SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Nabídka: - vybavení pro zahradu značek Wolf-Garten, Solo, Weibang, Ibea a VeGa.

Profesionální řešení vizuálních prezentací - pronájem prezentační techniky.

Kompletní řešení ve vakuové technice. Výroba: - vakuové komponenty, včetně UHV a XHV - kompletní UHV systémy pro vývoj a fyzikální výzkum - vakuové systémy pro urychlovače částic.

Obrábění: - kovové a plastové díly.

Intergast je společnost zabývající se prodejem, servisem gastronomické technologie a kuchařským poradenstvím.

Prodej: - lesní a zahradní technika, stavební stroje - demoliční roboti - diamantové nástroje - ochranné prostředky

Společnost Henry Schein Dental s.r.o. - distribuce stomatologických materiálů..

Výrobce a dodavatel kancelářského nábytku pro komerční a administrativní prostory

Malovýroba zakázkového nábytku. Zaměření, grafický návrh řešení a kalkulace jednotlivých zakázek. Výroba: - kanceláře - prodejny - kuchyně - školící střediska - vestavné skříně - interiéry - opravy a údržba.

Výroba, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací..

Společnost je zaměřena na distribuci optických přístrojů: - dalekohledy - noční vidění - puškohledy.

Výhradní zastoupení, prodej a servis ofsetových tiskových strojů KOMORI, knihařských strojů HORIZON, HOHNER a PERFECTA: -šicí agregáty Horizon (vazba V1) -lepičky knižních hřbetů Horizon (vazba V2) -skládací stroje Horizon (falcovačky) -snášecí stroje Horizon -trojřezy a řezačky papíru Horizon.

Provádíme fotoslužby zvětšování, archivace, kašírování, laminace a ...

Projekce, automatizační a řídící technika, technologické celky

Výroba: - navrhujeme, vyrábíme a prodáváme akvária větších rozměrů. Prodej: - výpočetní technika (kapesní počítače, digitální fotoaparáty, digitální kamery, mobilní telefony, notebooky, stolní PC)

Sleva na nábytek, sleva na vybavení domácnosti nebo jen levnější nový doplněk či službu úklidové firmy.

Pronajímáme jachty, plachetnice, katamarány, motorové a luxusní lodě.

Realizace komplexních dodávek výpočetní techniky a veškerých potřebných činností spojených s návrhem, dodávkou a zavedením informačního systému.

Nabízíme prodej laboratorních a klinických pomůcek..

Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

obráběcí stroje a zařízení, dopravní technika.

Canon Accredited Partner. Autorizovaný prodejce značky Canon.

Sídlo firmy. Výroba, velkoobchod: -betonářské bednící desky -truhlářská výroba -pořez dřeva