CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dřevovýroba: -výroba krovů -výroba briket -výroba palet -pořez kulatiny -sušení dřeva. Obchodní činnost. Prodej OSB desek a palubek.

Prodej: -ledničky, sporáky, pračky, myčky, mrazáky, vestavné spotřebiče, TV, video, autorádia, akumulační kamna a bojlery. Provádíme elektroinstalace a nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu. Výškové práce plošinou MP16.

DODÁVKY A MONTÁŽ silnoproudých a slaboproudých zařízení: -přípojky a rozvody NN -veřejné osvětlení -optické kabely -předpěťové ochrany a filtry pro telekomunikační, datové a elektrické NN sítě -zdroje záložního napájení všech výkonů. Pronájem elektrické zvedací plošiny.

Prodej - kompletní komponenty solární a fotovoltaické techniky (možnost realizace stavby, doporučení financování záměru FVE)

Tvorba a prodej: -veterinární software pro evidenci pacientů. Dodávka: -veterinární zdravotnická technika diagnostické přístroje, narkotizační technika, EKG, monitory, operační světla, instrumentační stolky. Výroba: -veterinární zdravotnická technika (diagnostické přístroje, narkotizační technika).

Prodej: -zahradní technika benzinové travní sekačky, VARI, MOTOR JIKOV, WERCO, ABG -náhradní díly na sekačky na trávu. Servis: -zahradní sekačky -travní traktory WISCONSIN, AGROJET, HONDA -pouze neelektrické stroje !!!

Distribuce: -hygienické potřeby toaletní papír, papírové ručníky -houbičky -sáčky do košů -odpadové pytle -čistící prostředky -hadry -jednorázové i úklidové rukavice -úklidové vozíky -průmyslové vysavače -extraktory -stroje (vysokotlaké, jednokotoučové, mycí, zametací) -utěrky.

Projekce, výroba, dodávky, montáže a následný servis všech typů výtahů, jedná se především o osobní výtahy, ale i o zásobovací a chodníkové výtahy, malé nákladní výtahy, autovýtahy a běžné výtahy, dále různé plošiny pro imobilní. Novinkou v našem programu jsou: -hydraulický výtah GL-VOTO lift, plošina pro imobilní HPI-VOTO lift, která ...

Prodej i servis: - výpočetní technika - správa sítí - webhosting - mailhosting - instalace internetu

Automatizované systémy řízení: -průmyslové řídicí a informační systémy (především ve válcovenství) -informační systémy pro biochemické laboratoře s on-line připojením přístrojů, zejména biochemických analyzátorů -výzkum v oblasti řízení a rozhodování.

ŠKODA POWER je významným evropským výrobcem a dodavatelem technologických zařízení a zákaznických služeb v oblasti energetiky s více než stoletou tradicí výroby parních turbín designu ŠKODA. Aplikace: - fosilní elektrárny - kogenerace - paroplynové cykly - spalovny - spalovny biomasy - jaderné elektrárny. Výzkum a vývoj: ...

Vyrábíme nábytek dle požadavku zákazníka, nebo dle návrhu architekta či designera. Vše v nejlepší kvalitě a přijatelné ceně. Využíváme moderní technologie k docílení maximální kvality.Zakázková výroba moderního nábytku, 3D grafické návrhy, spolupráce s bytovým designerem, kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, obývací pokoje ložnice, ...

Prodej: -přesné výpalky-černý plech 3-200 mm -plazmové výpalky 3-40 mm -tryskání Sídlo frimy: -Rokycany, Čelakovského 194.

Výpalky z ocelových plechů na palícím stroji ESAB s přesností normy ČSN a DIN do síly 240mm. Přesné výpalky na NC stroji s plasmou HD 4070 od síly 1 mm do síly 30 mm s přesností +/- 0, 2mm. Vypalování veškerých tvarových součástí vhodných jako polotovary pro další zpracování v oborech jako je klempířství, kovářství, zámečnictví, nožířství, ...

Prodej a montáž - klimatizace Prodej a montáž - vzduchotechnická zařízení

Výroba, prodej: -obalová technika -fólie -sáčky -potisk. V našem e-shopu najdete průběžné a impulsní svářečky, obalovou techniku, sáčky s eurozávěsem, samolepicí chlopní, vloženým dnem, zipem a další typy. Také vyrábíme sáčky pro dárkové balení s mikulášským, vánočním a velikonočním motivem. Dále nabízíme tepelné tiskárny, které ...

Výroba - horizontální frézovací stroje - soustruhy - vyvrtávací stroje - otočné stoly - hrotové soustruhy - obráběcí a tvářecí stroje

Dodávka - převodové motory Servis - převodové motory Prodej - elektřina Prodej - plyn Realizace - fotovoltaické elektrárny

Měření, regulace: -měřiče tepla -průtokoměry. Měření, regulace, montáž, servis, dodávka: -měřiče tepla -průtokoměrymontáž -vodoměry. Montáž: -vodoměry.

Frézování pařezů: -kácení stromů. Návrhy a realizace: -zahrady úprava -zahrad -parky -sady -kolem komunikací. Prodej a montáž: -závlahové systémy (potoky, zahradní jezírka).

Měření, testování a analýzy ve strojírenství: -měření a seřizování geometrické přesnosti obráběcích strojů -seřizování přesnosti odměřování CNC obráběcích strojů laserinterferometrem -diagnostika obráběcích strojů systémem Ballbar -nezávislá přejímka nových obráběcích strojů -zprávy o technickém stavu obráběcích ...

Výroba: -papírové obaly pro farmaceutický a kosmetický průmysl.

Zámečnictví. Soukromé doučování: -matematika.

Komplexní služby v PO a BOZP. Prodej a servis: -hasicí přístroje, hydranty, požární ucpávky, požární klapky atd.