PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej: -kancelářský a bytový nábytek -židle -sedací soupravy -postele, matrace, rošty.

Stavební práce všeho druhu: -adaptace, rekonstrukce a opravy -obklady -keramické dlažby -sádrokartony -pokládka zámkové dlažby -novostavby -stavby na klíč -zdravotní instalace -zámečnické práce. Vnitrostátní doprava nákladní.

Galvanické zinkování a povrchová úpravna kovů. Zinkování běžných konstrukčních ocelí(bubnové i závěsové zboží) do rozměru 1200x1000x300 do maximální váhy 30 kg/ks. Výroba odlitků ze šedé litiny, obrábění litiny, výroba modelů.

Výroba šroubových kompresorů: - pojízdné kompresory - stacionární kompresory - lokomotivní kompresory - přenosné kompresory - dílenské kompresory - stavební kompresory. Dodávky kompresorových stanic na klíč. Rekonstrukce rozvodu tlakového vzduchu. Prodej a servis pístových kompresorů. Servis a generální opravy kompresorů Škod a ...

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení

Prodej: -manometrů -teploměry -smyčky kondenzační -ventily -kohouty -přípojky manometrové -manostaty -tlakoměry -kalibrace manometrů -kalibrace teploměrů. Analogové a digitální: -manometry -teploměry -tlakoměry -zprostředkování montáže. Vodoměry: -osvědčení, cejchování měřidel. Regulační a měřící technika ...

Tiskařské stroje, zařízení a potřeby.

K základním atributům společnosti patří spolehlivost, odbornost a vstřícnost k zájmům a potřebám zákazníků zejména v následujících oblastech: Komplexní údržba infrastruktury, budov a staveb. Stavební činnost a rekonstrukce objektů. Cateringové služby, závodní stravování. Telekomunikační služby, informační systémy, vedení účetnictví. ...

Poradenská činnost a odborná školení. Prodej a servis: -zemědělské stroje -traktory. Prodej: -řemeny a řemenice OPTIBELT -regionální prodej traktorů ZETOR.

Prodej - prodej řeziva - ostření kotoučových pil - ostření vidiových (SK plátky) pil - ostření řetězů motorových pil - pořez dodaného dřeva

Kovář. Umělecké kovářství a zámečnictví. Kovotepectví. Opravy historických předmětů z kovu. Výroba: -mříže -vrata, vrátka -hradby -zábradlí -krbové doplňky -svítidla (svícny, lampy) -kování vrat a oken (štítky, kliky, panty) -kovaný nábytek -ostření nářadí a ostatní kovářské práce dle dohody. Pouze zakázková práce.

Maloobchod, prodej: -zemědělské stroje -zemědělské zařízení. Montáž hydraulických hadic. Výměnné středisko agregátů.

Kovovýroba: -halové konstrukce -průmyslové konstrukce. Ekologický program: -nádrže -kontejnery (1, 5-80m3). Výroba kovolisovaných dílů pro automobilový průmysl. Zámečnické práce na zakázku. Výroba stavebních prvků.

Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.

Prodej: -manipulační technika -vysokozdvižné vozíky -paletové vozíky -rudlíky, kárky, plošiny -dílenské zvedáky -pojezdová kola a kladky - 1 000 druhů /zasíláme na místo určení/

Výroba: -vláknina -papír -lepenkové obaly.

Velkoobchod: -oleje MOGUL, MOBIL, GASTROL, SHELL, EMKA-motorové, převodové, hydraulické, průmyslové -chladící směsi-FRIDEX STABIL, EKO, BASF, CASTROL, G48 -brzdové kapaliny-SYNTOL 205, SYNTOL 265 -nemrznoucí kapaliny-GLACIDET -do ústředního topení-FRITHERM. -autopříslušenství-žárovky, klínové řemeny, zapalovací svíčky, ...

Měření a regulace: -tepelné zdroje -technologické procesy. Zabezpečovací protipožární systémy. Komunikační a počítačové sítě-kabelové rozvody. Tepelná technika-expertní činnost. Kabelové rozvody. Měření a regulace tepla. Zabezpečovací systémy: -dodávka -montáž. Telekomunikační technika. Komplexní dodávky v oblasti silnoproudu a ...

Maloobchod, prodej:ELEKTRO-PLANEO -elektro -televizory -kamery, foto -videorekordery, DVD -autoradia -kancelářská technika -hodinky, nástěnné hodiny, budíky -hudební nástroje -telekomunikační přístroje.

Prodej: -kompletní sortiment pro veškeré gastronomické provozy -fritézy -konvektomaty -sporáky -grily -chladicí technika -krouhače zeleniny -barové vybavení. -eshop. Nerezová výroba. Půjčování: -pivní zařízení. -servis, tel. 603889021.

Prodej, servis: -počítače -tiskárny -Hewlet Packard.

Zkoušky zhutnění zemin a sypanin. Měření únosnosti zemin a kameniva, nestmelených nebo stmelených a jejich průhybů uložených v zemních tělesech, podloží a podkladních vrstvách vozovek, silničních komunikací, letištních a jiných ploch.

Kvalitní a rychlý NON-STOP počítačový servis (servis počítačů) je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů (servis PC), servis notebooků, servis tiskáren nebo opravy monitorů, ale také servis dalšího počítačového vybavení jako např. správa počítačové sítě, záchrana a obnova dat-a SEO optimalizace pro vyhledávače.

Vývoj embedded počítačů Obchodní zastoupení KONTRON AG pro Českou a Slovenskou Republiku

Půjčovna, montáže, revize, prodej, servis: -stavební výtahy -závěsné plošiny -vrátky -shozy na suť.