CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Elektroinstalace. Montáž, opravy a údržba: -elektrická zařízení -hromosvodná zařízení -montáž elektrických přípojek -zabezpečovací systémy objektů. Výroba elektrických rozvaděčů. Měření a regulace. Výškové práce s montážní plošinou.

Akční-nářadí.cz On-line prodej: -obráběcí stroje -vzduchotechnika -diamantové stroje a nástroje -elektrické i ruční nářadí pro kutily a profesionály -zahradní technika a příslušenství. Největší výběr nářadí na českém internetu.

Prodej: -sanitární technika -spotřební materiály -úklidové stroje.

Výkup použitých i nových obráběcích a tvářecích strojů, technologií, výrobních celků: -odkoupení kompletního zařízení firem a společností -přemísťování a manipulaci se strojním zařízením, doprava strojů -opravy a servis obráběcích strojů -prodej obráběcích a tvářecích strojů -zprostředkování nákupu/prodeje strojního zařízení ...

Zakázková kovovýroba: -ohýbání trubek -pálení laserem -výroba konstrukcí -soustružení -frézování -sváření -pískovna, tryskovna, prášková lakovna. Obchodní činnost. Provozovna: -Chrást, t.č.377945673, fax 377821200.

Stavební výroba: -plynovody-VVTL, VTL, STL, NTL, včetně rekonstrukce těchto plynovodů a montáž regulačních stanic -výstavba vodovodních a kanalizačních sítí -provádění rehabilitací na starých potrubních řadech -provádění stresstestů na nových potrubních řadech -cementace ocelových a litinových potrubí od průměru 100 do 600 mm ...

Chladírenské a mrazírenské zařízení: -montáž -servis -opravy včetně elektroinstalací. Kompletní vybavení chlazením: -prodejen -restaurací -hotelů gastro. Montáže chladících a mrazících boxů: -kompletní dodávka. Blokové jednotky Technoblok. Autoklimatizace. Transportní chlazení ZANOTTI.

Výroba, prodej, dodávky: -vnitřní a venkovní odpojovače1-38, 5 kV -vnitřní a venkovní vypínače 24 a 38, 5 kV -venkovní odpojovače 72, 5-420 kV. Zámečnické práce. Galvanické pokovování.

Kovovýroba. Průmyslové podlahy. Stavební konstrukce. Stavební zámečnictví.

Projekce, dodávky: -vytápění -klimatizace -průmyslová vzduchotechnika.

Internetový obchod: -monitory -počítače -komponenty -software.

Povrchové úpravy a svařování kovů. Svářecí technika. Pořádání kurzů, školení v oblasti svařování kovu a plastů. Specializace na obor plynárenství, dopravní technika.

Autorizovaný prodej: -zemědělská technika značek CLAAS, VÄDERSTAD, KVERNELAND -sklízecí mlátičky a řezačky, traktory, stroje na sklizeň píce, stroje pro orbu, přípravu půdy a setí.

Konstruktérské práce pro malé a střední společnosti, zabývající se strojírenskou výrobou pro nejrůznější odvětví průmyslu. Kompletní vypracování výkresové dokumentace dle specifických požadavků zákazníka. Při řešení konkrétních problémů spolupracujeme se specialisty z příslušných oborů. Díky nízkým provozním nákladům můžeme nabídnout ...

Výroba: -ložiska -převodové prvky, převodovky -ozubená kola -zámky a kování -nástroje a nářadí -povrchová úprava kovů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -papírenské zboží -papír, filtrační papír -etikety -termotransferové pásky -točenky, účtenky -archivační boxy -obálky -tašky -obaly.

Kovovýroba: -pásové dopravníky, včetně montáže, náhradní díly -zakázková výroba -bytové doplňky. Prášková lakovna včetně fostátování.

Školení a kurzy: -strojníků stavebních strojů -elektrikářů-vyhláška 50/78 Sbírky -jeřábníků-vazačů -obsluh motorových pil -lešenářů -řidičů vysokozdvižných vozíků. Revize zdvihacích zařízení (např.jeřáby, vysokozdvižné plošiny..).

Prodej, opravy: -počítače -sítě -příslušenství -software -autorizované zastoupení účetního systému Pohoda -výstavba bezpečnostních počítačových sítí.

Grafici, designéři, reklama fóliová, nápisy, tabule. Výroba: -řezaná reklama -velkoplošný tisk -orientační systémy. Prodej: -fólie-Multifix -desky-Forex, Kapa -ořientační systém-ACS -materiál pro potisk-Rexam.

Flashlube - Aditiva, maziva a oleje. Spolehlivé a patentované přísady do automobilových olejů a do pohonných hmot dieselových a LPG/CNG motorů. Aditiva a příměsi do paliv. Ochrana ventilů pro diesel, naftu, LPG a CNG; osvědčená maziva Flash lube na ventilová sedla.

Servis kancelářské techniky: -renovace tonerů -servis tiskáren -spotřební materiál.

Správa a montáž počítačových sítí. Opravy a údržba: -výpočetní technika. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Televizní a satelitní systemy, UPC direkt. Zabezpečovací systémy. Kamerové systémy. Telekomunikace. Turnikety. Docházkové a přístupové systémy. Vjezdy, závory, parkoviště. STA, SAT.

Prodej, servis: -traktory, sekačky, křovinořezy a pily -plotostřihy, provzdušňovače, kultivátory a štípačky. -značky MTD, Bolens, Yard-Man, CubCadet, Dakr, Marunaka, Hitachi, Crafsmann, Wolf-garten, Gardena, Homelite, AMA