SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Služby: - poradenská činnost v oboru průmyslové akustiky - poradenská činnost ve strojírenství - projektová činnost v investiční výstavbě - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rozsahu živnosti volné - úřední měření.

Klimatizace a vzduchotechnika, chlazení, zvlhčování, topení, odvlhčování, průmyslové vysavače, odsávací a odprašovací zařízení, čerpadla TUV, odvlhčovače, vzduchotechnické rozvody, mobilní klimatizační jednotky.

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Potravinářské obaly: - dovoz - distribuce.

Prodej tampónových tiskových strojů a průmyslových systémů belgické výroby firmy Printing International.

Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.

Dozy, kelímky, láhve a tuby, speciální obaly, rozprašovače pro kosmetiku, farmacii a potravinářství.

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Distribuce, prodej: - stomatologické soupravy ADEC (USA) - RTG přístroje GENDEX (USA, Itálie) - intraorální, panoramatické, vyvolávací automaty, intraorální kamery, digitální zpracování rtg. - sterilizátory, parní autoklávy MELAG (SRN) - odlučovače amalgámu METASYS, CATTANI, DURR - koncovky W+H (Rakousko), BIEN AIR (Švýcarsko), EMS ...

Výroba: - papírové a foliové samolepicí etikety - kartonové visačky - přebaly - ražený filtrační papír. DTP studio.

Výroba obalových materiálů z papíru: - lepenka, papír s polyethylenem - sáčky a tašky. Potisk rolí papíru.

Přední evropský dodavatel obalových fólií pro dehydratované produkty, smrštitelných rukávových etiket (shrink sleeves) a rolových etiket.

Prodej a servis profesionální čistící a úklidové techniky.

Prodej a servis notebooků, počítačů, PC, tiskáren, tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu. Záchrana a obnova dat.

Výroba: -kartonáž. -prodejní stojany z lepenky, kartonu. -reklamní poutače.

Výroba nekonečných brusných pásů. Výhradní zastoupení firem: -HERMES. Velkoobchodní prodej: -brusný materiál -brusivo -brusné kotouče -flexkotouče -řezné diamantové kotouče -zahraniční smirky (smirkový papír, plátno) -veškeré druhy brusných papírů a pláten -brusné šňůry.

Zabezpečení: -zabezpečovací systémy -protipožární technika -kamerové systémy -monitoring inteligentních budov -bezpečnostní a provozní audit -identifikace předmětů -vyhledání ukradených předmětů -integrace těchto výše uvedených systémů na konzole -EZS -CCTV -dohledové systémy -dohledový software.

Zabýváme se procesní a balící technologií v potravinářském, farmaceutickém a chemickém průmyslu. Zastoupení firem Hosokawa, Kanon, A.Kahl a dalších.

Provádíme stavby a rekonstrukce, práce HSV a PSV, statické zajištění, výrobu a montáž ocelových konstrukcí, svářecí, zámečnické práce, služby požární ochrany, bourací a demoliční práce. Zajistíme přistavení a odvoz kontejnerů a skládku odpadu a suti.

Vývoj, výroba a prodej dentálních implantátů a souvisejících produktů pro regeneraci měkkých i tvrdých tkání v dutině ústní.

Prodáváme zařízení pro knihárny a kartonážky.

Prodej, maloobchod, dovoz: -strojů a zařízení na výrobu a zpracování plastů a gumových výrobků.