CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Čištění studní, rekonstrukce, výměna čerpadel, dezinfekce a další.

Jemná mechanika: -soustružnické a frézařské práce na CNN strojích.

Zakázková výroba vakuově tvarovaných obalů a dílů: -přepravní palety plastové -spotřební obaly -transportní obaly -plastové podesty -posuvné blistry -zaklapovací krabičky -obaly na software, audio, video.

Zámečnická výroba zábradlí – balkónová, lodžiová, schodišťová … brány, branky, vrata, plotové dílce … ocelová schodiště – vnitřní i vnější mříže a bezpečnostní dveře – zabezpečení bytů, domů, provozoven apod. poklopy, regály … kovové komponenty pro nábytek – možnosti i kompletní výroby markýzy, přístřešky – včetně krytin kovovýroba, ...

Prodej, servis, opravy, výkup: -gastronomické zařízení.

Výroba, opravy a prodej dřevěných palet je hlavní činností společnosti. Dřevěné obaly - palety, bedny, řezivo, palivové dřevo, piliny, štěpka a materiál dle přání zákazníka. Dřevěné palety standartní i atypické. Možnost ošetření dle IPPC ISPM 15.

Autorizované metrologické středisko. Prodej, ověřování a servis bytových vodoměrů. Přezkušování vodoměrů s vystavením protokolu. Měření spotřeby tepla v bytech (montáž měřidel, odečty a rozúčtování). Odečty vodoměrů s následným rozúčtováním na jednotlivé uživatele. Výkup použitých vyřazených vodoměrů. Repase vodoměrů výměnným ...

Prodej a servis motorové nářadí: -Husqvarna -Jonsered -Partner -Flymo -Etesia -John Deere -zastoupení Briggs Stratton -Narex -Protool -Sabo.

Prodej obráběcích strojů: -nové obráběcí stroje -starší obráběcí a tvářecí stroje -pásové pily -obráběcí emulse. Provozovna: -Rokycany, Čelakovského 194/II.

Prodej, servis: -počítačové sestavy -tvorba internetových prezentací.

Údržba, čištění, montáže, opravy a instalace: -výpočetní technika -sítě.

Služby: -zkoušky těsnosti -dodávky zařízení a přípravků pro zkoušení těsnosti -vakuová technika, vakuové sušení, vakuování.

Dodávky a montáže ocelových konstrukcí, technologických zařízení a obchodní činnost. Projekční a konstrukční zpracování, dodávky materiálu, montáž, servis: -ekologické stavby -odlučovače tuhých emisí -úpravny vody -zařízení pro energetické celky -ocelové konstrukce včetně potrubí -stavby námořních a říčních lodí, jeřábové ...

Pomocí termoměření je možné detekovat stavební a kontrukční vady. Termokamerou kontrolujeme obvodové zdi, střechu, okna a dveře. Jednotlivé ztráty se následně podepisují na celkovém úniku tepla a nutnosti vytápění objektu.

Stavební společnost. Projektová činnost: -projekty dopravních staveb -zaměření pozemků -komplexní vypracování zadání staveb. Stavební práce: -zednické a štukatérské -obkladačské -instalatérské -zámečnické -tesařské -lakýrnické -podlahářské -demolice budov -protiradonová opatření -sanace zdiva. Znalecké posudky cen a ...

Obrábění kovů. Výroba rotačních součástí. Vrtací a jenoduché frézovací operace na CNC strojích, povrchová úprava součástí. Zakázková výroba pro automobilový průmysl. Držitel ISO 9002.

Prodej: -digitální fotoaparáty, videokamery -klasické fotoaparáty -paměťová media -příslušenství -dalekohledy a diktafony -MP3 přehrávače -PC komponenty. Značky: -OLYMPUS, CANON, MINOLTA, FUJI, NIKON, SIGMA, VELBON, BRESSER, KONICA...

Velkoobchod a maloobchod s hygienickými potřebami. Nabízíme mycí a čisticí prostředky INPOSAN, úklidovou techniku, kotoučové stroje, vozíky, profesionální a průmyslové vysavače. Dále podlahové stroje, vysokotlaké myčky a generátor páry. Úklidové práce - krystalizace mramoru, ošetření kamene, broušení parket, voskování podlah, atd. Hygienický ...

Prodej, servis MERCEDES. Auto servis. Bosch servis. Distributor SHELL. Pronájem kancelářských prostor.

Výroba: -kuželová kola systém Gleason -broušení Niles -šneky, šneková soukolí -řetězová kola -vnitřní a vnější ozubení m1-10 alfa15°20°30° -evolventní drážkování hřídeli, možnost i v palcovém (diametrálním) modulu.

Zámečnictví: -zámky -mříže -ocelové konstrukce -kování -zabezpečovací prvky -oplechvání pletivových sklepních boxů -vrata, vrátka -rekonstrukce balkonů -svařování -další zámečnické práce -otevírání bytů, aut, trezorů.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, servis: -kancelářské potřeby -kopírovací stroje Canon, Panasonic -skartovací stroje Taros -renovace tonerů, cartridgí, pásek.

Zámečnictví: -ocelové konstrukce -mříže -vrata -oplocení -schodiště i točité -kovový nábytek.

Šicí stroje a overlocky TOYOTA: -autorizovaný dovozce od roku 1992 -odborný prodej -zaučení při prodeji -výhodné ceny -servis. -náhradní díly Prodej: -klobouky -čepice.