SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Kancelářská technika, tiskárny, digitální stroje - prodej, servis, pronájem, leasing.

Prodej a servis techniky pro dřevozpracující průmysl..

Projekce, instalace, servis, opravy: -kamerové systémy -průmyslové televize.

Dovoz, distribuce zdravotnických pomůcek pro obory: Ortodoncie: - zámky - kroužky - dráty - intra a extra orální příslušenství - lepidla - ortolaboratoř - kleště a nástroje - přístroje. Protetika: - izolační kapaliny - keramika - korunky a můstky - kořenové čepy - plastické měkké hmoty - pryskyřice - přístroje a ...

Prodej kovoobráběcích a obráběcích strojů a nástrojů.

Nabízíme stomatologická zařízení a potřeby.

Výroba in vitro diagnostik a diagnostických systémů: - mikrobiologická kultivační média MKM.

Dodávky a servis výpočetní techniky. Realizace a úpravy kabeláží včetně dodávky síťových prvků, Výhradní dodavatel MailCleaner - ochrana proti spamům. Realizace kompletního kancelářského systému na platformě Linux. Správa serverů.

Dodávky, montáž: - zabezpečovasí systémy - docházkové systémy - software a hardware pro vizualizaci a řízení technologických procesů.

Velkoobchodní prodej léků a léčiv a prostředků zdravotnické techniky.

Řešení oprav, opotřebení a spojování pomocí pájení či svařování..

Velkoobchod s lékařskými přístroji a technikou.

Nabízíme prodej zdravotnické techniky, materiálu a vybavení do ordinací, laboratoří a léčeben.

Firma B.S. Dental s.r.o. je na českém trhu již od roku 1994. Zpočátku jsme se zabývali oblastí oftalmologie a v současné době se soustředíme zejména na oblast stomatologie. Nabízíme produkty pro: - ortodoncii opracování kanálků - stomatologická křesla - kompletní systémy - vybavení ordinací - servisní součástky - novinku – ...

Prodej a servis zahradní techniky Mcculloch, Partner a příslušenství. Zasílání na dobírku.

Velkoobchodní prodej použité výpočetní techniky značek: -COMPAQ -DELL -IBM -HP -GATEWAY -SIEMENS.

Návrhy a montáže potrubních systémů a ocelových kostrukcí pro energetiku, teplárenství.

Ukončena činnost. Vzduchotechnika, klimatizace: - Daikin, Chunlan, Samsung, Viessman - dodávka - montáž.

Velkoobchod: - kancelářské potřeby - obalový materiál.

Divize Pohony. Dodávka: -elektrické pohony pro použití v energetice, těžebním průmyslu, prostředí s nebezpečím výbuchu. -frekvenční měniče.

Prodej lodí, člunů a lodních motorů včetně příslušenství, loď včetně motoru Vám sestavíme na míru dodáme včetně vleku, stříšek na lodě a dalšího příslušenství. Máme velmi příznivé ceny. Rádi Vám poradíme při výběru, většina věcí skladem. U nás naleznete lodní motory Honda, Mercury, Yamaha, Suzuki, Tohatsu a další.

Umělecké kovářství. Výroba: -kované schodiště, ploty, svícny, krbové doplňky. -kované plastiky.

Výroba informační a telekomunikační techniky.

Prodej: -nářadí, nástroje pro autoopravárenství. Prodej, montáž: -vybavení autoservisů.