SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dodavatel komplexního vybavení lakoven, servisní a garážové techniky, člen SAČR a SISA..

Nabízíme tyto služby: Ucelený sortiment výpočetní a kancelářské techniky včetně oprav, renovací a spotřebního materiálu.

Výroba: - ocelové schodiště, zábradlí - nerezové světlíky, žebříky.

Klínové řemeny: - XPA - XPB - XPZ. Filtry: - vzduchové sací - olejové - olejové separátory - filtry pro úpravu stlačeného vzduchu - pro separaci oleje z kondenzátoru. Ventily: - MPVL – HOERBIGER ventily minimálního tlaku - BÜRKERT elektromagnetické ventily - HAKG - HOERBIGER sací regulátory. Hřídelové ...

Sanita a příšlušenství: - sanitární keramika - zařizovací předměty - vodovodní baterie. Kotle, plynová topidla, sporáky: - kotle - ohřívače a příslušenství - komíny - sporáky - plynová topidla - hořáky. Čerpadla, kohouty, ventily: - čerpadla - čerpací technika - kohouty - armatury - expanzní nádoby - pojistné ...

Prodej, montáž, servis: - mobilní telefony - SeCas GSM Pager - sady hands free - příslušenství a doplňky GSM - kompletní zabezpečení vozidel - alarmy, immobilizery, dálková signalizace - mechanické zabezpečení řadící páky - slevy na pojistném u pojišťoven - centrální zamykání.

OLDHAM - Detekce plynů Měření emisí. Prodej, půjčovna, montáž, servis, opravy, instalace, kalibrace: -přístroje značky OLDHAM: -detektory plynů hořlavých, toxických a kyslíku -přenosné kapesní detektory -multidetektory plynů -stabilní detekční systémy -monitorovací zařízení pracovního a životního ...

Příprava a výstavba zabezpečených prostor počítačových sálů, prostředí hardwaru či datových úložišť pro zajištění fyzické ochrany..

Výběr z našeho sortimentu: - snímače tlaku, teploty, vlhkosti, hladiny, plynu - termostaty prostorové, protimrazové, kapilárové - manostaty vlnovcové, membránové - převodníky, detektory úniku plynu, zobrazovače..

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Realizujeme technologie v oblasti dopravní telematiky, logistika, vysokorychlostní vážení-WIM, stacionární vážící stanice, ASD ap. technologie. V oblasti „doprava v klidu“ realizujeme automatické parkovací systémy APS-automatizovaná garáž, parkovací domy, věže a jiné technologie parkingů a zakladačů.

Zabýváme se prodejem a implementací identifikačních, skladových a pokladních systémů, které využívají čárové kódy a 2D kódy, technologii RFID. Produkty: -CCD snímače -laserové snímače -průmyslové snímače -snímače magnetických a čipových karet -přenosné terminály -stacionární terminály -tiskárny čárového kódu ...

Firma byla založena v roce 2007 s orientací na domácí trh s výpočetní a kancelářskou technikou. IT outsourcing. Servis počítačů. Hlavním těžištěm naší práce je servisní činnost a péče o firemní klientelu formou tzv. outsourcingu.

Výhradní zastoupení Bombardier Recreational Products Comp. Dovoz, prodej a servis: - čtyřkolky Bombardier OUTLANDER, TRAXTER, RALLY, DS650 - sněžné skútry Lynx a Ski-Doo - vodní skútry - sportovní čluny Sea-Doo - příslušenství

Prodej, e-shop: - papírový program - drogerie - pytle na odpadky..

Zámečnictví. Zámkařství: - prodej, servis, montáže zámků, bezpečnostních kování, bezpečnostních závor - systémy generálního klíče - společné uzávěry - speciální zakázky - atypické rozměry vložek ve všech bezpečnostních třídách - výroba klíčů, autoklíčů včetně čipových.

Stavební výroba: -bytová výstavba -občanské a průmyslové stavby -rekonstrukce stávajících objektů -provádění staveb na klíč -demolice -stavby železobetonových celků -železobetonové monolitické.

Papírové obaly: - papírové tašky - luxusní papírové tašky - eko tašky

Specializace na následující oblasti: Vybavení operačních sálů: - chirurgické lasery - operační stoly - osvětlení - chirurgické nástroje - a další. Lékařské přístroje: - EKG - EEG - Holtery - defibrilátory - monitorovací systémy..

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika..

Prodej a servis CNC obráběcích strojů. Znalecké posudky pro obor strojírenství. Zastoupení firem Csepel Service a EM Tec..

Komplexní služby Praha: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - opravy kotlů - revize - rekonstrukce.

Technické zabezpečení provozu divadla, galerie a muzea.

Řezání vodním paprskem. Kovovýroba, zámečnické práce: - dveře, vrata - skleníky - mříže kované okrasné - ploty a zábradlí - schody i točité - zimní zahrady - štíty - bary a barové židličky - rampy - doplňky do koupelen - obklady z nerez oceli a mosazi - krby a krbové nářadí