CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Služby: -minipivovary -sanitace nápojových cest -dodávky pivních tanků -staročeské výčepní hlavy LUKROVKA -kompletní dodávky profi kuchyní a gastro vybavení -prodej a výroba výčepních zařízení -chlazení, průtokové chladiče s ledovou bankou -přenosné párty výčepy.

Lakovací technika: -zařízení lakoven -výstavba lakoven -stříkací technika.

Prodej, montáž, projekce a servis: -antény -telekomunikační zařízení -bezpečnostní zařízení -kancelářská technika. -faxy, záznamníky, telefoní ústředny typu: -PANASONIC -HYMAX -GESKO -AGFEO -telefonní přístroje. Strukturovaná kabeláž. Datové sítě. Zřizování INTERNETU: -VoIP-telefonování po internetu ...

Konzultační, poradenská činnost v oblasti výpočetní techniky. Poskytování software. Pokladní systémy: -registrační pokladny pro obchody a restaurace.

Vzduchotechnika. Větrání. Výhradní zastoupení firmy EMCO pro ČR.

Kovovýroba: -brány posuvné, křídlové, včetně dálkového ovládání -branky -ploty -ocelové konstrukce.

Prodej: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství -regulační a topenářská technika -boilery -vodoměry -bazény a filtrační zařízení -elektrické kotle, průtokové ohřívače -armatury -vodovodní baterie. Opravy, servis: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství.

Dodávka, montáž, servis, revize: -zabezpečovací, požární a kamerové systémy -vstupní a docházkové systémy -mechanické zabezpečení. Certifikáty: -Asosciace Grémium alarm -Národní bezpečnoství úřad-utajení"D" -ISO* 9001:2001 -člen České asociace pojišťoven -Cech elektrické požární signalizace -člen Hospodářské komory ČR.

Leasing strojních celků a zařízení.

Prodej domácích spotřebičů, spotřební elektroniky: -TV**, video, HIFI, DVD*, videokamery -pračky -myčky -chladničky, mrazničky -mikrovlnné trouby -vysavače -drobní kuchyňské spotřebiče -vestavné spotřebiče.

Výpočetní a kancelářská technika.

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...

Výroba, dovoz, montáž nábytku: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavné skříně.

Povrchová úprava materiálů.

Automatizované systémy řízení technologických procesů. Monitorovací a řídící systémy enerií. Informační systémy samovýčepních zařízení a distribuce piva. Pikopivovary.

Nástrojárna. Konstrukce, výroba: -lisovací nástroje -přípravky pro automobilový průmysl -CNC* obrábění -elektroerozivní obrábění. Ústředí, kanceláře: -Plzeň, Petřínská 2.

Výroba vstřikovacích forem a nástrojů.

Výroba, opravy: -stroje -automatizační technika.

Ostření, kovoobrábění: -broušení -vrtání -frézování CNC -soustružení -ostření kovo a dřevoobráběcích nástrojů. Prodej: -ložiska ZKL*, ZVL*, SKF* -zahradní technika a řetězy OREGON -lepidla LOCTITE.

Ostření dřevonástrojů s SK**plátky: -kotoučové pily -předřezy -sukovníky -frézy, stopkové frézy -hoblovací nože -nože, nůžky -brusle -řetězy motorových pil. Prodej, servis: -STIHL-motorové pily, křovinořezy -Viking-zahradní sekačky, traktory. Bowling Blovice: -bowlingová dvoudráha -restaurace -biliár, fotbálek, šipky.

Výroba, montáž, opravy, revize: -jeřáby -zdvihací plošiny -ocelové konstrukce. Práce: -stavební -tesařské -truhlářské.

Kovovýroba: -trezory -trezorové skříně -trezory na zbraně.

Regulace technologických procesů sušení řeziva. Poradenství v oboru sušárenství řeziva. Montáž, servis: -kondenzační sušárny -teplovzdušné sušárny.