CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Činnost firmy: -strojírenská výroba včetně svařovaných ocelových konstrukcí -výroba filtračních jednotek pro odprášení průmyslových aplikací -výroba transportních radiálních ventilátorů -dodávka a instalace systémů pro vzduchotechniku, klimatizaci a pneumatickou dopravu sypkých hmot -projektování a provádění staveb včetně ...

Restaurátorství a opravy moderních, starších a historických optických přístrojů a jiných předmětů jako : -starší fotoaparáty a filmové kamery -dalekohledy a zaměřovače -projektory a promítačky -mikroskopy -elektrooptické a optomechanické přístroje. Soudní znalec v oboru optických přístrojů.

Výroba: -vrtné nářadí pro stavebnictví a geologii -strojní celky (vrtací hlavy, injekční a výplachová čerpadla) -vrtné tyče, šneky, nádoby vrtací -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů -zámečnická výroba.

Technologické projekty: -rozvody páry, vzduchu, chlazené vody -kompresorové stanice, stanice chlazené vody -kondenzace odpadní páry. Projekty, konstrukce, výpočty, dodávky: -stroje a strojní zařízení -parní ohříváky -elektrické ohříváky -zásobníky, sila, výsypky, nádrže -ocelové konstrukce -technologické plošiny, ocelové ...

Zabýváme se využíváním obnovitelných zdrojů energie. Návrhy, montáže technologií, záruční a pozáruční servis: -fotovoltaické elektrárny -tepelná čerpadla XP ENERGY, CARRIER -dělený systém vzduch-voda, země-voda -solární systémy na ohřev TUV a přitápění -kolektory ploché THERMOSOLAR -vakuové trubicové kolektory APRICUS -řízené dotace ...

Havarijní služba: -otevírání bytů, automobilů, trezorů -montáž zámků, -opravy autozámků, výroba klíčů -otevírání kufrů na kód. Zámečnictví.

Opravy, rekonstrukce a modernizace osobních železničních vagónů. Kovovýroba: -výroba strojních součástí -svařování -obrábění. Tryskání součástí ocelovou drtí. Speciální obrábění-dvojkolích kolejových vozidel. Ekologické speciální tryskání-odstraňování nátěrových vrstev.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: -kopírovací stroje -skartovače -periferie -LANIER, BROTHER, HP, HSM -MINOLTA, TOSHIBA, EPSON, CANON -spotřební materiál.

Projekce, výroba, montáž, servis: -vzduchotechnika -klimatizace.

Projekty, výroba, montáž a servis výtahů. Poradenská a projekční služba pro instalace osobních a nákladních výtahů (až 5000 kg)a také vertikálních dopravníků do maximální nosnosti 160 kg. Výroba: -specializace na výrobu výtahových kabin pro osobní a nákladní dopravu -kompletní dodávky výtahů s trakčním a hydraulickým pohonem ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -židle -stoly -věšáky -zahradní nábytek.

Výroba: -rytiny -mosazné firemní štíty -štítky na dveře -orientační systémy do budov -razítka -klíče.

Výroba nábytku. Dílčí části nebo celé interiéry od návrhu PC až po předání investorům. Nábytek: -lamino -dýha -masiv-mobilní, vestavěný, atypický. Velkoobchod, vlastní výroba a zajištění subdodávek: -kanceláře -úřady -školy -zdravotnictví -banky -restaurace -hotely. Maloobchod: -kuchyňské linky na míru ...

Maloobchod, oprava, servis: -pračky, myčky nádobí. -domácí spotřebiče.

Výroba: -skružování všeho materiálu, plechů, profilů plocháčů (za tepla, za studena) -ohýbání, lisování a rovnání plechů -stykové svařování -svařování stykovým svárem -lisování plechů.

Prodej, servis, montáž: -chladírenská technika -klimatizační technika -gastro technika.

Prodej paletizačních vozíků KOVO CHEB. Servis paletizačních vozíků všech typů. Servis výrobků BELET VEJPRTY.

Velkoobchod, poradenství, návrhy, servis: -gastronomické zařízení.

Kovoobrábění, beztřískového obrábění a svařování. Výroba ocelových skeletů pro speciální změkčovače vody.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: -zakázkové sestavy PC -instalace počítačových sítí -opravy, přestavby, modernizace -opravy tiskáren -instalace internetového připojení -mobilní telefony -digitální fotoaparáty -komponenty -MP3, autorádia, CD přehrávače -kupóny -spotřební elektronika -CDR, ...

Dodávka, instalace, prodej: -elekrické zabezpečovací systémy -kamerové systémy -přístupové a docházkové systémy -požární zabezpečení.

Služby: -nadrozměrná přeprava -pronájem autojeřábů -zemní práce -demolice.

Prodej: -nářadí -nástroje -elektrické ruční nářadí BOSCH, METABO, FESTOOL, NAREX, MAKITA, PROTOOL, ATLAS COPCO -ruční nářadí TONA, FACOM, SANDVIK, ELORA, UNIOR, KNIPEX -výhradní prodej dřevoobráběcích strojů ROJEK, G&M Point, ELECTRA BECKUM -nástroje a příslušenství DRONCO, DIMAR, KARNED, PILANA, URBAN.