CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zámečnictví. Výroba: -ocelové palety -zámečnické práce -ocelové konstrukce -stříhání a ohraňování na NC strojích.

Kovovýroba: -ocelové kontejnery -ocelové palety.

Výroba, prodej, montáž nábytku: -sektorový -kuchyňský -kancelářský -školní -zdravotnický -hotelový -lékárenský. Vybavování: -internátů -kolejí a ubytoven. Velkoobchod: -lamino Atex -kování -příslušenství.

Ocelové konstrukce Úpravy povrchů ocelových konstrukcí

Výroba: -upomínkové předměty a dekorace ze dřeva a překližky -drobné dílce ze dřeva -kovovýroba -dřevěné obaly na zakázku (ovoce, zelenina, víno).

Výroba, montáž, dodávky vzduchotechniky a klimatizace. Projekce, obchodní činnost, servis a opravy, nátěry a izolace. Revize požárních klapek. Výroba ALP* potrubí, měření a regulace. Výroba nerezových odsavačů par včetně lapačů tuku a osvětlení.

Fotografické služby. Prodejna s širokým sortimentem digitální fototechniky značek Canon, Nikon, Olympus, Sony, Casio, Fujifilm a příslušenství. Zpracování Vašich fotografií na moderním minilabu. Velkoformátový tisk, průkazové fotografie, fotografování v ateliéru.

Výroba: -ocelové konstrukce -přepravní a skladovací kovové palety.

Kovovýroba: -kovoobrábění -CNC obráběním -soustružení -frézováním -sériová i kusová výroba. Výroba dekorativní i užitkové keramiky na zakázku.

Kovovýroba: -výroba skladových a odpadních kontejnerů -ocelové konstrukce -zámečnické prvky na stavby -zakázkové práce.

Výhradní provozovatel systémů SHERLOG SecurityCar pro vyhledávání odcizených vozidel. Tyto zabezpečovací pokrádežové systémy jsou v současnosti považovány za světovou špičku. - dlouhodobá úspěšnost 98% - časově neomezená záruka - významné slevy na pojistném.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Poradenství, kompletace, prodej: -výtahy -výtahová lana, kladky -příslušenství výtahu -automatické dveře FERMATOR -výtahové komponenty -zachycovače, omezovače rychlosti.

Výroba: -díly pro laserové a lékařské přístroje, automobilový a letecký průmysl, rychlovlaky -mechanické díly pro telekomunikační průmysl -součásti hydraulických a dřevozpracujících strojů -díly pro elektro a průmyslové počítače.

Prodej a servis zdravotnické techniky: -servis zubních ordinací včetně dodávky nových přístrojů -zubní soupravy -nástroje.

Povrchová úprava kovů: -pískování -tryskání -metalizace -barvení.

Konstrukční a projektové práce ve strojírenství. Práce: -zámečnické -montážní -výroba forem pro stavební prefabrikaci -práce s hliníkem a nerezem.

Truhlářství. Projekt, výroba, prodej, montáž: -nábytek kancelářský -nábytek pro prodejny, restaurace, hotely, ordinace.

Zakázková výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné šatní skříně -vestavné spotřebiče -kancelářský, bytový a dýhovaný nábytek -kuchyňský drátěný program -kuchyňská dvířka -sedací soupravy, postele -jídelní sety -obývací stěny -realizace interiéru -poradenská činnost -grafické zpracování návrhů.

Kancelářská technika. Výrobky firmy ADK*. Prodej plánovacích kalendářů.

Výroba: -reklamní tašky s firemním potiskem -polyetylenové sáčky -samolepky.

Strojírenská výroba: -mazací technika -dílenská technika.