CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Služby: -návrh a realizace komplexních řešení IT -realizace sítí LAN a WAN -realizace zabezpečovacích systémů -dodávky výpočetní techniky -dodávky kancelářské techniky -správa datových sítí a serverů -služby v oblasti IT -servis a poradenství -speciální projekty -HOTLINE -leasing.

Přípravné práce pro stavby. -řízené výplachové vrty -pokládka potrubí a kabelů metodou pluhování -svařování PE potrubí.

Prodej, dovoz, montáž: -veškerý sortiment nábytku -sedací soupravy -dětský nábytek -ložnice -kožené sedací soupravy -bytové doplňky -obývací stěny -stoly, židle -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -skříně -válendy -splátkový prodej.

Kovovýroba. Výroba strojů a zařízení.

Montáž, prodej, servis. Certifikovaný dodavatel pro Zelená úsporám. Kotle na tuhá paliva (uhlí, dřevo, obilí, dřevní odpad - biomasa) o výkonu až do 350 kW značky: -Agromechanika Lhenice -BENEKOVterm -DAKON -GAS KOMPLET a jiné Možno spojit s ohřevem teplé užitkové vody (ekonomicky výhodné) Výhradní zastoupení pro plzeňský a ...

Služby: -opravy aluminiových ráfků -svařování lehkých kovů metodou WIGTIG/MIGMAG -pneuservisní služby -kovoobrábění.

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Záruční a pozáruční servis: -elektrospotřebiče pro domácnost -spotřební elektronika -automatické pračky -lednice -mrazáky -lustry -topné panely -mikrovlnné trouby. Montáže satelitní a anténní techniky.

Olio Best - dodává na český i slovenský trh veškeré druhy olejové a mazací techniky. V naší nabídce naleznete širokou škálu produktů olejové a mazací techniky, servisní vybavení, manipulační techniku a vše z oblasti olejového hospodářství Veškeré naše zboží naleznete na stránkách : www.oliobest.cz Pokud nebude obsahem nabídky uspokojena ...

Prodej, dodávka, montáž: -mechanické a elektronické zabezpečení objektů a bytů -EZS* kamerové systémy -CCTV docházkové systémy -bezpečnostní dveře, nůžkové mříže -centrální zamykání s omezením vstupu -bezpečnostní kování, folie -plastová okna, eurookna -interiérové dveře. Služby: -otevírání bytů, aut, trezorů -zhotovování ...

Zámečnictví, kovovýroba: -ozdobné plotové díly -vrata -mříže.

Přesná strojírenská výroba. Speciální stroje a zařízení. Lisovací a tvářecí nástroje. Konstrukce, výroba a montáž: -strojů (dle přání zákazníka) -zařízení (dle přání zákazníka). Technická příprava výroby: -konstrukční podklady a programy pro CNC* stroje. Obrábění: -opracování prostorových tvarů -frézování -vrtání ...

Maloobchod, prodej: -dřevo -kov. Kovovýroba: -ocelové kontejnery -zámečnická výroba -zpracování plechu.

Montážní a potrubářské práce. Zámečnické práce. Technologie výměníkových stanic a kotelen. Výroba: -montované domy na klíč. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Strojírna. Oprava, servis, modernizace: -obráběcí stroje.

Opravy: -silniční vozidla -pracovní stroje. Práce: -stavební -tesařské -zámečnické -zemní práce s jeřábem a těžkými stroji.

Prodej, pronájem, servis: -pažení výkopů -bendění rámové, systémové -stropní stojky a trámce -shozy na suť -lasery potrubní, rotační a nivelační sady -vaky těsnící pro zkoušky a opravy potrubí, zvedací a trhací vaky -zdvihací a manipulační technika -vrátky, výtahy -ponorné vibrátory, vibrační latě -topidla a ...

Geodetické práce. Geometrické plány. Vytyčování hranic pozemků. Digitalizace map*. Měření polohopisu a výškopisu. Práce se systémem GPS*. Prodej: -geodetické přístroje -měřící pásma a vodováhy -totální stanice -nivelační přístroje -dálkoměry -laserové přístroje -kompletní příslušenství. Servis přístrojů SOKKIA a ZEISS.

Služby: -povrchové předpřípravy kovů otryskáváním ve vlastním tryskacím boxu -zajištění provedení základního nátěru. Provozovna: -Břasy č.123 tel.371789981, fax 371789982 arcblast@arcblast.cz

Výpočetní technika. Informační systémy. Telekomunikace. Bezpečnostní systémy. Kamerové systémy. Kartové systémy. Interiéry na klíč. Projekce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika.

Velkoobchod IT: - PC, počítače, servery, tiskárny, pevné disky, procesory, kopírky, notebooky, modemy, monitory a další.

Vývoj, konstrukce, výroba. Vývoj a výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení -svařovací a ostatní přípravky -nářadí -jednoúčelové stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnické -elektroinstalatérské.