SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba. LETECTVÍ: - lopatky - rozváděcí kola - statorové díly. ENERGETIKA: - turbíny - lopatky

Fotobanka Fotky&foto - Prodáváme fotky do reklamy, fotografie na propagace, fotky pro podnikání, vektorová grafiky, fotky pro webové stránky, videa, zvuky, fotky celebrity a další. Z celé nabídky našich fotografií také tiskneme plakáty, obrazy a fototapety

Služby: -fotografické práce -grafické práce -produkty pro digitální fotografy -internet, propagace -kompletní servis DTP studia -grafické návrhy -sazba, zlom, sken, osvit -chemický nátisk -digitální nátisk -výroba a tisk firemních tiskovin -tisk výročních zpráv -tisk plakátů

Vyrábíme hliníkové zábradlí na terasy a schodiště, hliníkové brány a branky, ploty a oplocení, pergoly, altánky a jiné hliníkové konstrukce na míru do exteriéru i interiéru, včetně povrchové úpravy a výplní. Dále provádíme opravy hliníkových a litinových dílů jako jsou např. prasklé disky kol nebo poškozené bloky motorů.

Dělení materiálu: -dělení kovového materiálu, -likvidace kovových konstrukcí včetně vykoupení šrotu a následný odvoz, -rozpálení starých strojů, cisteren a vagonů, -rozpalování mostních a jeřábových konstrukcí.

Výroba a prodej: - PE/MI, sáčků a pytlů , - pytle a odnosné tašky z LDPE, HDPE (mikroten, polyetylen.

Firma KURADENTAL s.r.o. byla založena na základě zkušeností na trhu stomatologie a dobrých vztahů se společností KURARAY DENTAL v roce 2006. Naším cílem je seznámit širokou a to jak laickou tak odbornou veřejnost s novinkami v oblasti stomatologie, v jejímž oboru je společnost KURARAY DENTAL průkopníkem.

Prodej výpočetní techniky a příslušenství: - mobilní telecony - počítače, notebooky, tablety - PC komponenty a doplňky - GPS - fotoaparáty, fotografická technika E-shop. Síť kamenných prodejen.

Design, výroba a instalace: - kovové regály - skladovací systémy - regály - skříně.

Prodej použité výpočetní techniky..

Obalový materiál pro farmacii. Lékovky, kapátka, kelímky, tobolky, čípky. Vybavení lékáren..

Dodávka: -výpočetní technika. -hardware, software. -počítačové sítě.

Tepelné zpracování, stroje prodej - technologické celky pro tepelné a chemické zpracování kovů a oceli - technologie pro tepelné a chemicko-tepelné zpracování v soli (karbonitridace TENIFER a ARCOR, cementace) - pomocné prostředky pro tepelné zpracování (ochranné pasty, cementační prášky, černící prostředky) - pece pro tepelné ...

Elektrické spotřebiče, audio, video: -automatické pračky -myčky na nádobí -mrazáky -lednice -mikrovlné trouby

Fotografické a filmové potřeby. Fotoslužby: - vyvolání filmů - zhotovení fotografií - úpravy fotografií - rámování na míru - skenování a digitalizace - velkoformátový tisk - fotografie na netradiční povrchy - fotopotisky - fotokniha

Firma dodává gastrozařízení od zaměření po konečnou montáž..

Prodej, e-shop: -kompatibilních a originálních tonerů, inkoustových kazet. -spotřební materiál do tiskáren.

Automatizační technika, optimalizace, využití kybernetiky pro řešení problémů v průmyslu. Prodej frekvenčních měničů značky Powtran.

Měření a regulace systémů vodního a tepelného hospodářství, vývoj a výroba komponent pro automatizaci a elektrotechniku. Prodáváme a servisujeme elektrické servopohony.

Velkoobch, prodej: - bezdrátové domovní zvonky, alarmy - svítilny na ruční nabíjení a ultrazvukového měřiče vzdálenosti.

Stavební zámečnictví. Montážní zámečnické práce: - výroba a montáž mříží do bytů a kanceláří, mřížování balkonů a lodžií - výroba a montáž dveří a vrat jednoduchých i zateplených, včetně pojízdných - zhotovení a montáž výkladů pro obchody - ocelová schodiště jednoramenná, dvojramenná, točitá včetně zábradlí - kombinace oceli a ...

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.