SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zabýváme se poradenstvím při výrobě i montáži bran, vrat, schodišť a poskytujeme zámečnické práce.

Výroba, prodej a montáž: - skříně - vestavěné skříně na míru. V nabídce máme vestavěné skříně s posuvnými dveřmi, obývací stěny, kancelářský nábytek. Kalkulace a zaměření, záruka 5 let, konzultace v předváděcích střediscích zdarma.

Dodávka, realizace, projekce, poradenství: -vzduchotechnika -klimatizace -topení -stlačený vzduch -regulace měření. Komplexní odzkoušení a zaškolení obsluhy.

Projekční činnost v oblasti klimatizační techniky.

Původní činnostní bylo měření a zaregulování VZT zařízení. Rozsah činnosti byl rozšířen na: - dodávky a montáž VZT zařízení - dodávky a montáž chladicích a klimatizačních zařízení - projekci VZT a chladicích zařízení - servis namontovaných zařízení

Oprava, servis, údržba: - kancelářské a počítací stroje - elektronické zařízení na zpracování dat.

Dodávky klimatizační, průmyslové chladící a vzduchotechniky. Kontroly a revize protipožárních klapek.

Prodej - vysavače na suché sání - vysavače na suché a mokré sání - vysavače průmyslové na suché a mokré sání jednofázové - vysavače průmyslové na suché sání jednofázové - jednokotoučové mycí stroje - mycí stroje.

Společnost asupport byla založena na začátku roku 2003 s cílem vybudovat striktně nezávislou servisní organizaci působící v regionu střední a východní Evropy. Je postaven na týmu zkušených odborníků a techniků s orientací na produkty IT pro koncové zákazníky jako: - přenosné a stolní počítače - tablety - servery - tiskárny - ...

Nabídka technického poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Výroba ocelových konstrukcí, membránových konstrukcí, stožárů, věží a fotovoltaických elektráren.

Produkty pro zdravotní péči pro oblast všeobecné a digestivní chirurgie, urologie a gynekologie.

Vybavení a zařízení bank: - bankomaty - počítačové služby.

Mezi hlavní činnosti, kterými se společnost zabývá, patří: - pronájem a montáž fasádního lešení, pojízdného lešení - pronájem stavebních výtahů - půjčovna stavebních strojů a nářadí - půjčovna zahradní techniky POJÍZDNÉ LEŠENÍ - pronájem, montáž: - lešení CUSTERS.

Výroba, prodej: -hliníkové profily -dráty -lana -fasády -okna -dveře -obklady stěn a stropů -dělící příčky.

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Zámečnictví, kovovýroba, pasířství, pálení laserem, prášková lakovna - komaxit. Provádíme broušení a leštění kovů, hranění plechu. Vyrábíme a montujeme atypické ocel hliník a nerez konstrukce například: - schodiště - výkladce.

Servis, opravy, údržba a prodej nové i použité: - kancelářské techniky - výpočetní techniky.

Nabízíme formové a základové oleje. Minimalní odběr formových olejů nebo základových olejů je 20 000 litrů, cena na vyžádání.

Kompletní vybavení, technologie v následujících sektorech: -elektrárny -benzín, plyn, nafta -mechanické inženýrství a metalurgie -ochrana životního prostředí

Zprostředkování práce Řezání a dělení materiálu pomocí pásové pily PEGAS 300X400 SHI - CNC soustružení na soustruhu VIPER VT28BL - 1500 - vrtání pomocí sloupové vrtačky TOS VS32A Svařování pomocí svářečky MIG 445 440A Kovovýroba

Prodej a nákup obráběcích a tvářecích strojů.