SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače. Služby: - tvorba www stránek a aplikací - správa sítí - webhosting.

Dopravní stavitelství: - opravy trhlin silnic a dálnic - řezání živičných a betonových krytů vozovek - mostní elastické dilatační závěry systémem Thorma-Joint - zpevněné plochy, betonové plochy - parkoviště, komunikace, skladové plochy, apod. - Artbeton spočívá v aplikaci speciální betonové směsi na zpevněný podklad. Tato směs se probarvuje ...

Vyrobce a prodejce těchto výrobků: - šnekové, kuželové převodovky - elektrické servopohony - pneupohony - hydraulické pohony - pneuhydraulické pohony. Výrobky: - ovládací systémy - ovládané armatury - pohony.

Prodej, dovoz, import: -interiéry veřejných staveb -interiéry letištních hal - check-in, info-desk, info-point, přepážky pasové kontroly ..... -kancelářské objekty -vybavení výrobních závodů -vybavení multifunkčních sálů -divadla a multiplexy -interiéry vysokých škol -hotelové interiéry - recepce, haly, salónky, restaurace, pokoje, ...

Zásilkový obchod pro kancelářské, provozní a skladové vybavení. Velkoobchod, prodej, servis: - balení a expedice - dopravní přístroje a váhy - dílna - IT zařízení - kancelářský nábytek - nádoby na odpadky - prostorové systémy - regály

Zakázková výroba nábytku. Sortiment: - ložnicový nábytek - kuchyně - doplňkový nábytek - skříně a komody - kancelářský nábytek - sektorový nábytek.

Witec GmbH Werkzeug- und Industrietechnik je celosvětově operující rodinou firmou, sídlící jižně od Frankfurtu v rýnsko-mainské oblasti, a disponující hlubokými zkušenostmi v oblasti třískového obrábění. Na základě našich dlouholetých zkušeností garantujeme nejvyšší kvalitu, optimální servis a dobré poradenství s vyrovnaným a vzájemně vyváženým ...

Firma TECHNO-SERVIS byla založena v roce 1995. Jednou z hlavních poskytovaných služeb je montáž a servis regálových systémů až po komplexní zařizování obchodních řetězců a logistických center. Nabízíme také možnost skladování a díky našemu vozovému parku, který neustále obnovujeme, zabezpečujeme i kompletní přepravu.

Prodej: - nářadí a nástroje pro výrobu manipulační techniky, autotechniky a nářadí.

Návrh, realizace a správa sítí, dálková správa a uživatelská podpora, konzultační činnost. Implementace Office365. Tvorba drobných i velkých webových prezentací a informačních systémů. Automatizační systémy.

Zabezpečovací zařízení EZS s přenosem obrazu po GSM síti, WEB kamera. GSM dálkové ovládání. GSM hlasové brány. ISDN telekomunikační zařízení pro - poslední míli - přístupové sítě. Měřicí a regulační přístroje. Hardware a software na zakázku.

Spravování veškerého komunikačního majetku hlavního města Prahy. Správa a údržba silnic a komunikací

Dodavatelem komplexních výcvikových řešení pro ozbrojené síly, bezpečnostní síly a složky krizového řízení. Vývoj, dodávka, servis: - produkty pro výcvik pozemních a vzdušných sil - výcvikové systémy - simulátory pro výcvik bezpečnostních složek včetně příslušníků a štábů "Integrovaného záchranného systému"(IZS) Tvorba terénních ...

Prodej-servis-půjčovna pro profesionály i kutily: - zahradní technika - mikronářadí - široký sortiment - kuchyňský program BOSCH a SIEMENS. Nabízíme elektrické ruční nářadí: - Bosch - Narex - Makita - Protool - Festool - DeWalt. .

Hlavní činností je finální výroba v současnosti nejmodernějších ekologických a ekonomických autobusů s názvem EKOBUS s pohonem na stlačený přírodní plyn, splňujících technickou normu EURO 3, poháněných motorem vyhovujícím emisním parametrům na úrovni EURO 5.

Nábízíme produkt švédského výrobce a dodavatele montovaných ocelových hal, firmy LLENTAB AB pro celou Českou republiku. Dodávka a montáž standardního výrobního programů.

Pujčovna obytných vozů. Nabízíme velké, luxusní obytné vozy na podvozku Fiat Ducato. Nadstandardní nástavby Roller team s alkovnou, Velké spaní v zadní části, oddělený sprchový kout, klimatizovaná kabina, plná výbava nástavby.

Výroba: -ocelové konstrukce: -ploty, zábradlí, mříže, schodiště. Drobné stavby. Zařizování interiérů na klíč.

Dodávky a kompletace zkušebních, měřicích a elektronických přístrojů.

Prodej techniky: - zabezpečovací - měřicí - komunikační.

Výroba různých druhů klíčů, prodej zámečnického sortimentu. Dodávky systémů generálního a skupinového klíče.

Výroba a prodej nových a repasovaných balících strojů: - balící stroje pro balení sypkých materiálů do sáčků tvořených z role fólie - balící stroje pro balení do smrštitelné fólie - dávkovače pro dávkování sypkých materiálů - svářečky sáčků - balící stroje pro balení kusových materiálů do sáčků tvořených z role fólie (horizontální princip).

JVM Computers spol. s r.o. nabízí: - autorizovaný distributor OKI - předprodejní servis - prodej zařízení (tiskárny, faxová zařízení, osobní počítače a servery značkové nebo i vlastní produkce atd.) - dodávky IT na klíč podle požadavku zákazníka

Provádění pokladačských, truhlářských a zámečnických prací.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - elektrická osvětlení - svícny - krbové vybavení - vrata a oplocení - mříže a zábradlí - nábytek - vývěsní štíty - kliky a panty - bytové doplňky. Povrchová úprava: - grafitová černá - zlatá patina - měděná patina - stříbrná patina - černá s měděnkou.