SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba/prodej: laboratorní chemikálie, laboratorní sklo, laboratorní potřeby(porcelán, plasty, guma, filtrační papír, přístroje),

Dovoz a prodej čistící a úklidové techniky.

Vývoj a výroba leteckých simulátorů a jiných treningových zařízení.

Dodávka, prodej: -obráběcí stroje. -CNC obráběcí stroje. -soustruhy. -vertikální, horizontální obráběcí centra.

Výkup a prodej použitých kovoobráběcích strojů.

Servis a prodej: - výpočetní technika: - PC, notebooky, netbooky, CRT a LCD monitory, tiskárny, UPS, projektory, audio/video, průmyslová, laboratorní a zdravotní technika, spínané zdroje.

Dodávky: - měřící a regulační technika - hardware a software - projekty, konzultace - uvádění do provozu - záruční a pozáruční servis. Výroba: - elektrické. rozvaděča do 1kV.

Naše služby: - mobilní tryskání - lakýrnické služby..

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Návrhy a realizace administrativních, konferenčních a reprezentativních interiérů..

Projekce, prodej, instalace a servis chladících zařízení.

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: - administrativní budovy..

Prodej: - systémy pro rutinní i speciální radiodiagnostiku - systémy a zařízení pro dentální radiodiagnostiku - rentgenové přístroje a vyšetřovací nářadí - rtg zářiče, rentgenky a vysokonapěťové kabely - přístroje pro diagnostiku pomocí ultrazvuku - kostní denzitometry (rtg i ultrazvuk) - příslušenství radiodiagnostických pracovišť - ...

Kompletní sortiment brusných nástrojů: - flexo kotouče - keramické brusivo - bakelitové brusivo - CBN + DIA brusivo.

Plnicí, balicí a speciální stroje pro farmaceutický, kosmetický a potravinářský průmysl. Stroje a zařízení pro přípravu vstupních materiálů.

Dodávka, montáž a regulace: - systémy měření.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

AKREDITOVANÁ KALIBRAČNÍ LABORATOŘ. Měření: - optimální přesnost - garance kalibrovaného měřidla - maximálně rychle nasazené měřidlo do výroby - průkaz pro audit a certifikaci - výrazná ekonomická výhodnost spolupráce - protokol o kalibraci podle norem ISO.

Kompletní servis a dodávky veškeré IT techniky jak pro firemní zákazníky, tak pro soukromé osoby. Dodáváme nová PC, nové notebooky, nové tiskárny a veškeré vybavení i spotřební zboží. Nabízíme: - dodávky - opravy - veškeré servisní služby spojené s IT technologiemi. - opravy notebooků - instalace operačních systémů Windows 9x, 2000, NT, ...

Prodej, eshop: - výrobky Vileda - utěrky, hadry - mopy.

Firma Kvinting Praha spol. s r.o. nabízí: - měření hlukových hladin, vibrací, vzduchovou neprůzvučností stavebních konstrukcí a kročejovou neprůzvučností - poradenská činnost v oblasti hluku a zpracováním akustických studií a protihlukových opatření jak v průmyslu, tak ve stavbách občanského vybavení - snižování hluku kotelen a výměníkových ...

Projektová a inženýrská činnost: - dodávka a montáž jednoduchých staveb na klíč - montáž tepelných čerpadel - montáž zdravotně-technických instalací.

Společnost Kyocera Corporation byla založena již v roce 1959 a v rámci Kyocera Group zajišťuje výrobu a prodej širokého sortimentu zboží.