CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Prodej a servis výrobků HUSQVARNA, PARTNER, JONSERED. Možnost leasingu. Prodej: -motorové a elektrické pily -travní sekačky -motorové -elektrické -lištové -rotační -šicí stroje -křovinořezy, motorové kosy, strunové vyžínače trávy -plotostřihové nůžky motorové a elektrické -přibližovací mechanismus pro práci v ...

Výroba a rozvod tepla: -provoz tepelných zařízení (školy, školky) -dodávky pro byty -montáž měřidel. Služby spojené s rozúčtováním tepla a teplé užitkové vody.

Zastoupení firem: -DURAN GROUP - SCHOTT, A.KRÜSS, BDK, BMT, ELMA, EPPENDORF, GESTIGKEIT, GFL, GREISINGER, GRYF, H+P, HANNA, HIELSCHER, HUBER, IKA, ISOTHERM, LAVAT, KNF*, MEMMERT, MIELE, RETSCH, TECHNE, SARTORIUS, SCALTEC, UNICAM, WATEK, WTW. Projekt, kalkulace, komplexní dodávky a vybavení na klíč, velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, ...

Výroba: -mříže -vrata -branky -brány -transportní a kovové palety. Rekonstrukce a sanace: -průmyslové podlahy. Hydroizolace: -tepelné zvukové izolace. Beton: -frézování -broušení -řezání -vrtání. Dodávka: -průmyslové podlahy na bázi umělých pryskyřic -betonové -se vsypy -lité syntetické a syntetické ...

Autorizovaný prodej a servis pro značku MERCEDES-BENZ. Prodej: -osobní automobily, LKW, užitkové, BUS -náhradní díly. Servis: -osobní automobily -užitkové, nákladní vozidla, autobusy -ruční mytí automobilů.

Prodej, servis a výroba zdravotnické techniky: -přístrojové stolky a vozíky -zdravotnický software -přístrojové vybavení pro veterinární ambulance.

Výroba: -stroje a linky na zpracování pastových hmot (tuky, tmely, silikony) -vyprazdňování zásobníků, sudů -dávkování, plnění, uzavírání kelímků, kartuší atd.

Maloobchod, prodej, půjčovna: -stavební technika -náhradní díly zemních strojů. Prodej: -zuby, břity, speciální protiotěrové profily pro zemní stroje -otěruvzdorné plechy HARDOX, BRINAR -podvozkové díly pásových strojů -pryžové pásy pro minirypadla -hydraulická kladiva RAMMER, ARROWHEAD pro rypadla -nástroje (např.špice, ...

Kovovýroba: -kovové palety především pro automobilový průmysl -kovové přepravní, manipulační, skladové palety. Prášková lakovna, svařování, montáž, ocelové konstrukce.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, atest: -vodotěsné betonové jímky na žumpy a nádrže -plastové jímky a septiky -plastové nádrže pro potravinářské účely -odlučovače tuků -odlučovače ropných látek -biologické čistírny odpadních vod -bazény a brouzdaliště. Velkoobchod, maloobchod: -betonové roury, skruže, vpusti, žlaby, dlažby, ...

Maloobchodní a velkoobchodní prodej, export, import. Výroba a návrh: -kychyňské linky -obývací stěny -dětský nábytek -koupelnový nábytek -kancelářský a výstavní nábytek pro podporu prodeje -architektonické studie interiérů na počítači. Certifikace systému řízení výroby dle normy ISO* 9001:2001.

Výroba nástrojů. Kovovýroba.

Prodej, montáž: - fotovoltaické elektrárny.

Vývoj a montáž: -mechanické a elektromechanické sestavy -jednoúčelové stroje.

Strojírenství. Povrchová ochrana špičkovými materiály: -PA, E-CTFE, ETFE, PVDF, PE, PFA, PPS, FEP, E-FEP, PTFE -"vločkované" materiály -bezrozpouštědlové pryskyřice. -chemická odolnost -pružnost -otěruvzdornost.

Prodej, servis a opravy: -váhy -kolejové -silniční -průmyslové -obchodní.

Prodej, montáž, servis: -solární systémy - kolektory pro ohřev teplé užitkové vody (TUV).

Počítače, PC. Výpočetní technika: -prodej -servis.

Práce: -zámečnické a svářečské práce -klempířské práce -opláštění budov -výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: -specializace na kovový nábytek -šatní skříně, boxy, lavice -kovový kancelářský nábytek -archivní regály, skříně, trezory -kovový školní nábytek -dílenské skříně, ponky, vozíky -koše, věšáky, zrcadla -keramické nože.

Export-import: -konstrukční profily FIBERSIT -NanoD8 - Nanomateriály & Nanovýrobky -panely pro fotovoltaické elektrárny -vertikální větrné turbíny -elektrické čtyřkolové skútry.

Projektování, modernizace, montáž a servis elektročástí, ovládání a elektropohonů průmyslových strojů, zdvihacích a dopravních zařízení. Revize, prohlídky a zkoušky.

E - shop a prodej: -vybavení dílna a domácnosti -zahradní technika -krby -krbová kamna -dřevěné pelety -ekologické palivo -úklidová technika -autopříslušenství -měřící technika -obráběcí stroje -ruční a elektrické nářadí -svářečky -svítilny -stavební stroje. Doprava: -rozvoz zboží po celé ...

Spotřební materiál pro tisk a kopírování: -tonery, inkousty, pásky, termotransferové folie -AGFA, BROTHER, CANON, CITIZEN, DEVELOP, EPSON, FUJITSU, GENICOM, HP, IBM, KYOCERA, LEXMARK, MINOLTA, OKI, PRINTRONIX, RICOH, SAMSUNG, TALLY, TEKTRONIX, XEROX.

Autoservis. Stanice technické kontroly. Technické prohlídky uvedených vozidel: -autobus M2, M3 -nákladní automobil N2, N3 -přívěs, návěs 03, 04 -traktor T -traktorový přívěs, návěs OT -přívěs 02, 01. Evidenční prohlídky uvedených vozidel. Možnost zajištění emisí v areálu. Odtahová služba. 1 km od dálnice Praha-Plzeň.