SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Dovoz, distribuce a servis čistící a úklidové techniky: - mycí stroje - zametací stroje - průmyslové vysavače - kobercové stroje.

Dodávky, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - čističky vzduchu (i do restauračních provozů) - zvlčovače, odvlhčovače (i bazenových)a el.topidel.

Eshop elektronika. Nabízíme: počítače notebooky LCD monitory tiskárny multifunkční zařízení foto video.

Specializovaná firma zabývající se prodejem: - zahradní technika - grily.

Prodej čerpadel a strojního zařízení pro čistírny odpadních vod. Nabídka projektování a realizace čistíren odpadních vod.

Školení bezpečnosti práce, školení požární ochrany, školení řidičů referentů. Všechna zákonná školení provádíme online přímo na internetu. Již více jak 8 let, nabízíme tyt online služby pro tisíce malý i velkých klientů.

Prodej, oprava, servis: -čerpací technika -instalatérské potřeby Oprava, údržba, čištění: -studní. Studnařské práce.

Dodávka: - železniční a tramvajová kolejová vozidla - autobusy - trolejbusy

Kompletní řešení pro Vaši kuchyň, pokoj, restauraci, kancelář, dům.

Servis optických přístrojů: - fotopřístroje - opravy zbraní - puškařské práce - montáže puškohledů - servis loveckých a krátkých zbraní - vzduchovek - střeliva a dalekohledů - mikroskopy a příslušenství - teodolity, theodolity - nivelační přístroje - optika, kukátka, dalekohledy, lupy.

Prodej výpočetní, kancelářské a telekomunikační techniky. Nabídka správy sítí, servisních i internetových služeb. Tvorba webových stránek.

Autorizovaný prodejce a servis BROTHER - multifunkční tiskárny, štítkovače, psací stroje, laserové tiskárny, faxy.

Diamantové nástroje, stolové pily, řezače spar, jádrové vrtačky, stěnové pily.

Agroalima Inter s. r. o projektuje a dodávají zařízení k výrobě potravin prostřednictvím vhodných partnerů a subdodavatelů a to formou: -kompletní poradenské činnosti -know - how -technologie výroby -dodávky strojů a zařízení -projektová dokumentace

Kompletní systémové řešení od jednoho dodavatele: - výkonově silné spektrum prospektů MIG*/MAG* a WIG* svářecích zdrojů a robotizované techniky je koncipováno pro kompletní řešení v univerzálním použití - široký a z hlediska použití výhodný přehled přístrojů obsahuje vysoko vyvinuté a počítačem řízené svářecí zdroje s ...

Váš dodavatel zabezpečovacích a komunikačních systémů, produktů a služeb na úrovni odpovídající současnému náročnému prostředí. Naše společnost nabízí bezkonkurenční sortiment úplné řady nejmodernějších speciálních produktů a systémů pro standardní i zákaznickým požadavkům přizpůsobené aplikace a projekty v rámci integrovaného přístupu.

Vzduchotechnika, klimatizace, výroba, servis, repase vzduchotechniky, velkoobchod, maloobchod, projekce, dodávka, montáž, měření, regulace

Prodej: - počítačových systémů na bázi Apple Macintosh - periferií - programového a síťového vybavení, včetně internetu.

Vyrábíme výtahy, výtahové šachty, nákladní zdvihací plošiny i autoplošiny.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika: -tiskárny EPSON, HEWLETT PACKARD, CANON, MINOLTA -monitory ADI*, EISO, BELINEA -kopírky CANON, MINOLTA -faxy CANON -mobilní telefony T-Mobile, GSM* včetně aktivace -záložní zdroje 400W-10kW včetně oživování, servis. -spotřební materiály: ...

Autorizovaný záruční a pozáruční servis pro tiskárny a faxy OKI: - jehličkové tiskárny - černobílé stránkové tiskárny

Brusiva a řezné nástroje: -výměnné břitové destičky a držáky -brusné nástroje -ruční nástroje. Naše firma je generálním prodejcem tuzemských výrobců brusných nástrojů a výměnných břitových destiček: -CARBORUNDUM ELECTRITE a.s. -PRAMET ŠUMPERK -ZPS -PILANA -KESTAG -JABRO.