SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dodavatel průmyslového chlazení a klimatizace: Projekty Výroba a dodávky chladicích zařízení. Montáže chladicích okruhů. Klimatizace a vzduchotechnika. Rozvody potrubí včetně armatur. Opravy chladicích a klimatizačních zařízení. Revize. Tepelná čerpadla. Školení. Elektroinstalace. Řídící systémy. Kamerové systémy.

Nejlevnější odvoz odpadu odpadů, Praha, kontejner, kontejnery Avia, odvoz suti sutí písků písku, přistavení kontejneru kontejnerů, kontejnery na objemný odpad, v Praze, pronájem kontejnerů, vyklízecí práce.

Montážní práce spojené s požární bezpečností staveb. Služby v oblasti mechanického zabezpečení objektu, zatěsnění oken a dveří a montáž žaluzií a rolet.

GS1 je nejvýznamnější organizací zabývající se tvorbou globálních standardů a jejich implementací s cílem zvýšit efektivitu a transparentnost logistických a dodavatelsko-odběratelských řetězců na globální, ale zároveň také mezioborové úrovni.

Software: - eDBX elektronická výměna dokumentů - ekonomický - účetní - výrobní. Programátorské služby. Podpora: - systémová - technická. Výpočetní technika IBM. Budování počítačových sítí. Konzultace pro uživatele výpočetní techniky, expertní činnost. Školení uživatelů techniky IBM. Prodej, servis IBM: - pokladní ...

Firma nabízí regulační prvky CZT, termostatické ventily a šroubení.

Činnost: - rekonstrukce bytových a nebytových prostor - výstavba nových objektů - truhlářství - služby soukromých detektivů - zprostředkování služeb - - zámečnictví - organizování sportovních soutěží - vydavatelské a nakladatelské činnosti - zednictví - bezpečnostní agentura - zahradnické práce - úklidové služby - revize (elektro, ...

Maloobchod, prodej, eshop: -fotoaparáty. -objektivy. -videokamery. -dalekohledy. Služby: -průkazové foto. -velkoformátový tisk fotografií. -minilab.

Služby: - facilty management - technické zajištění budov - technická správa budov - servis a prodej kotlů malým i velkým odběratelům - provoz a správa technologií - provoz a údržba tepelných zdrojů - výstavba investičních celků, především energetické technologie (kotelny) a VZT - měření a regulace - dálkové řízení kotelen, vzduchotechniky ...

Prodej, servis: - stavební machanizace - bourací technika - vrtací technika - kompresory - generátory - hutníci technika.

Lisování: - CD - DVD. Možnosti výroby: - klasická CD - Mini CD - CD Card - Shape CD - speciality.

Projektování a výroba: -mobilní protipovodňové ochrany -hradidlové uzavírací systémy -lehké vysokopevnostní kryty šachet.

Autorizovaný servis audiovizuální techniky: - projekční technika - datavideo projektory, zpětné projektory, vizualizéry NEC, PLUS, ELMO - řídící systémy AMX.

Výroba, prodej a opravy bezpečnostních kufrů s dálkovým ovládáním, sirénou a vysokým napětím.

Konstrukční kancelář zaměřená na vývoj a konstrukci strojních částí a skupin pro automobilový průmysl, dopravní techniku a všeobecné strojírenství.

Vývoj a výroba elektronických zařízení. Montáž a opravy elektrotechnických výrobků. Elektrické: - měřicí - testovací - kontrolní zařízení - lékařské přístroje. Přístroje a zařízení na automatické zpracování dat. Výroba elektronek a jiných elektronických součástek. Přednostně se ale naše ...

D.L.Metalizace Povrchové úpravy kovů. Metalizace: -malých dílů(výfuky, disky na automobily) -velkých ocelových konstrukcí(mosty, lodě, těžní věže) Tryskání. Pískování. Šopování. Metalizace zinek(Zn), hliník(Al), zinacor 850. Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001.

Nabídka služeb: - rekonstrukce staveb (lodžie, fasády, půdní vestavby) - rekonstrukce bytů a bytových jader - zateplování budov - SDK (sádrokarton.konstrukce KNAUF ) a mineralní podhledy (OWA, ARMSTRONG, AMF) - zednické a obkladačské práce - izolace a sanace (PREMIX) - elektroinstalace - vodoinstalace - podlahy (plovoucí podlahy ...

Společnost 2 BD s.r.o. byla založena pro prodej stříkací techniky českého výrobce EST+ a.s., kompresorů, vzduchového nářadí, ochranných pomůcek a dalšího vybavení lakoven. Na všechny námi dodávané výrobky zabezpečujeme samozřejmě i servis. Individuálním přístupem ke každému zákazníkovi se snažíme plně zajistit všechny jeho požadavky. S ...

Internetová nákupní galerie VHmarket.cz nabízí produkty kategorií Audio-Video, Bílé zboží, Autodoplňky, Zahradní technika a Nářadí.

vytápění, chlazení, vzduchotechnika, klimatizace, zdravotechnika, projektování staveb.

Nabízíme pravidelný i jednorázový úklid, údržbu chodníků, travnatých ploch, zahradnický servis či údržbářské práce. Dodáváme hygienické vybavení.

Prodej, montáž a servis použitých obráběcích a tvářecích strojů. Nabídka produktů: - soustruhy - frézky - závitořezy - vrtačky - vyvrtávačky - brusky - pilovací stroje - obrážečky - hoblovky.

Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Specializujeme se na technologii DNA čipů, zakázkovou výrobu rekombinantních proteinů a dodáváme produkty pro molekulární genetiku.