CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Výroba produktů z uhlíkatých látek a grafitu: -uhlíkové lišty a smykadla -grafity pro elektroerozivní obrábění -uhlíkové kartáče -grafitové speciality -laboratorní kelímky.

Práce a konstrukce s elektrikou, vzduchem, párou a průmyslovým řízením: -měření plynných a kapalných médií a tlaků vzduchu -technologické vážení -regulace pohonů, motorů, dopravníků -doprava materiálu (písek, cement) -výroba technologických přípravků dle potřeby (dopravníky, skladače, rozkladače, kartonovačky, baličky) ...

Prodej-maloobchod i velkoobchod: -diamantové nástroje-řezací a brusné kotouče, diamantové korunky pro jádrové vrtání -stroje s diamantovými nástroji, řezače spár, stolové pily, stěnové, hloubkové, lanové a řetězové pily, vrtací stroje, rovinné brusky, frézky povrchu a drážkovací -vrtací a bourací kladiva pneumatická, ...

Instalatérství, vytápění, klimatizace: -vzduchotechnika -měření regulace -stavební práce -RD na klíč.

Vzduchotechnika. Klimatizační technika.

Společnost MIJAVA spol. s r.o. se zabývá prodejem, montážemi a servisem tepelných čerpadel NIBE a Buderus. Prodej elektroinstalačního materiálu, domácích elektrospotřebičů, svítidel a domácích potřeb. Návrhy, poradenství a realizace elektroinstalací. Značkové kuchyňské studio Hanák, tepelná čerpadla, voda, vzduch, země

Vodovody a kanalizace, úprava a rozvod vody. -revize a monitoring kanalizací -trasování kanalizací -čištění kanalizací a stok -čištění domácích kanalizací.

Zahradní a lesní technika HUSQVARNA, Partner. Prodej, servis, opravy, splátkový prodej, prodej na platební karty: -pily -sekačky -prodej náhradních dílů -křovinořezy -zahradní traktory -ochranné pomůcky -opravy motorů Briggs&stratton -zásilková služba.

Prodej, servis, montáž: -chladící zařízení, sporáky, myčky -autoklimatizace -klimatizační jednotky -chladící zařízení do obchodů a restaurací -tepelná čerpadla.

Certifikát CIČAP. Projekce, dodávka, montáž, servis a revize u všech činností. Maloobchod: -bezpečnostní zámky. Služby: -elektronické bezpečnostní systémy -požární signalizace -protipožární ucpávky -kamerové systémy -uzamykací systémy -evidence vstupu a docházky -rozhlasové ústředny-ozvučení -společné televizní antény ...

Výroba a prodej: -plastové a papírové obaly pro potravinářský průmysl a domácnost -kelímky -pohárky -víka -tácky -talíře -plastové příbory -folie.

Velkoobchod, prodej výpočetní technikou: -hardware -software -digitální technika -akumulátory do EZS a UPS.

Kovové výrobky, kovovýroba. Speciální nástroje. Výrobky z plastů.

Poradenství, zaměření, výroba, prodej: -plastová okna -dveře -zimní zahrady, pergoly -dělící stěny -doplňky, nábyek -výměny oken v bytě -rekonstrukce interierů.

Prodej, poradenství: -počítače -mobilní telefony.

Prodej: -gastronomické pomůcky -zařízení pro gastronomii.

Prodej, půjčovna, e-shop: -nářadí profesionální -hobby nářadí -zahradní nářadí -ruční nářadí -brusivo, vrtáky, sekáče -slévárenské nářadí -licí naběračka, legovací zvonek, stahovací sítko, kokilové kleště, pánve -NAREX, HITACHI, FLEX, MILWAUKEE, AEG, WORKS, EXTOL, FERM, PROMA, EINHELL, YATO, ZBIROVIA, MAGG, TONA, ...

Zámečnictví. Návrhy, výroba a montáž schodišť, vrat a bran.

Zabývám se zakázkovou výrobou nábytku, dle přání zákazníka, přičemž je veliký důraz kladen jak na kvalitu výrobků, tak i na vstřícný přístup k zákazníkům. Vyrábím nábytek pro domácnosti i firmy. Předmětem mojí práce jsou kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, studentský nábytek, obývací pokoje, vybavení kanceláří, firem, recepcí. ...

Firma se zabývá průmyslovou datovou komunikací. Vyrábí komunikační moduly a modemy pro průmyslové použití v aplikacích s dálkovou správou programovatelných automatů (PLC), měřicích zařízení a zabezpečovacích systémů. Komunikace může probíhat přes analogovou pevnou linku, GSM/GPRS/EDGE síť, ISDN linky, WLAN technologii, Ethernet a další používaná ...

Dodávky a montáž zařízení pro skladování, dopravu a zpracování obilí. Opravy a rekonstrukce posklizňových linek a výroben KS. Šnekové dopravníky pro plnění secích strojů. Šnekové dopravníky trubkové. Obilní sila. Elevátory. Redlery. Čističky. Ventilátory. Sušárny obilí.

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Zámečnické práce. Služby-nonstop-havarijní nouzové otevírání: -bytů -automobilů -trezorů -zámků. Ztráta autoklíčů od automobilů-výroba na počkání. Výroba: -klíčů -autoklíčů. Prodej, opravy a montáže zámků. Pancéřové dveře: -prodej -montáž -opravy.

Výroba: -uhlíkové kartáče -grafitové díly -grafitové lamely -uhlíky -grafitové kroužky, těsnění -kartáčové držáky -zakázková výroba. Soustružnické práce. Kovoobrábění. Zámečnictví.

Aplikační programové vybavení. Software-ekonomická agenda. Prodej, servis: -výpočetní technika. Ekonomické a účetnické poradenství. Školení uživatelů počítačů.