CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zakázková kovovýroba a zámečnictví. Výroba: -bezpečnostní dveře RELIM velmi výhodné ceny -ozdobné mříže, hradby -veškeré zámečnické prvky -kovový nábytek.

Výroba: -střední a drobná kožená galanterie -aktovky -kabelky -pilotní kufry -manažerské desky. Strojírenská výroba-obrábění. Výroba jednoúčelových strojů a přípravků, prostřihovadel, vysekávacích nožů na useň.

Truhlářská výroba: -vestavěné skříně na míru -zakázková výroba nábytku -atypický nábytek z lamina -kancelářský nábytek -bytový nábytek -posuvné, skládací, klasické nábytkové dveře.

Opravy: -spalovací motory aut -sportovní úpravy motorů aut -příprava motorů pro hasičské soutěže -obráběcí stroje -dřevoobráběcí stroje.

Truhlářství. Výroba: -předsíňové stěny -kancelářský nábytek -skříně -kuchyňské linky -postele -stoly -stolky -dveře, zábradlí -bytové doplňky -vestavěné skříně.

Truhlářství. Výroba nábytku včetně zhotovení návrhů, poradenství: -vybavení kanceláří, ordinací, hotelů, barů, prodejen -kuchyně, dětské pokoje, ložnice, nábytkové stěny.

Zemědělské družstvo: -rostlinná výroba -živočišná výroba -opravy zemědělských a lesnických strojů.

Prodej strojů, zařízení a potřeb pro řeznictví: -střeva -přípravky potravinářské, kořenící, kutrovací -čistící prostředky -pracovní oděvy -ochranné pomůcky.

Maloobchod, prodej: -zahradnické potřeby -zahradnická technika -kompresory -vzduchotechnika.

Instalace a dodávky: -topení -vody -plynu. Opravy: -bojlerů -el.motorů -čerpadel.

Pila: -pilařská výroba -dřevovýroba -zpracování dřeva -výroba palet.

Revize tlakových nádob a kotlů: -parní a kapalinové kotle -nízkotlaké kotelny.

Prodej náhradních dílů na: -traktory UŘ** I. II. III. -dopravníky DM9* -oběžné shrnovače -pluhy PHX*, PRIVÁT, LEMKEN, KVERNELAND -hřídelová těsnění (gufera), ložiska, klínové řemeny -traktorové přívěsy -vysokotlaké hadice -GO** motorů (ZETOR, AVIA, LIAZ) -pneumatiky, akumulátory.

Hasicí přístroje a protipožární bezpečnostní zařízení.

Prodej, internetový obchod: -dílenské vybavení -zahradní stroje -čerpadla -samolepicí dekorace na zeď.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -zámečnické prvky pro stavby -mříže, vrata. Oprava: -zemědělská technika -traktory ZETOR-generální opravy -nákladní automobily LIAZ, AVIA -přívěsy, návěsy -automobily DAF*. Příprava nákladních automobilů, traktorů, přívěsů a návěsů na STK*. Prodej náhradních dílů: -traktory ZETOR -AVIA, ...

Kovářské práce: -restaurátorské práce -ozdobné kování oken -ozdobné kování dveří -příslušenství ke krbům -zakázková výroba -výroba vrat a plotů -výroba schodišť.

Údržba komunikací a zelených ploch.

Výroba a opravy strojů a zařízení pro hospodářská odvětví. Specializovaný maloobchod, prodej: -nářadí -nástroje -měřidla.

Strojírenství. Výroba: -zařízení pro třtinové cukrovary -hydraulické lisy -vulkanizační lisy -zařízení pro válcovny -čerpadla -obrábění, sváření.

Zakázkové zámečnictví. Práce s nerezovým materiálem: -schodišťová zábradlí -vrata,brány,oplocení -branky -ozdobné mříže,pergoly -stavební konstrukce -schodiště.

Řemeslo: -zámečník. Výroba: -kovové konstrukce -ploty, zábradlí i schodiště -sušáky -posuvné brány a vrata.

Řemeslo: -zámečník -autoopravna.