CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Velkoobchodní firma zabývající se dovozem výstroje armádních doplňků a všeho, co se týká armád Spojených Států Amerických, Velké Británie, Německa, Švýcarska, Francie, Belgie, Nizozemska, Itálie a jiných. Internetový obchod.

Maloobchod: -klíče -zámky -poštovní schránky -koupelnové doplňky -trezory. Prodej: - strojů na výrobu klíčů. Výroba: -klíče.

Pro technologie svařování dodáváme: -ochrany proti odstřikům -keramické středící kolíky -pouzdra. V ČR a SR máme zastoupení firmem: -JOKISCH GmbH, POLO Filter Technik GmbH, WERUCON GmbH, EISENBLÄTER GmbH.

Zemědělství-projekce, dodávka, montáž, servis: -dojící technika firem FULLWOOD a AGROSTROJ -zemědělské stavby -napájecí a krmné systémy, hrazení, zábrany -podlahová krytina pro ustájení dobytka -zařízení na odklízení chlévské mrvy -tažné řezací a míchací krmné vozy -pneumatické dopravníky -linky na výrobu krmných směsí ...

Servis a prodej: -chladicí zařízení. Montáž a opravy: -klimatizace, doplňování autoklimatizací, revize těsnosti podle vyhlášky.

Detekce toxických plynů. Montáže a revize: -elektroinstalace -hromosvody.

Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -solární systémy -tepelná čerpadla.

Výroba, ostření, distribuce: -nástroje -nářadí -řezné nástroje pro kovoobrábění.

H2O Sport Sikyta Zastoupení firem: -K-Gear - vodotěsné vodácké pytle -Laminex - pádla -Gumotex - nafukovací čluny. Služby: -laminování - výroba lodí, autodílů -půjčovna lodí a vodáckých potřeb -prodej sportovních potřeb. Půjčovna: -lodě, kanoe, kajaky, rafty, lodní pytle, pádla -stany, spacáky, neopreny -vleky na lodě.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické. Opravy, montáž: -měřidla.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis: -elektrické zabezpečovací signalizace -elektrické požární signalizace -kamerové systémy průmyslové televize -kartové přístupové systémy -rozvody společných televizních antén -zdravotnické dorozumívací systémy -místní rozhlasy, jednotný čas -slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Výroba strojů pro tabákový a potravinářský průmysl. Orientace na výrobu jednodnoúčelových strojů a dílů přesného strojírenství, kusová výroba.

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.

Prodej, opravy, servis, sanitace: -výčepní technika -výčepní zařízení.

Prodej, pronájem: -nápojové a prodejní automaty -zařízení na přípravu pitné vody.

Prodej, půjčovna a servis elektrického nářadí a nástrojů. Autorizovaný prodejce elektrického nářadí MAKITA: -MAKITA-záruční a pozáruční servis el.nářadí -vibrační desky Wacker -vibrační pěchy Wacker -čistící stroj na koberce Karcher -lamačky zámkové dlažby. Řezání asfaltu a betonu.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej-gastronomické stroje pro profesionální gastronomii: -profesionální nerezové nádobí -prodej značky TESCOMA -fritézy, sporáky, chladící technika -roboty, hnětače, váhy, mikrovlnné trouby -chladící pulty, vitríny -výčepní zařízení, nerez nádobí, -doplňky, myčky skla a nádobí -grily, kávovary a ...

Výroba a prodej: -skládací systémy -kovové palety. Povrchová úprava práškovými plasty (systém elektrostaticky i TRIBO) -různé barevné kombinace -různé povrchové struktury, plně v automatickém procesu. Výroba a prodej: -drátěný program-dle přání zákazníka. Kovovýroba: -na zakázku -odporové svařování drátěných ...

Prodej: -elektrospotřebiče -elektronika -výpočetní technika -mobilní telefony -domácí a kuchyňské spotřebiče.

Prodej, servis, pronájem: -nová i repasovaná kancelářská technika -tonery, cartridge, kopírovací papír.

Opravy: -chladničky -mrazničky -chladící zařízení.

Zámečnická a havarijní služba: -otevírání bytů -otevírání aut -otevírání trezorů.

Servis, instalace, prodej: -školní hodiny se signalizací -systémy pro kontrolu a zaznamenání docházky -radiové hodiny- DCF/Frankfurth n. Mohanem -interiérové hodiny, digitální, na zakázku.

Prodej, dodávka, montáž: -kompresory -kompresory vysokotlaké a šroubové Ingersoll-Rand, Schneider, Atlas Copco, Kaeser -kompresorové stanice na klíč -průmyslové chlazení -vytápění -záruční a pozáruční servis kompresorů.

Měřící a regulační technika. Opravy, servis, prodej servopohonů: -KLIMACT -MODACT -ISOMACT.