CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Lesnictví. Těžba, zpracování, prodej dřeva. Dřevovýroba. Opravy: -nákladní automobily -lesnické stroje -traktory. Silniční doprava dřeva.

Montáž, servis a prodej klimatizací Daikin, LG, Toshiba a tepelných čerpadel Daikin Altherma a LG Therma V. Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -tepelná čerpadla vzduch-voda, vzduch-vzduch.

Výroba a montáž: - čistírny odpadních vod - neutralizační stanice - mikrofiltrace - ultrafiltrace - odparky - odstředivky - odmašťovací stroje - linky povrchových úprav - odmašťovny - odmašťovací boxy - pračky vzduchu - ekologická zařízení - zásobníky - nádrže z polyetylenu a polypropylenu - zahradní bazény - ...

Výroba a prodej: -kompletní vybavení interiérů -ložnice -postele -matrace -kancelářský nábytek -PC stoly -kancelářské židle, křesla -dětské pokoje -skříně -sedací soupravy -atypický nábytek (lamino, dýha) -šatny, šatní skříně -kuchyně.

Výroba a půjčovna: -sklolaminátové lodě.

Prodej, servis: -kancelářská technika -kancelářské potřeby -spotřební materiál -tonerové kazety -diskety -DVD, CD -značkové PC -tiskárny CANON, HP, EPSON -laminovací, řezací, sešívací stroje -skartovací stroje -datová media a doplňky k PC -route 66 -kazetové pásky do psacích strojů a tiskáren -kopírovací stroje nové ...

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -interiéry prodejen -postforming -zdravotnický -hotelový -školní -nábytkové vybavení -kuchyně -obýváky -dětské pokoje -komody -vybavení restaurací -interierové vybavení.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

KEYPACK s.r.o. je výrobcem PP plastu - Kartonplast®, Tekpol®. Materiál do síly 11 mm, gramáže až 3000 g. Vyrobíme formáty, proložky, rastry, náviny, boxy, kontejnery atd.. Je 100% recyklovatelný. Levnějšími alternativami je také regranulát a kopolymer. Máme 2 design centra /PL, CZ/. PP plast se vyrábí jako standardní, s úpravou pro potisk, s UV ...

Počítače a periferie. Servis výpočetní techniky. Správa sítí. Prodej HW, SW.

Prodej, montáž: -technika k ochraně majetku -bezpečnostní dveře, folie, mříže. Služby: -nouzová zámečnická havarijní služba -otevírání dveří -opravy po vloupání -zámečnictví.

Výroba: -systémy pro mytí automobilů -portálové mycí jednotky -mycí tunely -samoobslužné myčky. -chemie do mycích linek -servis mycích linek

Vedení účetnictví. Prodej: -mobilní telefony -počítačové sestavy -počítačové příslušenství, komponenty.

Prodej, servis: -zemědělská technika -traktory, kombajny, manipulátory a zemědělské stroje -náhradní díly.

Kovovýroba: -přesné plechové díly -plechové skříňky -menší svařované konstrukce z ocelových profilů -laserové vypalování. Prášková lakovna: Roupov 28, tel. 377980667, 377980528.

Výroba a opravy: -speciální nástavby VLH (volně ložené hmoty) -sklápěcí nástavby -výměnné nástavby -opravy podvozků. Práce: -zámečnické -obrábění kovů.

Certifikace systémů jakosti výrobků. Montáž a opravy: -měřící a regulační technika -komponenty pro navíjení elektromotorů a jiných zařízení -navíjecí dráty -manometry -teploměry -kalibrace -měřící přístroje.

Montáž, servis, opravy, prodej telekomunikační techniky: -telefonní ústředny -faxy -kopírky -scannery -modemy -telefony -zabezpečovací technika.

Kovovýroba: -mříže, brány, vrata -zámečnické práce -montáž žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu -zasklívání balkonů a lodžií -montáž sekčních vrat včetně pohonů.

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Práce: -zámečnické -stavební.

Výroba, prodej, půjčovna: -přívěsy a podvalníky. Pneuservis. Regály policové, paletové, konzolové, obchodní, posuvné.

Prodej: -práškové barvy vypalovací -silikonové ucpávky, krytky, pásky aj.maskování -háčky, závěsová technika -ruční i automatické stříkací zařízení ZEUS -plastové samočistící kabiny ZEUS -lakovací linky na práškové barvy -linky pro odlakování -linky pro předúpravu samostatné -kabiny, pece -odlakovače za studena -vypalovací ...

Prodej: -kancelářský a bytový nábytek -židle -sedací soupravy -postele, matrace, rošty.

Stavební práce všeho druhu: -adaptace, rekonstrukce a opravy -obklady -keramické dlažby -sádrokartony -pokládka zámkové dlažby -novostavby -stavby na klíč -zdravotní instalace -zámečnické práce. Vnitrostátní doprava nákladní.

Galvanické zinkování a povrchová úpravna kovů. Zinkování běžných konstrukčních ocelí(bubnové i závěsové zboží) do rozměru 1200x1000x300 do maximální váhy 30 kg/ks. Výroba odlitků ze šedé litiny, obrábění litiny, výroba modelů.