) -Velkoobchod a maloobchod -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické ...

Prodej a opravy: -kožená galanterie -textilní galanterie -výměna zipů -šicí stroje -šicí stroje průmyslové. Broušení nožů a nůžek.

K hlavním službám patří: -realizace energetických projektů a systémů na klíč pro oblast fotovoltaiky, termiky, tepelných čerpadel, kogenerací, úspor energií, vnitřním a venkovním osvětlením -velkoobchod solárním materiálem -vypracování kompletní územní i prováděcí projektové dokumentace -zajištění financování energetických ...

Zařízení pro obchody: -komplexní vybavení prodejen -masozpracující stroje, váhy Berkel -chladící a mrazící zařízení Arneg, JBG* -pokladny Sharp, Optima -řídící a pokladní systémy IBM* -obchodní a skladové regály ORT* a TEGOMETALL -prodejní pulty -stolařské výrobky a kovovýrobky -nerezové zařízení.

Prodej, servis: -zahradní technika -bazény.

Nákladní autodoprava do 7 tun truhlářské a výkopové práce montáž potravinářských technologii zemědělská výroba a prodej

Zahrada-Dílna-Stroje Plzeň nabízí Zemědělskou, komunální, stavební a zahradní techniku pro obce, soukromníky a občany. Na trhu působíme již řadu let a proto jsme Vám schopni odborně poradit a nabídnout nejvhodnější stroj pro Vaši potřebu. Při výběru vhodného stroje dbáme na požadavky zákazníka a na profesionalitu stroje, který bude sloužit ...

Výroba - teleskopické tribuny - ocelové konstrukce - vybavení víceúčelových hal - transportní technika - prefabrikované konstrukce.

Maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika. -počítače, notebooky. -tiskárny, skenery, kopírky. Služby: -správa počítačových sítí. -správa serveru.

Práce: -elektroinstalatérské. -zámečnické.

Restaurátorské práce Výroba - kuchyňský nábytek - kuchyňské linky - kancelářská nábyek - koupelnový nábytek Zakázková výroba - nábytek (interiérový, atypický) Dodávka - schodiště

Servis pc, notebooků, servis a prodej osobních počítačů a kancelářské techniky na Domažlicku a okolí, instalace software, hardware, odvirování Vašeho PC, diagnostika PC.

Dodávky, prodej, poradenství, servis: -chemické prostředky pro průmysl -katodické nástřiky -antikorozní ochrana -maziva, separátory, pasty -odmašťovací, čistící, desinfekční produkty -lepidla, tmely -hygienické potřeby -čištění výměníků a chlazení.

Strojírenství-přesné obrábění: -obrábění kovových rotačních součástek z odlitků, výkovků a dílů vyrobených práškovou metalurgií-automobilový průmysl -obrábění malých, středních, velkých serií od průměru 20 mm do průměru 300 mm -obrábění na strojích EMAG, INDEX, GILDEMEISTER -obráběcí centra CHIRON, FANUC -certifikace ISO ...

Prodej a servis: -zemědělská technika.